Přejít na výpis diskuzí

Justin Bieber

OSOBNOST 10.7.2009 
7985 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sweet.anne

Justin

Ještě něco k Justinově výšce.. *1* Tady je video, kde říká, že má 5'5'' (165 cm) a prý by měl narůst tak do 5'8'' (172 cm). *4* Jeho táta má prý 5'10'' (175 cm). *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=XAcsGbn5L9M
  • sweet.anne

Justin

Sakra, utratila jsem 40 Kč psaním na Očko, aby zahráli Baby a nakonec tam napsal někdo jiný o One Time. *1*
    • alficka

Re: Justin

Jo mě tam zase přečetli vzkaz z Facebooku a hned na to tam pustili toho Justina...já měla takjouvou radost *1*
      • sweet.anne

Re: Re: Justin

Se máš.. Večer se ještě pokusím napsat do Krokodýla. A jak ta moderátorka potom řekla ,,Tak, mladičký Justin Bieber je už za námi...". *1*
        • alficka

Re: Re: Re: Justin

Jo přesně, škoda že se nezmínila právě o tom že dneska slaví *1*
  • kicalek

Krasny moc krasny Chjoo =(

Na dnesek se mi zdal sen o Justinovi =(
    Bylo to takhle:Newim to presne byla jsem v nakym krame jako je globus nebo neco takovydleho byl to uplne zamotanej sen Justin chodil s moji kamoskou Luckou drzeli se za ruce ale pak chtel me a ja se s nim v tom snu drzela za ruce =( =( =( =( =( a dali jsme si dokonce pusu ale pak pak jsem se probudila s brekem a brecela jsem proc to nemuze byt skutecnost?? a ted?? ted je mi fakt na nic =( =( =( =( =( vite jak to bylo krasny?? upa upa upa upa upa upa upa upa mooooooooooc no a v tom snui jeste Lucka mi dala ruku abych ji dala Justinovi proste krasny =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( =( *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • sweet.anne

Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

Mně se o něm taky dneska zdál sen. I včera. Dneska se mně zdálo, že jsem se dívala na videoklip k Somebody to Love, ikdyž ještě nevyšel. :D Ale nehrála k tomu ta písnička Somebody To Love, ale Girls Just Wanna Have Fun od Cyndi Lauper. :D:D Lol :D:D A on tancoval v mlze.. :D
      • ladyy_bieber

Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

mě se taky o něm zdál sen :)) upe krásnej :))
        • misa.vlcak

Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

No upa sen o něm se zdál MĚ a to byl ten nejkrásnější sen co se mi zdál.. *14* *14* *14* *14*
        • kicalek

Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

ale to bylo tak skutecny pste sem brecela jak neco *9* *9*
          • ladyy_bieber

Re: Re: Re: Re: Krasny moc krasny Chjoo =(

Já taky přesně :))
  • sweet.anne

Justin

VIDEOKLIP NA SOMEBODY TO LOVE UŽ ZÍÍTTRRRAAAAAAAAA!!!!!! Nemůžu se dočkat. <3
    • domca006

Re: Justin

http://www.youtube.com/watch?v=SOI4 OF7iIr4&feature=player_embedded aaa...bombáá...nádheráá.. úžasnýý..!!! xDDD
  • ahoj justine kdo ti ríka že jsi teplej tak sam je teplej
    kdo mi žahne na justina *14* tak je mrtvej *16* i love justin *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* .s
    • xbrbla
      za pravdu se každej zlobi.
  • Nejsem žádná Belieberka, ale uznávám ho, dokázal toho opravdu dost.
  • mawtinkar

jj

ahojky lidi...nevíte jak se jmenuje ta holka co byla v klibu Justínka v klipu baby baby *3* je moc hezká a chtěla bych se o ní něco dovědět...a když něco budete vědět o ní vy tak napiště... *15*
    • Re: jj

ty si lesbička ?, :-D
    • domca006

Re: jj

jmeuje se Jasmine Villegas.. a hraje i v klipu Eenie meenie..jen jako křoví ale je tam..x)) xD
      • mawtinkar

Re: Re: jj

děkjji mockrááááááááááááááá t..si hodná
  • tlapka055

no tááááák!!!

hele Miley už Justina předehnala tak prosím posílejte dál co jen můžete http://www.o2arena.cz/O2arena/lstIn q.aspxdííííííííííík prosííííííííííííííím *3*
    • Re: no tááááák!!!

ted jsou na stejno
    • hanamiley

Re: no tááááák!!!

Ne neposilejte hlasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nesmi predbehnout Miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
  • martinkooooooo

KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3*
  • justin bieber je krásnej 17 zpěvák,má na to aby se jednou stal králem popu,má i na nejhezčí holky jako je třeba jasmine villegas nebo selena gomez *3* *3* *4* *4* *5* *5*
    • Jasmine Villegas rozhodně není nejhezčí holka..ale Sel je pěkná, to jo to musim uznat.. :) rozhodně ale na holky má dobrej vkus :) *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit