Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je jako na koho? :o
  • No jasně to určitě *10*
  • Jsi opravdu cool
  • ahoj tiny pamenaš si jak sme spolu sadili rajčiny
  • iba za to ju máte radi lebo hrá vo filme VIOLETTA inak bi ste ju vôbec nepoznali a ja dneska v škole som mala VIOLETTA tričko a hanbila som sa vnom *16* *16* *16* *12* *12* *12* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *7* *7*
  • Natali
    A navíc kometáře jsou od toho aby se tady komentovalo takže.....
  • Natali
    Aspoň tu píšu co je pravda a nepíšu co je lež třeba nědo na osobnosti napsal do novinek že Martina a Jorge s polu chodí což není vůbec žádná pravda!!!!!!!!
  • Ti ktorá každemu hovoríš že sme smradi dobre sa míliš asi nemáš mozok alebo si opustena anemáš rodinu a ked si mislíš žesi krásna tak sa kukni do zrkadla a botka asi si bábo že tak rozprávaš male dieta to hovorí
  • Hola soy Simon y me encanta rad.a así que quiero tener Spit o entradas para un concierto de forma gratuita, ya que algunos son Luia no tienen el dinero zeci llevará la carga como pa pa pa hola y gracias *4*
  • nechapu co to ma společneho s Martinou ale pravda to je ;)
  • a ty si zjistila zas kde že s ním nechodí?:-D
    říkala to v jednom rozhovoru:-)))
    počkej, Natali? hej tak tebe znám vím kdo si :-DDDDD poznám to podle toho jak píšeš a jak se podepisuješ *1* *1* *15* smůla zlato:-)))
  • viete co povedal moj bratranec ze melon je zelenina a paradajka ovocje
  • hele proč to píšeš na její osobnosti co je ti do toho nika když chceš urážet někoho jiného tak to nemusíš psát tady
  • Jo a když už chcete někomu nadávat v komentářích ta aspoň pište na koho aby si někdo nemyslel že je to třeba na něho *3* *3*
  • Martina je hezká a naprosto talentovaná mám jí moc ráda *14* *14*
  • prosimte si slepa je tam napsano ze meri 174cm a ne 180 porid si bryle *3* a taky si nepochopila ze kdyz je napsano Barva vlasů: obarvené- hnědá tak to znamená že je ma obarvede ale jinak je ma hnede a jak vis ze tini chodi s jorgem?? jenom proto ze ma roli violetty a ta ma vstah s leonem ktereho hraje jorge neznamena ze spolu chodi i v realite *3* *3* *3* a jeblá si spis ty. ty tvoje pojebane smajliky smejou se jak debilov* a kdyz to tu neni podle tvych predstav tak tu nelez a nepis tu takovi veci ktere by napsal jen ret*rd :)
  • Si super Tini len tak dalej
  • Tini ty jsi mi změnila život. Doufám že tě někdy poznám.Andrea. *3*
  • Nika
    máš snad něco proti tou ??
    a vůbec proč chodíš na její osobnosti když ji nesnášíš
    ta logika
    opravdu.....
  • vileta ako sa ti môže pačiť ja to necapem nosi učes jako kôň preboha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit