Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si naj Martina a prosím objav sa na Slovensku (Slovakia)
  • Tini je naj. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *4* *14* *5*
  • Tini á moc ráda at pokračuje ve violettě
  • Tini je naj !!!
  • Mam hrozne rada tini je moj vzor a je najlepšia herečla a spevač na celom svete.Je mi ale luto že už konči violetta a že som nebola na jej koncerte :-( .Milujem tini
  • Mám moc ráda Violettu,ale ještě radši mám Tini ( herečka co hraje Violettu ):-) Tini jsi můj vzor
  • jsi heska *14*
  • si bajecna holka i kamoski i lejon ale ja mas mam rada ale
    spivej te us=D :*
  • je stejna jako já *14* *14* *14*
  • violetta je hviezda. violetta a ludmila su najlepsie kamaratki oni len hraju že sa nemajú.
  • Violetta je nejlepší nacelém světě mám ju moc ráda je to moje nejoblíbenější spěvačka na celém světě. Miluju Violettu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *5*
  • bila si dobri na tom vistupeni no co misliš *14* *4* *8* *2* *15* *12*
  • bila si perfektni na tom vistupeni co misliš *14* *15* *8*
  • Martino všetci mi hovoria že si blba. Ale ja ich neposlucham. Lebo viem že ako ťa mam velmi rada. Aj keď skonči Violetta už naozaj. Aj ked už o tebe nebudu hovorit pisat a tak dalej. Tak si oametaj že ťeba a ne herci Violetty. Tak si zapametaj že budete mojom srdci navždy. Mam ta rada a je mi jedno že čo budu o tebe hovorit ja viem že si myla. Ahoj
  • Velice moc se omlouvám za tu chybku (konzert ale koncert)děkuji
  • Sprostí jak to myslíš?
  • Super...Violetto jsi super moc mě fascinuješ!!moc hezký spěv všichni jsou super(Mercedes taky)všichni:-) ★chi jednou na tvůj konzert dokud mě furt bavíš!!!!!!
  • tini je super ale smůla že koncert violetty skončil
  • mam te boc raaada violette jsi uzasna ti si chodila
    z thomasem pak leonem pak diegem ale fur si leonem je hodne hodni chvaletibni jorge galco ati si martina stoseel posilam
    vam pusu vsem co hraji violetu
    ahojki maartina adamovaa *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3*
  • violetta dufam desde vas jaque mateb concierto a eslovaquia *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit