Přejít na výpis diskuzí

Ota Zaremba

OSOBNOST 13.1.2007 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať žije Ota Zaremba,hlavně zdraví přeji Václav
  • PŘÁNÍ K NAROZENINÁM

PANE OTO !

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM, HLAVNĚ ZDRAVÍ !!!
    VÁŠ FANDA A RODÁK ZE STEJNÉHO OKRESU- KARVINÁ.NARODIL JSEM SE O 3 ROKY DŘÍV V BOHUMÍNĚ. JIŘÍ

*3* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *3*
  • reakce na prohlášení předsedy Svazu vzpírání Mgr. Krola

Pane Mgr. Krole,
    reaguji tímto na Vaše prohlášení uveřejněné na stránkách Svazu ve věci pana Zaremby. Velmi mne a nejen mne pobouřilo to, že zde mluvíte o zasahování do práv občanů v souvislosti s panem Zarembou, ale již zde nemáte žádnou zmínku o zasahování do práv občanů za strany inkriminovaných romů, jenž dotyčnou situaci způsobili. Pokud jsou webové stránky Svazu k dispozici Vašim výrokům, měli by být logicky i k dispozici panu Zarembovi, aby se zde i on mohl vyjádřit k dané věci a svůj postoj vysvětlit. Jestli něco český sport poškozuje, tak to jsou kriminální živly které se v něm pohybují a ne jedinci kteří jsou nuceni těmto čelit.
    S pozdravem
    Roman Šťastný
  • Re: Re: 13 komnata

..Pane jato,do funkce velikého řešitele cikánské otázky jste osvíceně dosadil pana Zarembu pouze Vy.Jinak nikde o tomto ani zmínka.Váš brilantní příspěvek a erudice je známkou perfektní znalosti dané problematiky,desetiletí neřešitelného problému...Vy to máte na dosah! Tento potenciál nesmíte promarnit,s panem Kocábem se jistě nesmazatelně vepíšete do historie..
  • SPRÁVNÝ CHLAP!

*3* Se nebál říci pravdu,opět JE TO TADY,perzekuce,zasedání VÝBORŮ a *13* rozhodování,co si plebs smí myslet!Natož veřejně vyslovit,co ví 90% populace!I zde,Velký Bratr bedlivě filtruje za naše peníze ..Všichni,co se houpou a žerou z vlny našich peněz,určených na resocializaci,integraci zmíněného etnika vědí jako my všichni,že desítky let je výsledek nula!Antagonismus,neslučitelnost,sociálnídiference obou etnik..Ze srdce Vám,naši páni Kim Ir Senové,přeji rok pobytu v paneláku 50 na 50..
  • Vyjadřuji Vám plnou podporu

ve Vašem jednání, ve kterém nevidím na rozdíl od pánů u korýtek nic závadného. Ne nadarmo se říká " na hrubý pytel hrubá záplata". Držíme Vám palce, vydržet !!!
  • Nedejte se - držím palce

Pane Zarembo - všichni lidi kolem mě s Vámi souhlasí a drží Vám palce. Nedejte se, třeba najde Víc lidí odvahu díky Vašemu příkladu. Michal
  • Ahoj Oto Zarembo

Souhlasím plně s tvým jednáním,užili jsme si s těma jinýma na 3 v Havířově dost,seděli jsme spolu v jedný lavici na učňáku. P ošli mi svůj emeil, jsem Jirka Byst. Dík a nedej se, brzy se ozvi.
  • cikáni

Dobrý den pane Zarembo.
    Když jsem si přečetl prohlášení ČOV tak jsem byl zpátky o 20 let.Alibistické prohlášení poplatné době, jako by se nic nezměnilo o seděli zde pořád staří bolševici.To ,že jste vyhnal z klubu zloděje a nazval jste věc pravým jménem je správné,přeci se nebude starat o lidi kteří Vám budou škodit.Jestli se to někomu nelíbí tak ať si je nastěhuje k sobě do vily a UVIDÍ. Moc Vám fandím držím palce ,stůjte si na svém.
    Vlastimil Příbram
  • Re: Re: 13 komnata

Neregistrovaný uživatel jato
    Re: 13 komnata - 15.07.2010 11:18 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 4.89
    Napřed oslavovaná celebrita, potom zlodřj činek, dále ufńukaný chudinka a teď veliký řešitel cikánské národnosti. Jó kdysy jsem ti fandil, ale teď jsi karikatura. Vždyt jsi taky kradl a přesto ti pár lidí pomohlo. Zasloužíš si to? Proto, že jsi gadžo? Tím jsi lepší? A jsi vůbec lepší? A v čem vlastně? Že máš větší hubu, méně pokory a soudnosti?
    Hele jato karikatura jsi ty,pan Zaremba dokázal hodně, řěkl konečně pravdu,ale ty jsi zamidrákovaný hovado a tak neurážej druhý. Fandím a držím ti palce Oto.
  • souhlas

Dobrý den pane Zarembo. Přečet jsem si na netu reakci svazu i ČOV. Souhlasím s Vámi a oceňuji, že jste to řekl nahlas. Když Vám předhazují olympijské ideály - okrádání je vpořádku? To se budem pořát bát nazývat věci pravými jmény? Dikriminace, to né, okrádání to ano!? Tak kde to jsme. Jsem o 4 roky starší než Vy, pamtuji si velmi dobře Vaše výkony. Toto je taky výkon a fnadím Vám. Pokud Vás opravdu okradli, tak je tam znovu nepouštějte. Díky.
  • fandím Vám

Pane Zarembo, řekl jste pravdu a už se někteří rádoby humanisté můžou zbláznit. Pokud opakovaně udělám špatnou zkušenost s kýmkoliv (nejen s Cikány), mám plné právo se od něho distancovat. Věřte, že za Vámi v této chvíli stojí kvantum slušných lidí, kterým vadí tzv. pozitivní diskriminace a absolutní neřešení problémů s nepřizpůsobivými občany!
  • Re: 13 komnata

Napřed oslavovaná celebrita, potom zlodřj činek, dále ufńukaný chudinka a teď veliký řešitel cikánské národnosti. Jó kdysy jsem ti fandil, ale teď jsi karikatura. Vždyt jsi taky kradl a přesto ti pár lidí pomohlo. Zasloužíš si to? Proto, že jsi gadžo? Tím jsi lepší? A jsi vůbec lepší? A v čem vlastně? Že máš větší hubu, méně pokory a soudnosti?
  • Cikáni

Souhlasím s vámi a jsem potěšen, že konečně nějaká osobnost našeho sportu nazvala věc pravým jménem.Není to přece o tom, že bychom všechny házeli do jednoho pytle, oni se tam háží sami. 99% bílých má nějakou negativní zkušenost s cikány. Pan Kocáb by řekl že je to naše vina, kdybysme nic neměli, tak by nás nemohli okrádat.Kdy už přestane náš stát v čele s vládnoucími stranami, tak bezostyšně podporovat jednu skupinu povalečů a zlodějů na úkor poctivě se živící většiny? Každý mladý pár, který chce založit rodinu se zadluží hypotékou i se svými dětmi, aby měl střechu nad hlavou a cikánům se dají nové byty, které zničí jako zvěř, prodají zařízení a ejhle - to přece nevadí, bílá většina jim zaplatí nové bydlení, staré paneláky se strhnou a udělá se rekonstrukce za milióny pro tytéž cikány. Je to normální, jsme ještě duševně zdraví? Takhle by žádný politik se svým majetkem nezacházel, ale on to neplatí.Je to hnus a já budu volit opakovaně politiky, kteří budou v této otázce přímo a nebudou se bát nějakého Ty,ty,ty z Evropské unie.
  • COOL

Ota Zarenba,byl,je a bude vždy BOREC *5*
  • Držím palečky

*13* Pane Zarembo,dokoukala jsem se na 13.komnatu a musím říct,že atˇbylo co bylo,tak jste stejně borec.Máte v duši šrám,ale věřte,že existují lidé,kteří Vás mají rádi za to co jste udělal pro vlast.Ti nahoře by se měli zamyslet a patřičně Vám vrátit všechno,aby jste žil jako člověk.Přeji hodně síly,elánu a zdravíčka jak Vaším rodičům,tak bezesporu i Vám.
  • POZRAV Z VALACH

Ahoj Oto,nevím zda si na mne ještě vzpomeneš.Bydlel jsem na Šumbarku jako ty a poznali jsme se přes Mirka Vandíka se kterým jsem pracoval na dole Ant.Zápotocký.Je to asi 20 let co jsme se neviděli.Někdy jedu jen tak na výlet do Havířova,projedu ulice kde jsem bydlel,okolo šachty kde jsem byl 10let a člověk si vždy vzpomene na kamarády a lidi v jejichž společnosti se pohyboval.Na Tebe vzpomínám jako na člověka,který si nikdy na nic nehrál a nepovyšoval se že jsi vyhrál olympiádu a že jsi NĚKDO.Vždy když jedu na návštěvu k Mé matce tak vzpomínáme dost často na grilování jehněte a srandy kterou jsme při téhle 3denní akci prožili.Vanďas,Holubec,nosál Zdenek a jeho brácha Jirka.Jenže čas nikdo nezastaví a tak zůstanou jen krásné vzpomínky,které nám nikdo nevezne.Nevím zda si těch pár řádků přečteš,poněvač na tebe žádný jiný kontakt nemám,ale doufám že pokud budu mít zase někdy cestu do Havířova,tak se budu snažit tě najít a zavzpomínat na roky a čas,který tak nějak rychleji ubíhá než tehdy.Ať se Ti Otiku daří a možná někdy ahoj.Vlastik
    PS.Byl bych rád,kdybychom to grilování,které proběhlo asi v r.1987 v Hošťálkové u Vsetína zase zopakovali.
  • slohovka

pane Zarembo až do shlédnutí 13.komnaty jsem Vás absolutně neznal,ale váš příběh mne natolik oslovil,že jsem když jsme dostali ve škole za úkol napsat slohovou práci na téma:Člověk nemá přátel,jen jeho úspěch je má...vybavil jsem si váš příběh z 13.komnaty...nejprve bych vám chtěl také jako předchozí autor popřát hodně zdraví a pevné nervy...a potom bych vám chtěl poslat svou slohovku,ve které jste mě inspiroval,abychjste mohl některé věci uvéct na pravou míru,i když to už asi do termínu odevzdání nestihnete...ale kdyby byla náhodou má slohovka někde veřejně čtena,postarám se o to aby byly nepřesnosti opraveny...dále mi prosím promiňte,že jsem vám přiřadil některé vlastnosi,i když o Vás soro nic nevím,jen jsem tak obecně odhadoval...spíše jsem Vám dal takové vlastnosti,aby se to hodilo do myšlenky textu.....
    tady je má práce: jenže ona se sem nevejde,takže kdyby jste to náhodou tady četl a chtěl mou práci vidět,tak mě kontaktujte na email janondracek@volny.cz
  • 13 komnata

Pane Zarembo, přeji hodně zdraví do dalších let. 13 komnata byla super. Držte se!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit