Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miluju prej :D :D :D :D
    • Nežárli na něho,je nejlepší..;)
      • Lucinečko,Lucinečka je moje přezdívka,tak si vem jinou!!!!! A Justyn je,ani nechci říct co...
  • si taky špatny že ta ani tvoja mama pri sebe nechce bezdak *11*
    • chce ty bezdak *1* *12*
  • dick dick dick *14* *14*
  • ADELE má pravdu, jste tak ubohý těma nesmyslnejma poznámkama. Určitě máte IQ tykve *1* *1* . Je velmi smutné, co dělá s lidmi závist a zabedněnost. Běžte pomlouvat třeba Bruna Marse, ten zpívá jako holka!!!
    • Já si myslím že Bruno Mars
      Zpívá dobře
    • no to teda nezpiva justin je dobrej a neco dokazal az neco vy dokazete a bude kolem vas takovej poprask tak mi napiste
  • nechdil náhodou bieber s debby rain ?
  • já si mislím že to co tady píšete je fak trapný protože Justin může mít 100000 fanoušek a faninek vím že si mislíte že Justin bere drohy že fetuje , ale co kdyš to není pravda já třeba mislí že justin pár blbostí udělal ale i tak ho mam ráda a nejen já ale i milioni faninek )Všech no nejlepši Justine
  • Mrs.Wesley
    Justin bobřik
    • *16* hele!!! justin není žádnej bobřík abys věděl/a. takže sem nepiš samý nesmysly!
  • Né to bych si opravdu nedovolila Karolínko :DD Je mi 14:)
    • Už jsem tě upozorňovala, tuto zdrobnělinu nesnáším, Barboro.
  • :P...

Koukněte se, třeba tohle je češka, zrovna moje sousedka, a spíva vyborně,, myslim že si tu slávu zaslouží vic ona pač pro to udělala víc neš ten kluk..
    Odkaz na ní : http://radkasings.com/
    • 8.ball.8

Re: :P...

*1*
      • Re: Re: :P...

Máá pravdu http://www.youtube.com/watch?v=veey 5rJDekE .. Pekne spíva :)
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: :P...

A já myslel, že Zpívá. *4*
          • kikiss11

Re: Re: Re: Re: :P...

*4*
  • xDxDxD

jestli mu ho Caitlin(jeho holka) uz nekdy vykourila tak vam vsem poslu 1000000! *1*
    • Re: xDxDxD

Caitlin není jeho holka je to jeho bývalá. a teď jsou hodně dobrými kamarády a jdi s těma trapnýma kecama někam jo *16* *13*
      • stember

Re: Re: xDxDxD

konečně mě někdo chápe..=),JSOU JENOM KAMARÁDI!!! *4* *4* *3* *3* *4* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit