Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A to si napsala co?! Jestli umis psat spanelsky preloz to :-)
  • Fantomas jade sa nepiše shade nauč sa pisat
  • Martina Stoessel Hola, soy su fan de la República Checa y yo estaría encantado si usted condujo a Brno (todos agradó por ella) también le encanta la música es mi vida y cantar una canción bonita (de acuerdo con las personas que me escuchan). 'Re muy bella y talentosa y maravilla me pregunto si vas con Jorge. Por favor escriba *1* *1* *1* *3* *3* *3*
  • Martina je super obdivuju ji akorat (podle mě) je ten scénář trochu moc problemoví kdozvas ma slavnou matku ktera umřela a otec nechce o matce mluvit,a Shade a Mattias ma otce zločince a Mattias je taky zločinec takže jinak je ten serial super
  • Mam rada strasne martinu stoessel krasne spieva a tancuje je velmi pekna baba ja chcem aj tvoje tricko ale neni moja velkost aj navlecky si chcem obiednat mam ta moc rada
  • Martina je velmi pekna baba mam ju velmi rada bola som na dovolenke taliansku a dala som si visit tvije meno na papier chcela som aj tvoje tricko ale nemaju moju velkost a napis mi martina stoessel ze kedy mas dalsi koncert pridem nan mam ta moc rada ahoj
  • Martinka napis mi kedy mas koncert ja sa volam. Nikola balekova mam ta rada mam aj tvoj album
  • Martinka mam ta moc rada stale hladam tvoj koncert ze kedy budes ho mat mam ata rada
  • Na 10000% percent je violetta /martina piekna:3
  • Baro proc ne muzeme pisad skaredo jaj tobie vsechno vadi protaze si sprosta=-O !!!!!!!!!!
  • jsi skvělá herečka a nádherně zpíváš
  • prý se nikde nepřestává smát na nic si nestěžuje,a je pracovytá takhle to psaly v časopisu
    *1*
  • Martinaaaaaaaaaaaaaaaaa je skvela a serialu violetta je najlepzja*♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡**♡*
  • at si tady každej píše co chce ale hnusny věci at tady nepíše například bárinka takovy hnusny věci!!! martina je mooc hodná co si to za člověka bárinko *16*
  • mám ráda mooc martinu
  • barbora.tuskova.7
    Me encanta la música como tú martino te quiero mucho y te estoy hablando Checa Traducir y eres demasiado bueno užasná inteligente, honesto, mejor, confianza, y así sucesivamente diversión y juego bien Por favor, ven en algún momento de Sternberg en moooc Checa que por favor por su bien yo también maté mucho que amo kéžbych que he conocido que užasná favor odepiš vio byla jsem na překladači a tohle jsem ti napsala =)=)
  • violetta je moc hodná
  • To není španělsky vzala jsem si překladač a napsala si tam něco jako: Ona vim byt cecilka a mit na motýl to jediné tam je...
  • Hele nemusis delat ze si Martina Stoessel. Nikdo ti na to neskoci a kdyz sem si prelozila to co si rikala byla to kravina *3*
  • vážně miluješ violettu? 1. ona se nejmenuje Violetta ale Martina.
    2. vážně ty ji miluješ a chceš aby za tebou přišla? ty musis byt velka lez*a 3. priste az budes psat komentare tak si rozmysli co tam napises. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit