-
no to nevím jestli se ti to splní platí seto tam jeto totiž jiní stát *7* *3*
-
Kdy bude Tini v praze ??? Jestli si nevimýšlíte *9* a kdy budou lístky na prodek ?? a kde budou na prodej ?? ale jestli si nevimýšlíte tak tam určitě pudu *4* miluju totiž Tini je to můj miláček nebo spíš MI TÍA no lae jinak byla bych ráda kdybyste někdo odpověděl na tyhle otazky děkuji a ještě jednou něco pro Tini / MILUJU TĚ TINI SI TA NEJ HEREČKA,ZPĚVAČKA,TANEČNICE,MODELKA A PIANISTKA FAKT SI NEJ TININKO
-
Skymm chodí violeta ve skutečností ?? *3*
-
Podle mě je Martina Stoessel dobrá herečka i zpěvačka a co se týče sami-samanta třeba pišeš blbě, ale nemáš bleší mozek jak alenka. A navíc alenka každý má svůj vlastní názor takže si pěkně blbá!!!!
-
-
Já že mám bleší mozek? Jako fakt? Já vážně už nemám slov... Když už mi to chceš vytmavit, tak aspoň používej výrazy, které jsou pravdivé, protože jestli se mnou chceš soutěžit o to, kdo má větší mozek, tak jsem si jistá, že ty opravdu nevyhraješ!!! To snad ani není reálné!!! A je politováníhodné, jestli si myslíš opak...
Já že jsem blbá? Já že jsem blbá? To je vážně absolutní pitomost!!! Přesně tímhle se odhaluje váš pravý intelekt, chuděry...
-
-
samanto noa co jsem si dělala srandu ne nemáš smysl pro humor a už vubec nepochopíš asi srandu že se starej o svoje příště raději neodepisuj kdyby si totiž stebe někdo dělal srandu hned bys na to skočila.
-
-
Čusík méďa Pusík. Čauko báro ;)
-
Prosím to jsi psala komu ????? Jo a ahoj :)
-
-
máš na něco talent *4*
-
*16* 5
-
Je to nejhorší seriál na světe nwm jak se to může líbit mé ségře když je to tak trapnyyyy *16* *11* *10* *13*
-
Pati ty chodis na stranku wtf od kedy
-
Keby si vedela nema ani jedna 13rokov mame kazda 10 a 9rokov a vobec nemas pravdu lebo ty si opakujucasa