-
facebook
Ahoj...tak jsem si tak brouzdala po fb a najednou se začnu nudit a najdu jeden profil Seleny...samozřejmě to bude asi fake..ale nějaký profil tam na fb bude její pravý protože fb má ... :) -
Re: DIVOKÝ
no to je ještě lepší jako *15* *15* *15* -
DIVOKÝ
ZAPOMĚL SI PŘIPSAT DIVOKÝ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: PIPINA
já vím mno..ale je to takový divný... "Tvůj 101.letý obojetník".... ale tak když se ti to líbí tak nemužu nic říkat.. *15* -
Re: Re: Re: Re: PIPINA
TO JE PROSTĚ TAKOVEJ STYL. TAKOVÝ POZNÁVACÍ ZNAMENÍ. TŘEBA JAKO ŽE PÍŠI VELKÝMI PÍSMY NEBO KDYŽ SE NĚKDO PODEPÍŠE A PŘIKRESLÍ SI K PODPISU TŘEBA SRDÍČKO. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Selena best
a ty si pošahaná !!!!! *8* *16* -
Re: Re: Re: Re: PIPINA
Hahah dobrýý kluci *15* *15* a taky by mně zajímalo proč to tam píšeš *15* *15* -
Re: Re: Re: PIPINA
hej můžu na tebe takovou otázku.. proč za každým tvým příspěvkem píšeš: tvůj 101 letý divoký obojetník ???? *15* *15* -
Re: Re: PIPINA
TO JO. KDYBYCHOM TO MĚLI BRÁT VÁŽNĚ,TAK BYSME SE Z NÍ MUSELY VŠICHNI ZBLÁZNIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: PIPINA
jo a každej den s nima chodí na večeři a jsou BFF *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
PS: je to dobrý si z toho dělat srandu.. *15* -
PIPINA
mileycyrus2111 BYDLÍ URČITĚ NĚKDE V USA A KOLEM SEBE MÁ OCHRANKU A PLNO KÁMOŠEK: SELENA,DEMI,MILEY... *15* *15* *15* *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
profilovka
ahoj, hele Miley má zase jinou profilovku.. nechci aby selena byla jako miley a fanoušc taky, ale nemohli bychom to změnit? já nevim jak se to dělá, ale je tady takovejch fotek kde jí to šíleně sluší.. ;) *7* *1* *3* -
Re: písničky
MĚ TAKY MNOHDY POMÁHAJÍ PRÁVĚ PÍSNIČKY. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Sel
Toluca Lake *3* -
písničky
včera jsem měla strašnou depku z pololetních testů a tak.. to je jedno , ale co mě z toho dostalo? pořád jsem poslouhala písničky jenom od seleny.. nejlepší : naturaly, more, life like theres no tommorow, cruela de vill a magic.. !! jedině ona mi pomohla!!! *14* *14* *1* -
Alex Russo
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
Alex Russo is best!!!!!and cool *14* *14* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
armenakos1 Dobře ty
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
Takvý kecy :D :D :D *3* -
Prosííím
Prosím, nevíte, kdy bude Ramona and Beezus v češtině? Hrozně bych ho chtěla vidět!!!! Zatím jsem ho nikde nenašla... Nevíte, jestli už ho nadabovali? Předem díky! *14* -
Re: Alex Russo
Hmmmm..a co jako já se skoro oblíkám jako Demii a co :D *8*