Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • disneychannel01

Re: Ramona a Bezus

no vlastně je to Ramona & Beezus :)) *4*
  • disneychannel01

SELENA JE NEJ

Miley seleně nešahá ani po kotníky!
    Selena má lepší songy!
    A má radši svě fanoušky než Hannah Bannanah.. :D
    A miley ze sebe dělá LADY GAGA!
    Už nechce být "HANNAH FONTÁNA"...HMM.
    Už nebude přád v tv říkat "Ale,TATÍÍ"
    OCHH!!
    SELENA JE LEPŠÍ NA 100%% ALEX RUSSO JE NJSMĚŠNĚJŠÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
  • mmee

Ramona a Bezus

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jetli jste viděli ten film Ramona a Bezus( asi to píšu špatně, tak promiňte) a jestli byl dobrej a jestli byste ho doporučili.. ráda bych viděla selenu i v jiný roli než jen v Kouzeníkách z Wawerly :) děkuju ;)
  • Re: wow...=*

souhlas i když daniell(e) nijak zvlášt nemusim ;)
  • alex98

Re: ...

to máš pravdu
  • Re: JE DOBRÁ!

Je ten nej človek na světě *14*
  • wow...=*

selenu a danielle campbell úplně zbožňují staršně moc se mi líbí jak se u toho tváří jak to prožívají obě dvě když hrají no jsou to u mě nejlepší herečky a sel skvěla zpěvačka
  • ...

Selenu mam moc rada je o hodne lepsi nez Miley nemusi nikoho napodobovat protoze je uzasna sama sebou :))
  • Re: Selena Gomez

Máš pravdu mím snem je že jí jednou uvidim jina k vezmu žiletkua udělám řízi řízi *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Re: Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší

dobře ty .seš frajer *5* *5* *5* *5* *5*
  • cedra

Re: Re: Re: Prsten čistoty

souhlasim
  • Re: Re: Selenka:

není jako Miley, ta ze sebe dělá sexy divu, ale uvnitř je Miley taky normální, ale ne tolik jako Sell.
  • Re: Re: Alex

(nestihla jsem se přihlásit)Já taky, chtěla ybch ji poznat ... vážně úžasná :D
  • Re: Re: Prsten čistoty

No tak to je to možná jenom nějaký drb. Jenom jí možná jednou vyftili bez něj, ale přece si ho musí taky někdy sundat... *9* *9*
  • cedra

Re: Prsten čistoty

je sice dospela ale nesundala ho jelikos ho v bravo girl mela a to vislo 30,12,2010
  • cedra

Re: Alex

ja taky
  • selly-libu

Selena Gomez

Selena je úžasná hrozně se mi líbí jak je sama sebou neni to žadná namyšlena celebrita .... prostě D♥O♥K♥O♥N♥A♥L♥O♥S
  • Re: Re: Prsten čistoty

SOUHLAS. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Prsten čistoty

No, rozhodně to není kvůli Justinovi Bieberovi, jak se tvrdí, ale jinak ať si dělá co chce, je to přece její věc. Myslím, že jako dospělá si může DĚLAT co chce... (Víte jak to myslím!?!) *15*
  • Prsten čistoty

Ahojky, kolují zvěsti, že Sel sundala prsten čistoty....Jaký na to máte názor?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit