Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • písníčku MY WORD
  • krasni jeeeee chtela bisem ho vidět ale kdibi semho videla tak ja no
    ka nevim asi bysem bisemse naneho divala jeeeee fakt heskej proč musi bit tak heskej ............ *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • mam ho moc rada,celu izbu mam celu polepenu s plagatmi justina je moc pekny a mam aj original podpis a bola som na jeho koncerte bolo to super cool a teraz mam VIP vstupenku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mam asi 59 knih justin biebera to je moj idol na ktoreho len tak lahko nezabudnem ja to moja laskaaaaaaaa!!!! :D :D :D :D :D :D *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • všechno nejlepšíí♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14*
  • alficka

16!!

Šestnáctinyyyy!!!!! Dneska vždycky když jsem někam psala datum tak jsem se zaculila a řekla Všechno nejlepší! No dneska prostě totál mi hrabe *1* prostě Přeju Justinovi vše nejlepší!!!! *14* *14*
  • www.ujdeto.cz

hlasujte v hitparádě pro-Pick me *3*
  • Tam ty kravy co ho mají rádi by sem je nejradši pěkně profackovala at se sklidni..protoze vzdycky naka holka piští jenom proto ze slysela nakou blbou pisen...A JUSTIN BIEBER JE PĚKNĚ TRAPNEJ A SKORO NIKDO HO NEMÁ RÁD *11*
    • Holčičko jdi se uklidnit.počkej si jak si zjistím kdo jsi tak ti říkám ted že nebudeš umět spát jsi prostě namýšlený malý spratek ty jsi hvězda jasná co si vůbec o sobě myslíš že jsi královna ??? Já si myslím že jsi královna všech debi** blbců a krav já bych por tebe hlasovala *3*
      • To bylo na mě???? *9* *9*
        • Neasi.
        • myslím tebe: fever-Justin bieber
      • jo a není mi 10 let ;)**
      • Kronoss1
        Uklidni by se měla, ale ty radši nevyhrožuj, nejde ti to.
    • možna tak ty seš takova malička kravska pi*a ktera si o sobě moc mysli a nic nezmuže s tim že nni slavna a závidi *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* Trapnááá
      • a ty jsi velká kranska pi*a která neumí nic něž nadávat!!!
    • A tím si myslíš,že jsi nás setřela? Taky máš určitě ráda nějakého zpěváka nebo zpěvačku.. Tak se uklidni ;)
    • A komu to tady cpeš?? Nikoho nezajímá že by si Beliebers nejraději profackovala, tak klidni hormon!!
  • alficka

WOOOW!!! <3

tyjo viděli ste už ten videoklip na One less lonely girl...???to je uplně božský aww!!! je tam strašně krásnej *14* *14*
    • kikiss11

Re: WOOOW!!! <3

jj videla fakt SUPR!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 8.ball.8

Re: WOOOW!!! <3

A viděla jsi ten klip, jak dostal na ulici baseballovou pálkou přes xicht? Tam byl taky strašně krásný, mám rád to video. *5*
      • Re: Re: WOOOW!!! <3

hm a my zase nemáme radi takoví vimaštěný idijoty jak ty vodpal

Ahoj hej jak se ten klip jmenuje pls napis dik pp Ajunka *1*

pošli mi pls tu adresu...hrozně bych to hctěla widět
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: WOOOW!!! <3

Nesmíš věřit všemu co se kde šustne. *1* *3*
      • kikiss11

Re: Re: WOOOW!!! <3

jéééééééé ja to tky videla fakt hustý. muselo to bolet. chdinka muj malej *14* *14* *14* *14* *4* *4* *1*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: WOOOW!!! <3

Nelituj jej *13* Dobře mu tak!
          • Re: Re: Re: Re: WOOOW!!! <3

kéžby se to stalo tobě a přímo na hubu abysi přestal mlejt ty tvoje sračky
          • stember

Re: Re: Re: Re: WOOOW!!! <3

které video????tak to jsem asi neviděla daly by ste mi adresu pls=) *4* *3*
  • kikinqva

Justínek

Víte tady někdo co je pravdy na tom že budeš mit justin turne po evropě??Jestly o tom víte víc tak mi pls o tom napište dekuji jinak:
    I

L
    O
    V
    E

J
    U
    S
    T
    I
    N
    *14* *14* *14* *14*
    Ale to každá tady že jo...nejlepší lidi tady ste dobře se sváma povída.. *3* *1*
  • ajfika

A to si říkáte fanoušci?

Hele vy Biebráci! Já nemám Justina ráda. To jako fakt ne, ale jak to že když je nikde anketa kde je i ČR, že s nezůčastníte? Řekněte mi jak je možné, že jste až 44.? A na zdi slávy bude pouze prvních 25. Tak makajte a začněte tady hlasovat
    http://tweeter.faxo.com/Justin_Bi eber_My_World_Tour_2010?page=2
    (vy mažte mezery)

P.S.: Kdybyste nemohli najít ČR je úplně dole.
    • domca006

Re: A to si říkáte fanoušci?

a kdybys zase věděla ty..víš ta soutěž je o ničem..a vůbec na tom nezáleží..ta soutěž probíha už nejmín půl roku a JB se na ni stejně nedívá..víš..??!! takže klidni jo..?? myslíš že bysme o takový soutěži nevěděli..??!!! tak laskavě..Shut you mouth...
      • kajuska4

Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

Přesně Domčo máš pravdu..už mně štve jak furt o té soutěži víš to není o tom že
        dojede! *1* A Mileyna taky nedojede takže BYE BYE *5*
        • lucy-bieber

Re: Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

jojo a nerikej nam Biebraci kdyz uz tak Belibers jo
          • kikinqva

Re: Re: Re: Re: A to si říkáte fanoušci?

jj přesně máte pravdu holky....... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit