-
papaja
justin je upa nej nej nej miluju jeho i jeho písničky je fakt užasnej!!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Never say Never
Justinův film, má už i název Never Say Never, lidi mu to odhalovali na twitteru. Už jsou daný i premiéry kde by to kdy mělo být -
-
Re: Never say Never
Wow Wow Wow *14* *14* *14* -
Re: Never say Never
Wow *14* -
-
Re: Re: Never say Never
wow Wow *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Never say Never
šupááá *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Never say Never
Justin bieber není šupák žadný !!!!! *10* !! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Never say Never
Twe ty nevíš co to je šupa to je jako dobrý twe..já bych to o něm nenapsala! *1* *14* co ti zase hrabe!
-
-
Re: Re: Re: Re: Never say Never
jak jako šupák
-
-
-
Re: Re: Never say Never
jo a u nás to má bejt až 17.3...:(( -
-
Re: Re: Re: Never say Never
Ale aspoň někdy né? :D
-
-
-
-
Vubec nemá smysl se tady hádat o tom co kde ajak má rád bíbra my (normální lidi) Ho budeme pomlouvat a vy (Bileberky) ho budete pořád bránit i kdyby vyvraždil celou ameriku tak a ted mi řekněte jakej to má teda smysl sem něco psát *8*
-
ti si vážně dobrej spěvák a já sem spěvačka nataša chtěla sem se ti ozvat ale nešloto a chtělbis semnou natočit duet
-
-
trapný!!!!! *6* *6* *6* *6* *6* to si fakt myslíš že si to přečte!
-
Nauč se pravopis Natašo ;)
-
-
Hale nevím co si myslíš jo,protože Jerry neni jen nějaký frajírek.....
A Natašu nech být.Může si psát jak chce :P -
-
Víš co? Radši mlč! Nejde to ani pořádně přečíst! Po mě to jde přečíst!
-
-
přesně tak! neumíš psát jako třeba to slovo spěvák na začátku s písmenem s. takže se to nauč protože tam patří z. *11*
-
-
-
Justin
mno nechápu vůbec jaq o nem muze nekdo rict ze je teploušek když to neni pravda a je užasnej mociiinky ho žeru užasnej:-* mno prostě nemam slov.. *14* -
-
Re: Justin
sou to vimaštění debilove a přitom oněm píšou že je to teploušek a v duch já chci bejt takovej jako on sou to magoři
-
-
vše néééj !!
jako každaa fanynka co tu píše mu taky přejuu vše nejlepšíí !!! on je uplne uzasnej miluju ho :P -
Edith A Co když se těma radama nechci řidit?.:D Taky by se ti to nelibilo Ja napsala Svuj nazor jak to citim O JB A oni mito zmažou To taky neni Moc hezky Co?
Nemam se proč vysmivat a A oni se nemaji vysmivat co Mě A vubec neměli Duvod to Mazat Nebylo tam nic špatnyho napsany A ani nic vulgariniho Ták proč to teda zmazaly? Nechápu To možna sem byla zlá ale byla sem hodně naštvana Vite neřešim to už.!.:DDDDDDD -
-
To už bys ani řešit neměla.
-
-
-
Ty vis o konzerte justina biebre
-
Oukej.. nechte bejt ozzyho a spol. a já nebudu dávat ničím nepodložené argumenty, protože to přece není můj styl..
-
-
Oukej.. nech Justina a my necháme Ozzyho;)
-
-
Na Ozzyho nic nemáš, ale do toho, jsem zvědav s čím přijdeš.
-
-
-
Ja ho tak nesnasim i ted zpiva jak holka a to je dospelej.
-
-
Copak on má holčičí hlas? Propláchni si uši, má hlas jako normální mladej kluk.
-