-
Jorge dneska ráno oznámil na svém Twittru, že jeho holka (Stephanie) je znovu těhotná.
-
Hola Tini,me gusta mucho que eres la mejor actriz y cantante el mundo...Espero que usted da vuela a la copia con Jorge...Soy tu fan número uno de...PS:Te amo y quiero conocerte *3* *14*
-
Onu spolu nikdy nechodily ani nikdy spolu chodit nebudou!!!!!!!. Jen v seriálu maximálně a i tak se moc nemusí!!!!!!!!
-
Tini jsi skvělá doufám že zase budeš chodit s Jorgem
-
*myslela
-
mislela jsem si že jsouty blond vlasy pohroma ale pak jsem ji videla v tech bílich šatech a vipadala jako andílek.
VIOLETTA IS ANGEL: D *14* -
si fakt užasná nemužu si přestat zpívat tvije písničky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
myslim že jí to sluší i s blondatýmí vlasy.
-
Slušeli jí ty hnědé vlasy né ty blondate
-
chci se s tebou někdy setkat protože si nejlepši a bezvadně zpíváš máš totiž pěknej hlas *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj tini *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* si super dívám se na tebe každý a bezvadně zpíváš *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *5* *5* *5* *5* *14* *14* *14*
-
si super *6*
-
Ahoj tini *3*
koukám se na tebe každý den. si skvělá. *3* *4* *1* *2* *15* *14* *4* *14* *3* *15* *2* *1* -
ahoj tini
někdy kdykoli v životě se chci setkat s hvězdama z violetty. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* -
mislím si to samé *4* *3*
-
Ahoj Tini
Minulý koncert byl skvělý neprošvihla jsem žádný díl ani koncert mám i všechny časopisi violetta. *3*
ahoj martinko stoessel *1* *2* *14* *4* *5* -
Ahoj Tini,
Myslíte si, že byste mohli udělat koncert v České republice ????????????????
Dívám se na každý den Violetta. Mám za to, že první sada neprávem byste měli zvolit Thomas. To je můj názor, ale je dobře, že jste si nevybrali Diega.Co pokračovat ???????????? Prosím, prosím tě všichni udělat koncert v češtině Republice!!!!!!!!!!!!!PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM YOU !!!!!!!!!! ?????????????? ..........
Měj se dobře UAC pošle PSU Martinka Růžičková.
PS: Vím, že všechny její písničky a pozdravit Leona.Všichni zpívat, jako jsi ty.! :) :) :) :) :) *13* *13* *13* *139* *3* *3* *3* *13* 13* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *3* *3* *3* *15* *15* *1* *1* *2* *2* -
Hola Tini,
Qué crees que podrías hacer un concierto en la República Checa ????????????????
Miro a Violetta todos los días. Tengo la opinión de que en la primera serie se equivocó usted tuviera que elegir Thomas. Es mi opinión, aunque es bueno que usted no eligió Diega.Co continuará ???????????? Por favor, ruego a todos ustedes a hacer un concierto en checo Republice!!!!!!!!!!!!!PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM USTED !!!!!!!!!! ?????????????? ..........
Sé bien UAC envía una un beso Martinka Ruzickova.
PS: Yo sé todas sus canciones y decir hola Leona.Všichni que cantar como usted.! :) :) :) :) :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *13* *3* *3* *13* -
TINILOVE té kouli vůbec nevěř já jsem si v duchu myslela zda je merchi s tini nejlepší kamáško a mě to řeklo určitě ne nebo jsem se zeptala zda chodila tini s jorgem v seriále (což chodí a ještě chodit bude) a mě to odpovědělo šance jsou mizivé přitom v trojce to bude mezi tini a jorgem hodně ale velmi hodně jiskřit a leon a violetta poletí horkovzdušným balonem.TAKŽE TÉ KOULI NIKDO NEVĚŘTE MELE SAMÉ PI----NY .a když jsem se zeptala jestli jsem gay (ze srandy) tak mě to odpovědělo ANO. schválně napište co si o té kouli myslíte vy.jo a ještě TINILOVE ONA A POTRATIT UŽ V 17 NEMYSLÍŠ ŽE JE TO TROCHU NA HLAVU *8* *8* *8* *8* *10* *10* *3* *3*
-
Vy jste blázni !!!!!! Kde jste na to přišli ????!!!!!!!