Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty si ne hlavu veď to ona neni...
    • prestan ja ju lubim
  • Hele nebudou nikdy spolu když má dítě z stephie camarena
  • martina stoessel nechodi s tomasem to si piš *3*
  • Jo moje sestri jsou Anglie violetta fran camila pára lena máty Ludmila a další prostě všichni ze sdudia 21 jo a bude taky koncert v Ostravě
  • Koterino jo je to pravda všichni ze studia jsou moje sestru i bratři hmmmmmmmmmmmmmmm
  • do ted jsem violettu milovala mela jsem jí ráda ale došlo my že je zrudna a zaludna mysli si o seobe že je to princeznička ja ji od jedne doby nemama rada nevím jak vy ale mě už se nelíby pohledte ji do te pokritecke duši a dřive než mě začnete urážet přemíšlejte k čemu vám to bude? Mě to je jedno me jsou vaše názory na mě ukradené tak si klidne napište že jsem ***a ****a ale mě to je jedno jsem takova jaka sem a vy me nezmenite slovy jsem rada že nejsem martina takový fracek bych být nechtěla.... *9*
    • Ona to jen hraje chapes!!!!!!!! A neni princezna to ty
    • no......jestli ti nedoslo ze Violetta je postava tak nwm co mas v te kebuli *3* *3*
    • Milá slečinkou jediným frackem seš jen tady ty když se ti nelíbí tak to jí nemusíš komentovat
  • Dadinka!Ja a tu stebou bavim a ty neodpisujes ked takto budes robit dalej uz nebudeme kamosky a svoj nazor nezmenim tak sa rozhodni bud budeme kamaratky alebo nie
  • otpis prosim *11* *10* *13*
  • No abych to řekla co nejmileji a upřímně! Marina Stoessel v seriálu Violetta to hraje opravdu HROZNĚ! Je tak nesympatická vůbec to neumí hrát! Ty její pohyby v tancování jsou prostě hodně namyšlené! A furt jak si dává ruku na srdce *16* To nesnáším! Nechci na ní nic říkat! ZLÉHO! Ať to hraje jak chce... nelíbí se mi to! Je to hrozný seriál prostě nejdříve jsou s Leonem spolu pak zase po chvilce ne atd.... Tohle je na nic! Chtěli s ní udělat slavnou a povedlo se jim to ale žádný člověk neuzná že to opravdu neumí hrát! Pořád nosí šaty málokdy kalhoty, džíny ale proti tomu stylu nic nemám je to její volba! Štve mě to že musí být ve všem první! Když zpívá s holkami pořád ve středu! Ano je to hlavní postava ale to neznamená že musí být pořád první! Když zpívá nějaká kapela či co HLAVNĚ ONA! Když přijde nějaký kluk ZASE ONA! Prostě to neumí hrát nebudu můj názor drže za zuby! Pohyby konkrétně ve všem! I když mluví: Oh Leone já s tebou nemůžu být je konec! Potom: Leone nemůžu na tebe zapomenout atd....

Prostě hrůůůůůůza děs běs! Je namyšlená a vyznává to ve svém seriálu! Její táta (producent) to vůbec neuměl dobře sestavit! Ty role hrůza všichni to neumí hrát! Je to moc přehrané! Stane se tohle pak tohle KONEC! Jdeme na jinou verzi! Je to blbý myslím že roli Violetty by opravdu mohl dělat někdo jiný ;)))) :)))) Je to můj názor aaa.... nemám ji ráda!!! Konkrétně opravdu to všichni hrajou ŠPATNĚ!!!!! Je to blbý seriál nic o životě a učí nás to být jenom namyšlený žádné dobré následky pouze špatné!!! *16* *16*
    • Ano, je pravda že to někdy s těmi emocemi přehání. Po pravdě řečeno, taky nemám ráda jak si neustále dává ruku na srdce a vyznává lásku třem klukům. Ale co taková je prostě Violetta. Martina za to nemůže ze to má ve scénáři. Ale já ji taky moc nemám ráda, ale nevadí mi (jako někdy jo) a taky mi přijde divné že po ní každý kluk jede. Přijde tam nějakej novej a říká: Páni ta Violetta je teda pěkná.

To býti můj názor, třeba mě za nenáviďte ale jsme přeci svobodná země ne? Tak se do mě rovnou můžete pustit a nadávat Díky
    • No ty si to chcela. a ty si aka veľmi simpatycká že. si veľmi veľký blázon
    • Vis kdo je namysleny ?? Ty a Martina Stoessel je nahodou dobra
      • Pane bože řekla jsem jenom můj názor!!!! Mám na něho právo ;))) Je to pravda! Neříkám že je v reálu třeba hnusná a zlá určitě to je milá holka! No ale prostě to hraje špatně! Já nesnáším když není někdo přirozený! Prostě dělá co může a až moc se nejspíše snaží! Vůbec ji to nejde tak už to přiznej! PŘIZNEJ ŽE TO NEUMÍ HRÁT! Podívej se na ten film pořádně........ Celý je špatně!!!!!!!!!!!! Moc sérii na tenhle pitomej seriál!!!! Proč tolik dělaj když už tam není co vymyslet?
        • Jenže co ty víš...třeba je ve scénáři,jak se musí chovat,tvářit nebo tancovat...Kdyby to neuměla hrát a seriál Violetta by měl víc negativních ohlasů než pozitivních,tak by už další série netočili ne snad???
        • Tak proč se na to díváš??? Já určitě nepřiznam že to neumi hrát. Hraje to dobře a ty bys to zahrála jak ? Hm.... Bestak ještě hůře než Martina Stoessel. Nic vezlém
        • A ty si myslis ze ty si pryrodzena to sa fakt milid!!!!!
        • A ty by sito ako zahrala teraz nic nehovor lebo ju len branim a prestan uz ani neviem co povedat taka si hnusna koľko mas 3 roky a nevies rozprávať
  • lucy *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit