-
Re: Re: Nejinky
hej ty si ale dobrá přetvářka... na diskusích miley a tak obkecáváš jak je miley skvělá a tady píšeš že je lepší selena... aspon nelži když už *13* -
Re: Re: PavlusQa
Ne ne ja jí je měnit nemužu:)).. Já jako správe mužu maximálne mazat vaše nevhodné příspevky:)..o změnu sem zažádala hlavní správce a ty mi řekli at nejakou fotku vyberu:) -
Re: PavlusQa
Ty se máš ty můžeš seleně měnit fotky *14* -
Re: Nejinky
P Ř E S N Ě M O J E Ř E Č *14* -
Re: Re: Selly ♥
SELENA MÁ NA VÍC! A MÁ PRÁVO BÝT NA 1 ! *16* selly ♥♥ *14* -
Re: Re: Sel a Christina
díky moc za odpověď .. ;) -
Re: PavlusQa
pěkná.. *3* -
Nejinky
Selena nejinky lepší než Miley Cyrus *15* *15* *15* *15* *1* -
PavlusQa
Ahoj chci se zeptat jak se vám líbí nová fotka?..Tak nejak sem to zařídila já a vybrala tu z People Choice Awards:)..Tak co na ni říkate?:) -
Re: Selly ♥
TAK TO ASI SE NESTANE,ALE HLAVNÍ BY BYLO,ŽE SELENA BY BYLA NA PRVNÍM MÍSTĚ,ALE TAKHLE JE TO TAKY JEŠTĚ DOBRÝ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Selly ♥
Jééé,Selly má novou Hlavní fotku.
Je nejj..kéž by byla na žebříčku na prvním a Mileyna by byla až na 50.místě!
Selly je nejj ♥♥ *14* -
Selly ♥
Jééé,Selly má novou Hlavní fotku.
Je nejj..kéž by byla na žebříčku na prvním a Mileyna by byla až na 50.místě!
Selly je nejj ♥♥ *14* -
nový fotky
nový fotky!!! jůůů krásná,úžasná prostě Selly is beeest.. a ta s demi.. YEAH :D *14* *14* -
Re: Fotka
tyd nic zmeneneho není?! -
Re: Sel a Christina
Seznámili se v Budapešti ,kde Christina fotila pro Seleninu modní kolekci Dream out Loud, a rekla bych že jsou Sel ji vzala i na červeny koberec na udílení cen:) -
Fotka
Proč jste změnili fotku? Vždyť Selenka vypadá pořád stejně po obličeji ! Jen otázka . *7* -
Sel a Christina
Ahoj lidi, nevíte někdo, jestli jsou Selena a Christina Grimmie dobré kamarádky? Nebo jak se seznámily? *3* -
Re: Ramona and Beezus
Ano je ale jen se slovenskýma titulkama už ji mám doma stáhnutou už sem ji viděla nejmín 10x *14* -
Ramona and Beezus
Nevíte někdo, jestli už je Ramona and Beezus v Češtině? Já to nemůžu nikde sehnat, a ten film měl jít do kin už někdy v létě... Nakonec to nedávali, a já nevím, kde to sehnat. *9* -
Re: Re: DIVOKÝ
*15* *15*