Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

Re: Re: Nejinky

hej ty si ale dobrá přetvářka... na diskusích miley a tak obkecáváš jak je miley skvělá a tady píšeš že je lepší selena... aspon nelži když už *13*
  • pavlusqa

Re: Re: PavlusQa

Ne ne ja jí je měnit nemužu:)).. Já jako správe mužu maximálne mazat vaše nevhodné příspevky:)..o změnu sem zažádala hlavní správce a ty mi řekli at nejakou fotku vyberu:)
  • kristynajackson

Re: PavlusQa

Ty se máš ty můžeš seleně měnit fotky *14*
  • kristynajackson

Re: Nejinky

P Ř E S N Ě M O J E Ř E Č *14*
  • kristynajackson

Re: Re: Selly ♥

SELENA MÁ NA VÍC! A MÁ PRÁVO BÝT NA 1 ! *16* selly ♥♥ *14*
  • micha029

Re: Re: Sel a Christina

díky moc za odpověď .. ;)
  • armenakos1

Re: PavlusQa

pěkná.. *3*
  • Nejinky

Selena nejinky lepší než Miley Cyrus *15* *15* *15* *15* *1*
  • pavlusqa

PavlusQa

Ahoj chci se zeptat jak se vám líbí nová fotka?..Tak nejak sem to zařídila já a vybrala tu z People Choice Awards:)..Tak co na ni říkate?:)
  • Re: Selly ♥

TAK TO ASI SE NESTANE,ALE HLAVNÍ BY BYLO,ŽE SELENA BY BYLA NA PRVNÍM MÍSTĚ,ALE TAKHLE JE TO TAKY JEŠTĚ DOBRÝ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • kristynajackson

Selly ♥

Jééé,Selly má novou Hlavní fotku.
    Je nejj..kéž by byla na žebříčku na prvním a Mileyna by byla až na 50.místě!
    Selly je nejj ♥♥ *14*
  • kristynajackson

Selly ♥

Jééé,Selly má novou Hlavní fotku.
    Je nejj..kéž by byla na žebříčku na prvním a Mileyna by byla až na 50.místě!
    Selly je nejj ♥♥ *14*
  • nový fotky

nový fotky!!! jůůů krásná,úžasná prostě Selly is beeest.. a ta s demi.. YEAH :D *14* *14*
  • Re: Fotka

tyd nic zmeneneho není?!
  • Re: Sel a Christina

Seznámili se v Budapešti ,kde Christina fotila pro Seleninu modní kolekci Dream out Loud, a rekla bych že jsou Sel ji vzala i na červeny koberec na udílení cen:)
  • Fotka

Proč jste změnili fotku? Vždyť Selenka vypadá pořád stejně po obličeji ! Jen otázka . *7*
  • micha029

Sel a Christina

Ahoj lidi, nevíte někdo, jestli jsou Selena a Christina Grimmie dobré kamarádky? Nebo jak se seznámily? *3*
  • Re: Ramona and Beezus

Ano je ale jen se slovenskýma titulkama už ji mám doma stáhnutou už sem ji viděla nejmín 10x *14*
  • Ramona and Beezus

Nevíte někdo, jestli už je Ramona and Beezus v Češtině? Já to nemůžu nikde sehnat, a ten film měl jít do kin už někdy v létě... Nakonec to nedávali, a já nevím, kde to sehnat. *9*
  • kajuska4

Re: Re: DIVOKÝ

*15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit