Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robert je úžasnej herec.Zbožňuju ho. *14* *14* *14* *14*
  • děkuju za odpověd:)
  • Robert je vynikající herec a také je model, údajně byl žádán díky svému androgynnímu vzhledu. Je to můj oblíbený herec a držím mu palce, aby se s Kristen dal opět dohromady
  • není náhodou i model?
  • to je právě velká záhada nikdo tady neví jestli s lristen nebo jenifer
  • Můžu se zeptat jestli Robert Pattinson je s Jennifer Lawrence nebo s Kristen Stewart mě se teda víc líbilo když byl s Kristen byl to moc pěkný par *3*
  • Je hezkej
  • katerina-smoulinka
    miluju twilight sagu hlavne roberta *14* *14* *4*
  • !!!PRO VŠECHNY FANOUŠKY TWILIGHT!!!

Doporučuji navštívit stránky:

www.stmivani.eu

Jsou to stránky, na kterých je spousta povídek s Twilight tématikou od amatérských pisatelů, fanoušků Twilight ságy. Jsou tam nádherné povídky, které stojí za přečtení. Já osobně na tyto stránky narazila v únoru 2012 a od té doby tam chodím denně. Vřele doporučuji!

www.stmivani.eu
  • Taky s tebou naprosto souhlasím, ty lidi co tady píšou ty urážky taktéž nechápu, když nemají Roberta rádi, ať sem nechodí a jdou na stránky svého oblíbeného herce. Chtěla bych takové lidi vidět, jestli by se jim líbilo, kdyby někdo takhle házel špínu na někoho, koho mají rádi oni. Jistě by pak právě oni křičeli, že s takovými příspěvky nesouhlasí. Takže...
  • Miriamako není hajzl je to fesak ale hajzl jsi ty
  • jo dobra stranka pro deti i dospele fakt *3*
  • my ze vime ho*no o filmu?tipovala bych na to spise tebe!dneska neletej namachrovany svalovci pohaneny steroidama,ale normalni kluci...jestli se ti tu neco nelibi tak sem zkratka nelez!jdi si urazet lidi jinam ty zakomplexovany zavistivce
  • Arnold Schwarzenegger je jeste muj oblíbený herec a pokud neco proti nemu máte víte h*vno o filmu a jdete do hajzlu.Pattinson je proste d*bil
  • ježišmarja tak se ti líbí jinej herec...jestli se ti něco nezdá tak co sem lezeš?furt tady Roberta pomlouváš-a ne jen jeho co jsem viděla diskuze i u jiných herců tak na ně nadáváš taky...a už jsi s tím trapnej...zdá se mi to nebo jim jen sprostě závidíš jejich slávu a prachy?až něco dokážeš ty-krom pomlouvání a závidění tak něco piš
  • Můj nejoblíbenejší herec je a výborný Christian Bale Pattinson na neho nemá a nikdy mít nebude!!!
  • Zuzzanka.k
    Naprosto s tebou souhlasím *5* . Úplně se to míjí účinkem. Samozřejmě, že každý může mít svůj názor, ale fankluby přece nejsou od toho, abychom si nadávali, či hanili daného herce, nebo herečku. *5* Kždému z nás se líbí něco jiného *4*
  • jednou tak,podruhe,tak kdy už budou doopravdy spolu *6* . *16*
    EDWARD-BELLA,KRISTEN-ROBERT=ROBSTEN. EDVARD *14* *14* *14* *14*
  • Jsem vášnivá divačka upírské ságy Stmívání a i má dcera které je 7 se na to ráda kouká a oblíbily jsme si jak Roberta tak Kristen.Film sám o sobě je krásná romantika.A nesouhlasím s lidmi který to kritizují tak at se koukají na své filmy,pořady.Každý má rád něco jiného.
  • Robert je hajzel *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit