Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SPRAVAJ SA PEKNE violetta neni sprostana skor ty *2* *1*
  • asi si ty. neohovaraj a mysli si co chces *15* *1* *10*
  • pRESNE TAK TERI A TI LILI AKOZE KRASKA SVETA SA POZRI NA SEBA A LUDIA SA SUDIA PODLA SRDCA AK SI TO MYSLIS ZE VIOLEETA JE sprosta
    mysli si to ale nepis to tu tu sa pisu pekne veci o violette
    *15* *1* violeta je top
  • NAJ PRV SA POZRI NA SEBA ATA OHIJOVAR LUDIti si sprosta ha ha je to ha mne je to jedno co si mislis mmm *16* *15*
  • kikuska si si ista ze som u teba
  • teraz si u mna *14* *3* *4*
  • Dúfam ze Tini bude chodiť s Diegom v skutočnosti.Ale vo Violette by som tiež chcela aby chodila s Diegom.
  • Moc tě obdivuju jsi moje nejoblíbenější mluvíme jiními jazyky , ale i tak tvoje písničky kemně mluví mají hloubku teť si jí poslouchám ať se ti daři.PS. doufám že se dáš s Leonem dohohromady hodíte se k sobe . *3* *3*
  • vidíš kika neklamala som ta ti si mi neverila vravela som ti to a odpísala ti martine???? lebo mne nie a čo robíš škoda že som ti nenápisala skôr už som martine poslala asi 20 krát správu ati richlo ak si tam lebo už idem možno hed ale nie spa lebo čakám mamu až do 20.25 ale možno tu budem až do vtedi ak mi to oco dovilí ati nejdeš spať???tešiš sa na školu či nie lebo ja nie lebo ide me mať test z vlastivedi tak v škole mi drš palce áno prosím Teri *4* *3* *5* *6*
  • martina vimáte ráno či noc???????? teraz moja kamarátka kikuška ta tieš má rada ak to je ona tak si pozri čo ti napísala ak si to nevidela ak áno tak prepáč za to že sa ti starám do tvo veci tak prepáčiš??? prosím *3* *14* *4* *5*
  • kika ak si to ti tak mi napíš a pre martinu mám ta naozaj rada aj v olettu dobrú noc aj debe kika ak už nespíš ak nie tak mi odpíš áno.
    ????????????????????????????????????????????
  • kaka ledecká si to ti ??????????????????????????????????????????????????? *4* *4* *14* *8* podarilo sa ti to?????????????????????????????
  • áno Teri ahoj
  • Martina chcela by som ta vidiet naživo *14* *3* *4* *14* *4* *3* *3*
  • Tiny mám ťa veľmi rada páči sa mi ako spievaš a ako vypadáš aj ako Violetta aj ako Martina *14* *14* *14* *14*
  • Martina es que usted? *3*
  • martina naozaj to ti píšeš?????????????????????????????????????????????????????? ak nie tak dačo napiš lebo si mi nič nenepísala *9* *8* *7*
  • Martina všetci mi hovoria že si sprostá ale ja si to nemisľim lebo ja ta mám rada pozerám ta od mojich 6 rokov mám 12 rokov dozvedela som sa že máš 18 rokov
    veľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľľmi veľmi by som ta chcela vidieť na živo a sama prooooooooooooooooooooooooosi veľmi natočiš aj 4.čast Violetta.
  • martina videla si čo ti povedala lili????????????????? *8*
  • ninka budeme sa kamaráti ??????????????? ak áno tak mi odpíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit