Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • swery

Re: Návrat

já taky *15* sry moc dlouho tady nebudu..ale na tema jestli rob nezpiva hezky si mslim pravy opak ale to je kazdyho nazor *4* ale je pravda ze texty jso onicem *9*
  • elizabethd

Re: Re: Návrat

Tak to jsme teda nahraný s tým tématem... *9* *9* *9*
  • odysseus

Re: Návrat

supéééééééér!!! ale zadny tema nas tu nenapadlo *9*
  • elizabethd

Návrat

Ahojky,tak jsem zpět... *1* *1* *1*
  • OMG

Omg vy tady dost slušně spamujete... *13*
  • odysseus

Re: Re: Pls Téma

jen tak dal....totiz s tim ctenim...stmivani je skvela saga!!!!
  • carolincullen

Re: Re: Pls Téma

téda vy jste ale aktviní:D ja jsem se registrovala teprve včera:D nemohla sem odolat Rob je proste užasný a i celá ta Sága Stmivani objevila sem to před 14 dnama asi tak a ted sem začala číst třetí díl:D
  • odysseus

Re: Pls Téma

to mi povidej...ja si uplne vymackala mozek v sobotu....nadelaly jsme tu s betuli a swery neco kolem 200 prispevku *15* *15* *15*
  • odysseus

Re: Re: Re: Zpěv or Herectví???

jen se pridej, my budeme jen radi *4*

ale hlas ma robert peknej...mozna by mel zpivat neco poradnyho *15*
  • elizabethd

Už musím

Sakra sorráč ale budu vás muset opustit na 2 hodinky,protože k nám domů nám půjdou zapojit kabelovku...Tak zatím,večer se tady zase možná ukážu...Páááááčko *4* *4* *4*
  • elizabethd

Pls Téma

No a tedkon pls vymyslete vy nějaký téma...Protože já už v tý mý hlavě už nic nenajdu... *3*
  • carolincullen

Re: Re: Zpěv or Herectví???

já se k vám přidám neva?:D... mě se teda to jeho zpívaní taky moc nelíbí:D teda zatim jsem slyšela jen tu jednu pisničku z toho soundtracku ale nic moc:D raděj at hraje xD
  • odysseus

Re: Zpěv or Herectví???

no..zpiva docela hezky, ale ty pisnicky podle me maj dost chabej text...prijdou mi trochu o nicem, zvlast kdyz sou si tak podobny a prvni pulku v nich jen hraje kytara *15*
  • elizabethd

Zpěv or Herectví???

Tedkon mně napadla jedna otázka...Popravdě-Líbí se vám jak zpívá Robík nebo se má radši věnovat herectví??? *7* Já říkám že se mi nelíbí jak zpívá ale pls nezabíjejte mně kdyžtak,komu se to líbí jak zpívá... *1* *1* *1*
  • odysseus

Re: Re: Re: Nej song

ta od perry farrell se mi moc nelibi,ale ty od muse,linkin park a paramore jsou fakt hezky...ale podle me je bellina ukolebavka nelepsi!!!!!!
  • elizabethd

Re: Re: Nej song

JJ tak ta je pěkná u tý bysem možná i já ztuhla... *15* *15* *15* Nebo třeba ještě je pěkná ta od Muse,od Perry Farrell(nevím jak se to píše),Linkink Park,a hlavně Paramore-Decode ta je nejnejnejnejlepší... *1* *1* *1*
  • odysseus

Re: Nej song

co treba bellina ukolebavka?
  • odysseus

Re: Re: Re: Re: Re: Nej scéna

jo..ta je skvela!!!
  • elizabethd

Nej song

Přidávám další téma:Nej song na Twilight soundracku(sorry že,tedkon odbočuji od Robíka) *9*
  • elizabethd

Re: Re: Re: Re: Re: Nej scéna

JJ to se mi taky líbilo a ta písnička od Muse je bombastická... *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit