Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ME zase vislo ze urcite ano.
  • dejte jsi do googlu magická koule a kliknete na to první pak si v duch reknete otázku " martina stoessel potratila ? " a koule vám odpoví ,mne odpoviedela Možná Ano.
  • ja pozerám Violetta a najviac ma baví že je štastna s leonom *3* *14* *14* *14*
  • TINI je NAJ lubim ju
  • souhlasím :)
  • Narodila sa den predomnou *1*
  • Proč by si měl dělat srandu? Jen proto, že je kluk? Podle mě je tenhle seriál spíše teenagerský a tak si nikdo nemusí připadat divně, že se na něj kouká. Každému se líbí něco jiného a jestli se mu líbí Violetta tak co?! Tobě se to nelíbí, nic ti to neříká, což ti nikdo nebere. Tebe zas třeba baví já nevím fotbal, který spoustě lidem nic neříká *3*
  • mne bisa pačilo keby martina stoessel chodila s jorge blancom a ne s takim špatakom *14* *14* *16*
  • tini je boži
  • kacenka.conkova.3
    martina je boži je skvělaaaaaaaaaaa *14* *3* *15* *2* *1* *6* *7* *8* *9*
  • Kráska Martina ale chodí z jorgem a ne z tam tím hugufugu *14* miluju Martinů jsi nej nej nej nej
  • Ale ona nemá 23 ona má 17 !
  • Martina sa hodi k paulovi*♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡*
  • Martina je ta nejlepsi.
  • si best
  • Martina stoessel se ven bien thaddeus doucha
  • ¨děláš si srandu :D?
  • Tenhle pořád mam hrozně moc rád. Líbí se mi ten děj a postavy:) Přal bych si abych se s nima mohl aspoň jednou v životě setkat
  • To je možné, ale o té stránce vědí snad všichni.A to nejen kvůli Vie.
  • Já si myslím , že Tini je skvělá. :) Tini chtěla bych ,abysi udělala koncert v České Republice.:):):):)
    :):) Prosííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííím.MIluju Tvoje písně.Připadám si jako ti v 1.sérii.Umím všechny tvé písně na zpamědˇ.Připadám si jako tvá sestra , ale Ty jsi hezčí....
    Ahojky tv á neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjj lepší faninka na celém světě.MARTINKA RŮŽIČKOVÁ
    :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *4* *4* *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit