-
Re: Re: Selena best
Wadí já psalaa .Prostě Selena je nejlepší člowíšek co sem poznala;)=tak sem myslela nej.zpěwačka....OMG..si naiwní:D *8* *8* -
Ahouj Ahoj
Ahoj ,ahoj já zbožnuju Selenu a všechny její role je úžasná a má velkej talent na spívání.. a je mím velkým vzorej *14* -
Alex Russo
já se oblíkám jako alex ruuso a je to fakt super -
Re: Selena Gomez
si no supr mám tě ráda *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4* *15* -
Re: Selena best
jj fakt krásný mileycyrus2111..seš trapná že sem chodíš přes jiný jméno.. *15* -
Selena Gomez
Selena Gomez je pro mě velkým vzorem!Je velmi dobrá zpěvačka i herečka!Chodí hezky oblečená a také je vyjímečná tím že pomáhá lidem!!!!To dělá zřídka jiná celebrita!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Selena best
Selena je nejlepší holka ze všech celebrit sice je u mě na 1 místě ale je nejlepší holka..hale nechápu proč tady pomlouváte miley když toto je Diskuze o Seleně!!Děte s Miley někam miley taky zbožňuju a taky sem se skoro s ní setkala a setkám!!Ale newím proč jsou tady žwásty o Miley tady je DISKUSE o Seleně Gomez ne o Miley Cyrus apod..Selena je nejlepší člowěk na světě ale pokud tady jde i o kamarádství Seleny nej.kamí/kámoši sou
Demi Lovato,Miley Cyrus,Taylor Swift,Mandy Mixon,Klára Lovato,Mandy Lovato,Joe Jonas,Nick Jonas,Kevin Jonas..atd...a swojí sestřenku Priscillu bere jako nej.kamíí..:)..;)..Prostě Selena je nejlepší člowíšek co sem poznala;)žeru jí MTSMRSG *14* *14* *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Ramona a Bezus
jeto skvělej film:)..ale Sel si tam nestrihla až tak velkou roli..spíš takovej rodinej film :) -
Selča
4. *3* -
Re: Alex Russo
souhlas.. ale i podle rozhovorů jak se tváří a vyjadřuje a tak... *1* -
Alex Russo
Alex je nejužasnější člověk.....dělám všechno podle ní..oblíkám se jako ona,chovám se jako ona,dělám to co ona.............ale já myslím ALEX RUSSO jako podle toho seriálů *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ♥ <3 ♥
JÁ JI TAKY MILUJI. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
♥ <3 ♥
Já jí prostě žeru.. je milá, hodná krásná, hezká, talentovaná a milon takovejhlech vlastností. je prostě dokonalá. jsem jí posdlá už asi půl roku. neobejdu se bez ní .. každej den jí musim vidět.. v televizi, jak zpívá nebo na fotkách.. nechala jsem se ostříhat jako ona prostě je to můj vzor a mooooc bych si přáala aby přijela do čr... kvůli ní bych jela do tý prahy ráda :D MILUJU JÍ!! *14* *14* *14* *14* -
Nejkrásnější žena světa
http://listas.terra.com.br/beleza/4 281-concurso-mulher-mais-linda-do-m undo tady můžete hlasovat o nejkrásnější ženu světa, Selena je na 4 místě, tak ať je víš, hlasuje se pomocí hvězdiček, pod celebritou. tak rychle hlasujte
P.S. vymažte si mezery. -
nic novýho
Lidi.. tady to vůbec nežije... skoro žádný novinky, fotky nic... :/// *9* -
Re: SELENA JE NEJ
jako sorry ale alex russo je nejsměšnější? Spíš nejvtipnejší ne? x/ -
selinka
selinka je nej zpevacka v zahranici.. *14* *3* *14* *4* *5* *4* -
Re: SELENA JE NEJ
Naprosto souhlasím, mohla by přijet do Česka, když je tu nejpopulárnější ženská zahraniční celebrita -
Selena je nejlepší
Selena je nejpopulárnější zahraniční ženská celebrita v česku a tady by to chtělo potvrdit http://ocko.idnes.cz/hitparada.asp aj tady ..........http://www.facebook.com/n otifications.php#!/group.php?gid=31 3084871193 -
Re: Re: Ramona a Bezus
tak jsem to přece jenom napsala špatně xP a o čem to je?a je ten film dobrej? :D