Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • on je nebožantější člověk na světě on je nejlepšíJÁ HO ZBOŽNUJI!!!!!!
  • jackie28
    já ti nevim myslim že ne,ale bulvár může lhát...nejjistější bys to měla kdyby ses jich zeptala osobně
  • Chodí teda Kristen Stewart Robertem Pattinsonem? :)
  • jackie28
    Neboj se jdu na to jdu ji změnit tahle se mi taky nelíbí,ten kdo ji sem dal tak asi nepřemejšlel
  • Dejte tam zpátky tu fotku, kterou tam Rob měl předtím!!! Tahle je hnusná!!! Kdo se mnou souhlasí ať klikne na like.
  • Souhlas mě se taky nelíbí Jennifer
  • ahoj mam nejradsi twilight sagu a doufam ze se kristen a robert daji zase dohromady nechapu jak se mohl dat dohromady s jennifer lawrence vubec se mi nelibi hezci byla kristen a kdyz byli spolu tak dlouhou meli by zustat spolu kristen a robovi to spolu sluselo a ted ?? to se mi vubec nelibi tak ja si preju aby se dali dohromady byl to hrasny par a ted nevim jak komu ale me se nelibi *13* *13* *14* *14*
  • Jeho Pisnicky jsou nei *14* *5*
  • Your´re my favourite actor. *14* *2*
  • jo uz ji nejakej id*ot zmenil...moc dlouho tady teda nevydrzela
  • jo!!!! souhlasim!!! Rob je nejlepsi!!! nikdo ho nema pravo uražet!!!
  • To je dobře, žes jí tam dala, doufám, že nějakej id*ot ji nezmění. A doufám, že bude hrát v nějakém super filmu.
  • Jo neposlouchej ho a běž urážet někoho jinýho!!!!
  • když se ti nelíbí tak je neposlouchej
  • Nejhnusnější písničky jso od Roba
  • Díky za tip ... dnes jsem zhlídla Vodu pro slony ... a fakt dobrý no *3*
  • jj na profilovce jek nakousnutí...mimochodem tu fotku jsem mu tam dala já, strašně se mi líbila *3*
  • Doufám, že se dá s Kristen dohromady. Byla by velká škoda, kdyby to mezi nimi navždy skončilo, takže jim budu držet palce, aby to dobře dopadlo. P. S.: Na té profilovce je Robert fakt k nakousnutí, že?
  • Já ho miluji *14* *14*
  • je sexy
    *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit