-
karel
byl to opravdový velikán, škoda jen, že umřel tak brzy a že se pořádně neprosadil v politice, myslím, že kdyby žil tak by v ní ještě lecos dokázal, a k tomu landovi, nemyslím si, že by to dělal kvůli financím, vážil si ho, samozřejmě že na to vidělal, ale jako hlavní záměr to nebyl, landa je totiž taky borec na správným místě a to mi nikdo nevymluví -
-
Re: karel
Landa to dělá jinak,ale také dobře.Vtom marazmu,ve kterém je tento stát potřebujem tisíce Krylů a Landů. -
-
Když tady tak čtu tu diskuzi, nestačím se divit... Jak někdo můzpe srovnávat Kryla s Landou?!! Dobře, Landa zpívá Krylovi písničky a proto vás tohle srovnání napadlo. Ale já říkám:Vzbuďte se! Vždyť Kryl a Landa jsou úplně odlišné osobnosti! Kryl byl génius se srdcem na pravém místě, k němu mám nevýslovnou úctu, je Pan skladatel! A Landa? Je to nácek, který zpívá písně Kryla, aby měl vůbec z čeho žít a aby se taky trochu zviditelnil. Mě osobně opravdu nepřijde dobré, aby takový blb fašistickej zpíval texty kterým ani nerozumí...
Toť vše -
Krylů možná Landů ne ! Není vše Zlato co se třpytí !!
-
-
-
Jo Karlík měl v nose,když se mu nelíbil vývoj událostí po revoluci.A Havel?Ten mu potom nebyl ani na pohřbu.Pokrytec.Kdyby byl tak uvědomělý ,tak nebude skládat prezidentský slib pro ČSSR.
-
-
Ahojky, kdo by jsi chtěl z fandu do Karla Kryla rozšířit své obzory o nejen hudbu Die toten Hosen, ale o moc zajímavé a čtivé názorové polemiky a moc dobré mé filmové kritiky (recenze na vynikajicí dramata) a eseje, mám blog v nenavštěvovaném v nediskusním foru Die Toten Hosen... tam najdete mé komentáře, domnívám se že stojí za váš čas, za váš zájem a za vaši pozornost...už tam do fora píšu nějakých dobrých 9 let a mám na rekordních, malicherných i obdivuhodných 724 komentářu, ale samotné čísla rozhodně nic neznamenají. Čísla a počty ne, nikoliv, zájem ano. Ten se počítá.
-