-
Jojo dneění děti
-
Lidi, prosím vás! Pokud Martinu nemáte rádi, tak proč sem vůbec lezete? ;) Je to úžasná zpěvačka a herečka. A když se píše modelka, tak vy hned vidíte modelku, která viz. Mesárošová či jak?! Modelka neznamená, že musí fotit pro Playboye a plavky... ale že třeba předvádí různé modely apod., a Martina na to postavu má a je krásná! Opravdu vás nechápu. ;) Jasné, že starším přijde seriál Violetta asi padlý na hlavu, protože je to z Argentiny a také tím, že na v těchto oblastech se hodně točí těch telenovel, ale prostě si myslím, že je to v pohodě. A podle mě by měla dostat nějakou velkou a krásnou roli ve filmu typu HSM nebo klidně i jiném! Cokoliv by zahrála úžasně!
-
Hej ale jako vis co me jeste tedkom nasralo!!!! :/ tak ja tady neco napisu o tom ze proste kdyz ji nemaji radi tak at to sem nepisou ale nejaka holcicka jmenem linda asi ku*va neumi cist!!!!!!! :(
-
To je jasna vec:DD
-
škoda,až ho budeš mít ozvi se natali :)
-
Zlatičko .... Precti si 7komentar od hora a prosimte pocitej i ty svoje nejsem si moc jista jestli to zvladnes tak sem ti to radsi napsala:**** pekny den puso bye
-
Jeej ahoj dvojča :D
-
Súhlas bro *1* :DDD
-
Čožee? Toto a modelka? To kde sme už?XD xD toto už neni dobré xD
-
Každý ďeň pred tým ako začne tá p*čovina sa modlím aby vypli elektriku. Ešte sa dalo prekusnúť, keď na americkej detskej stanici dávali maďarské reklamy, ale keď na takomto programe začnú dávať argentínsku telenovelu tak to už kde sme do riti? Chudák Walt Disney sa musí v hrobe obracať -.- O.o
-
Viber mam:D a skype taky jenze sem si jaksi rozbila tablet a ten je jeste v opravne takze ted zatim skype nemam:(
-
Já taky,si fajn nemáš skype nebo viber :) ?
-
Violetta je nejlepsiiii miluju ji *14* *14* *14* *14*
-
Ja vim rada bych si s tebou psala :////
:DDD -
Škoda..já se vůbe něják moc nedívám na osobnosti ale na ty komenty.. :) :D
-
No jako ja uz to nevydrzela:)))
No ja ho mela ale byla sem tam moc moc moc dlouho a potom sem nic nestihala a ja fakt toho mam hodne kazdy den treninky atd...:( takze uz ho nemam je to zlo:DDD -
Konečně to někdo už napsal Natali:) Natali nemáš FaceBook
-
Hej ale na 1miste asi nebude miley cyrus ma 2 vic tech cisel nez martina:///
-
*prostě
-
TAKŽE KOLIKRÁT TO SEM MA NEKDO PSAT!!!!!! :/
Do p*** kdyz se vam violetta (martina) nelibi Tak to sem procte nepiste mi o to nestojime... A KDYZ SE VAM TAK STRASNE NELIBI TAK PREČO VÓBEC CHODITE NA JEJI STRANKU? :O TAKY LOGIKA JAK POJĎ NA ME Z BOKU!!!!!!!!!! :)