-
Přesně líp bych to nenapsala *4* *1*
-
!!!to už dávno bylo babku/dědku z 50 let ty chlupatá opice!!!
-
Rozhodně s tebou souhlasím když se jim to nelíbí at si.....
-
je to prostě úch*l chlupatej.....je tak chlupatej že i opici říká mami!!! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *7* *7* *7* *7* *7* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *11* *11* *11*wtfk
-
Přidávám se k tomuto názoru. Je mi 27 let jsem vdaná a čekáme mimi a též mám rádá twilight a Pattinsona a též si nepřijdu ja vypatlanec. Jak už jsem tu několikrát psala. kAŽDÝ DEN MÁ ČLOVĚK NÁLADU NA JINÝ FILM. Jen proto že je to nereální film (myslím upír atd.)neznamená že není dobrý. Můj muž se na to koukl a i když je fanda spíše ačních filmů řekl že se na to dá koukat, tak nevím proč tu nějaký ubožák stále potřebuje ventilovat, že jemu ne. Tak se koukej na ty svoje filmy a neotravuj lidi. Asi tě ty tvoje filmy taky moc nebaví, když píšeš sem místo, aby jsi trávil čas filmy, když už nemáš na práci nic lepšího než otravovat a urážet.
-
Ahoj Lucissko, jsem taktéž třicetiletá maminka, jedné holčičky. Po shlédnutí prvního dílu jsem ostatní díly Stmívání, čtenářsky, zhltla. S chutí si jej přečetla dokonce i moje matka, tchýně a nyní, světe div se, naše 90 letá babička. Na každý další díl filmu jsem se moc těšila. Můj muž si filmy taky oblíbil :-). Takže neboj, nejsi v tom sama. A nestydím se za to!!! Příjemný večer. *3*
-
tak já nevím,myslela jsem si,že když se tu zaregistruji,tak tu budou lidé stejného myšlení jako já a budeme se tu bavit o Stmívání a o hercích.Zatím tu jen čtu jak je Robert nemožnej a kdesi cosi...Tak proč sem lezete ,když jej nemátwe rádi?Já tedy nevím,mě je skoro 30let,jsem máma od 2 dětí a nemyslím si,že když miluji všechny díly Stmívání a samozřejmě Roberta,tak že bych měla být vypatlanec či něco podobného??!!To se dnes jako soudí podle toho co se komu líbí?Můj manžel miluje X-men,transformers apod.,můj styl to není ani náhodou a taky jej nemám díky tomu za vypatlance..Mrzí mě že jsem narazila na rádoby fanklub kde se tu jen plive špíná na herce a na lidi,kteří je mají rádi tak jako já!Jsem na to hrdáa nestydím se za to!Snad se tu mezi Vámi najde i někdo kdo si myslí to co já :) *13*
-
No Stallone *1* to si snad děláš srandu ne *1* no já padám tak to jo to je PAN HEREC *1* kolikrát že to vyhrál zlatou malinu?( cena za nejhorší hereckej výkon) myslím že fakt hodněkrát *1* no to jen svědčí o tom co už si tu o tobě dávno všichni myslí a navíc ty filmy ve kterejch hrál *15* no tak aspoň si mmě po dlouhé době pobavil
-
jsem humus jsem prd a jsem zamilovana do davida rathaa robert je hnusnejsi nes david ja chci rict ze jsem proste humus
-
Souhlas, souhlas *3*
-
OMG,spousta herců a hereček začínali v nějakejch kravinách a kde jsou dnes?? Třeba Charlize Theron v samejch nízkorozpočtovejch blbě napsanejch filmech,kde hrála samí naivní holčičky nebo štětky a kde je dnes...má 1 oskara,je obsazovaná do rolí charakterních žen atd...,myslím že Rob je docela dobrej herec *3* ale to vy kteří ho tak nenávidíte to brzo poznáte! *Amatéři* ;)
-
*15* To se mi snad jen zdá *15* tady se někdo fakt nudí *15*
-
Větší debilovyny jsem ještě necetla
-
wtf?? vy ste vážne vymaštění psát tady pod přezdívkama herců z Twilight a delat jakoby byste byli oni ste na palici fakt trapas......
-
Roberte jsi na nic .. kbyby jsem jí tenkrát nahoře v lese nezahřál tak je mrtvá a já jí nechám aby si jí přeměnil !! ... Bella je moje a né tvoje .. Do Renessme jsem se stejně vtisknul *16*
-
O tati ... proč si se jen oženil s mamkou !! Proč si se neoženil s Alis je mnohem hezčí a milejší :/ Ale teď už to je jedno .. *13*
-
Na 100% s tebou souhlasím. Ve všech bodech :-)
-
Proč si myslíš , že když se nám líbí Pattinson tak jsme nějací negramoti. Já viděla nespočet filmů a dokážu odlišit brak od kvality. Alee není to jen o tom, někdy máš náladu a film u kterýho chceš přemýšlet jindy snít a proto nemůžeš srovnávat. Stallone je převážně akční jako Willis a Pattinson spíš hraje v romantice. Mám ráda i herce jako jsi tu zmínil. Jsem fanda např i Hugha Jackmana, Gerarda Butlera, a jiné z žen Rachel Weisz, Natalie Portman,ale i Kristen Stwéwart. To že mi líbí Twilight neznamená, že jsme omezenec. To mám dojem spíš z tebe. Kdo ví, zda ty ty herce vůbec znáš a jen tu nemachruješ. Mimo jiné je zajímavé, že se zmiňuješ jen o notoricky známých hercích. Mslím, že vůbec nejsi filmový odborníkm, ale jen nenávistný člověk.
-
tak to si fakt "odborník" - Stallone i Willis mají asi tři druhy výrazů a s tím vystačí celý film......kromě hromad trosek, kýblů krve a 50ti nábojů v jednom zásobníku.....no prostě zázrak
-
Patizon je o ničem herec a imbecil.Skvělý herci pro mně jsou Sylvester Stallone,Bruce Willis nebo Christian Bale,ale to tady nemá cenu psát protože ani určite nevíte kdo tyhle lidi jsou