Přejít na výpis diskuzí

Martina Stoessel

OSOBNOST 20.11.2013 
4131 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a sami ty mi taky vječně neodepisuješ tak taky můžu říct že už stebou nebudu bff víš *6*
  • prepáčte mi a sami ja včera nemohla odpisovat išli sme Price s návštěva a chcem bit tvoja kamoška tak promin *9*
  • Ako ste bohli povedať že Bella má krajšie vlasy. Keď sme pozerali na parket tak mala hlavu ako bosorka a v inej časti je ako mop. Tak to má lepšie vlasy naša 56 ročná babka. Alebo náš bratranec 14 ročný . A Bella Thorne má na hlave zaseknutý mop a ty tu hovoríš ty em že má pekné vlasy a prečo sem zatahujete niekoho iného? Violetta teda Tini mala vždy krajšie vlasy ako vaš mop teda Bella
  • Tini si prostě úžasná nejlepší zpěvačka nejlepší herečka pro mě jsi prostě nejlepší. :)
  • a to co je tam hore pisala sami to ze prepac dadinka...
  • dadinka prepač ja som kra** proste raz sa mi stava tká vec že sa neovladam či čo tak čau *9* *13* *8*
  • a Natty ty sa nestaraj do nikoho čo ty šibe
  • Vy ste sa asi scvokli *16* *16* *16* *16* *16* Bella má hlavu ako mop ale je pekná ale vy byste mali pozerať či sú dobré a nie sa pozerať na ich hlavy a ako vyzerajú že Em a Dadinka. Má Bella hlavu ako mop ano má. Vybyste sa maly pozerať aké sú v nútry nie akú majú hlavu ... Niekto má škaredú iní má peknu melú alebo peknú... Tým to končím.

ps Dakujem ze ste to precitali dakuje vanesa sarkoziova cita sa to sárkeziová teraz koncim
  • Dadinka!Ja a tu stebou bavim a ty neodpisujes ked takto budes robit dalej uz nebudeme kamosky a svoj nazor nezmenim tak sa rozhodni bud budeme kamaratky alebo nie
  • jo bella thorne je hezčí o moc *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit