Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
418 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Druhořadý zpěvák

• Dneska je sv. Valentýn (nejhorší den v roce)... To je jedno!!! Chci říct, že v roce 1981 vypadal Majkl jako pako
  • dement

Jeho tvorbě se dá jen smát. Holt přiteplenej hlas a vzhled dělá divy..
    ....
    Tak a teď do mě!!!
    Od čeho jsou diskuze???!!!
    ....
    Iron Maiden vládne světem. Přiteplenýho Míšu nechme dětem.
    • Re: dement

závist je vlastnost čechů, tak jste vlastenec. MD JE skvělej člověk i zpěvák, vlastně v našem městě nevynechám jeho koncert, vždy dostane do varu všechny věkové kategorie, lidí na jeho koncertech prožívají šťastné okamžiky, mnozí se vracíme do nádherného mladí, DÍKY MICHALE!!!
  • je to skoro hrozný, ale když mi bylo 20 let tak jsem ho absolutně vnímala a teď je mi 50 let a jeho písničky vnímám ještě víc,protože jsem to pochopila, jsou absolutně nadčasové,málokdo to pochopí, ale je to úžasné i když nevím jestli si v době tvorby byl tvůrce toho vůbec vědom .Prostě info z hůry....
  • nesnáším Majkla
  • Luky1987

Poupata🤮

• Michal David je můj idol jeto nejlepší zpěvák jeho písničky poslouchám pořád a byla jsem i na jeho koncertě bylo to super vyděla jsem ho naživo prostě splněny sen.😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁🧡💛❤️💜💚💙🖤

• *12*
  • mildin1122

mildin

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nnichale napis a kdyztak ti dam moje t ajhoooj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *3*
  • Luky1987
    Já Michala Davida neposlouchám, jak kdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit