-
Nevím,jak Leon,ale myslím,že ani Angie zž ve Violettě3 hrát nebude..Jestli můžu poradit,běž na you tube a zadej do vyhledávače Violetta 3-myslí,že je tam několik dílů ve Španělštině,tak se koukni,jestli tam hraje...
-
Ahoj León bude mít nehodu. A částečně ztratí paměť. Zapomene že chodí s Vilu a zamiluje se do té nové holky :D (nevím jak se jmenuje) Ale podle mě stejně skončí s Vilu jinak by to nemělo šťastný konec :DD (Doufám že moje informace jsou pravdivé :D)
-
No, nehodu mít bude ale nevím jestli už ve Violettě nebude. Já si ale myslím že Leon bude hrát i nadále...nechci však nic říkat najisto. Je zrejmé že Jorge má nové ponuky a různé projěkty...
-
Podle nových informací už Jorge( Leon) ve Violette 3 dál vystupovat nebude. Prý ho čěká nehoda na motorce a upadne do komatu. Já těmto informacím moc nevěřím... prosím pokud někdo ví něco víc, ať odepiše. Ďěkuji
-
mam strasne radda martinu stoessel je pekna baba a strasne pekne spieva mam jej penazenku album a vsetky deniky mam ju strasne rada
-
Pro ty co nenávidí Martinu Stoessel
Proč vůbec chodíte na tu stránku kde je ona a nebo vůbec proč píšete komenty tak nechoďte na její stráky a nekomentujte když jí nesnášíte a co je na ní tak špatného je to
HEREČKA ZPĚVAČKA TAEČNICE MODELKA ja se snaží
VŘDYŤ JE SUPER ! -
Pro leon a ja
Začnu 2.sérii Violetty dávat v ZÁŘÍ *14* *14* -
Martina stoessel ma naderni hlas velmisami paci pieset veo veo camila violetta a francesca velmi dobre do spievaju veo veo $_$$_$$_$$_$♡.♡*♡*(*_*)(*_*)
-
myslím že september alebo skorej v oktobri 2014 <3 ale v argentine atd maju Violettu 3. zavidim :-)
-
Niekde som videla napísane že niekedy na jeseň tohto roku *1* *3* *4*
-
Patko vazne
:o -
Vite ze ja z vanesou nemluvime cesky ani slovensky len umime protoze mi mame jazyk romsky:-D
-
Ludmila je hezka ale nemam ji moc rada mam radsi Violetta
-
Proc si tak zla baro?
-
Uz mlcis baro. Nebo chrapes:-(
-
Báro ako môže ohovárať veď ju ani nepoznáš potom si k..v. moje slová skončili už nič viac
-
Proč to chceš vědět ? :D
-
kedy zacnu davat violettu 2 seriu na disney channel ??? *14*
-
to jsem psala ariano samantě nebo jestly to nejsi ty =D
-
Čusík méďa Pusík. Čauko báro ;)