-
violeta je fuj bl
0 *16* *16* *16* *10* *10* *10* *9* *9* *9* *12* -
*14*
-
Violetta je nejlepší ze všech :D :P
-
violetta bude mít v roce 2015 konzert v praze.Pokud si to chcete ověřit tak si napište violetta live 2015,dejte si obrázky a v nějakém je to rozepsané kam všude pojedou. *3* *15* *15*
-
a nejhezci hned bych ji chtel
-
jj je nejhezci holka na svete umi nejlip zpivat a taky chci aby prijela do CR jsi nejlepsi
-
Holla my nobre es scarlett
-
Hey venir en algún momento en la República Checa. Te amo terriblemente. Y deseo que había un concierto de Violetta. *4*
-
Ahoj pevně věřím v to že někdy přijede do ČR a fanynky jsem si jista na 1000% Violetta je pro mě jako něco neskutečneho a krasneho
-
Holky proberte se -_- ONA česky neumí!!!
-
Nic proti tebe ale mala si chodid s leonem naozaj
-
Já jsem nej nej nej... fanynka a nikdo z vás není lepší fanynka než já
-
Miluju te Tini, kez bys prijela do Cr *13* Neak to musim zaridit
-
martina stoessel je uzasna mam ji moc rada a umim jeste od ni pisnicy treba no sekundo nebo fantastico je jich hodne a vite o tom ze violetta bude nakonci chodit s diegembto je od fedrika brtranec aspon myslim rekla mi to spoluzacka simca moje kamaradka a dneska jsem jse divala na youtube treba jak zpiva ledove kralostvi frozen nebo jeste neco jineho bylo toho spousta proste super budu koncit mmmmiiiilllluuuujjjjeeeemmmm te vvvvviiiiioooooo *
-
no to ze by sme ink nepoznali Martinu to je asi pravda ale mne sa paci ako spieva ale keby som nevidela niektore ine filmi tak by som tiez niektorych nepoznala ale neviem preco si sa v violetta tricku hanbila?
-
ahoj tini jsi ta nej nej nej nej nej nej nej spěvačka. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *6* *7* *8* *13* *10* *11* *16*
-
jsi ta nej spěvačka *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
ahoj Tiny jsi vážně talentovaná a mám tě moc ráda *14*
kačenko Tiny už tu koncert měla a skvělej je na Zkoukni to *3* -
kaččenka má pravdu uděláš si prosím Tini koncert v České republice?
-
Ahoj Tiny Mohla by jsi mít někdy koncert v České republice ? prosím *14* *14* *14* *14* *14*