Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyrus2111

Selena

Selena Je TeĎ zatím pravděpodobně na Floridě a aby ste věděli tak Selena Na Vánoce bude doma mezi rodičema:) *8* *1* *1*
  • mileycyrus2111

Re: Re: Re: Re: Re: vime

Twl Já Psala Že Chodila!!Grrrrrrr:D
  • nejkrásnější žena

http://listas.terra.com.br/beleza/4 281-concurso-mulher-mais-linda-do-m undo na této stránce je hlasování o nejkrásnější ženu světa, tak a´t je selena výš, než teď.P.S. vymažte si mezery.
  • Ahoj

Ahojky... *3*
    Já ti věřím a je mi 15. *1*
  • nicola14

Nejlepší!!!!

Selenka je NEJLEPŠÍ! upa nejvíííííc jí zbožňuju!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
  • kouknete se pls =)

Kouknete se prosíím je to Moooc Pěknný..!
    SEM.: http://vippeoples.blog.cz/
  • SELENKA

SELENKA PADLA NA 4.MÍSTO. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: Re: Re: vime

jo presne chodi s ni uz dlouho
  • Re: Re: Re: Re: Re: vime

No tak to asi tezko protoze david chodi dlouho ale hodne dlouho s lucy haleovou
  • Re: Re: Re: Re: pořád dokola

No To ani nemusím já si vážně nevymíšlím jestli lžu tak ať se propadnu do země!!Kliidně se seleny zeptejte mě je to upe pav ona vám sem klidně napíše Demina sestřenice!!! *14*
  • Re: Ramona and Beezus

http://www.ulozto.cz/hledej/?q=ramo na+and+beezus+cz+avi tady jedno z toho stáhneš...:)
  • Re: Re: Re: Re: pořád dokola

PŘESNĚ TAK. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: Re: pořád dokola

Ty ? Ty mileycyrus2111 ty se klidně zeptej Baracka Obamy na cokoliv, víš ty znáš ůplně každýho co !!!!! Fakt nevím jestli seš normální. To, že si s nimi píšeš, může platit jenom na kategorii 10-12 let. Tak si jdi raději vymíšlet jinam *13* !!!!!!
  • Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Ahoj ano odpovím ti..Píšu si s ní přes Fb..A S Demi Lovato si trochu píšu!!Ale spíše s její sestřenicííí:)
  • Re: Re: Re: Re: vime

Jo je to blbost největší a navíc pokud jsi neslyšel/a tak selena chodila s Davidem Henriem!!
  • Re: Re: pořád dokola

*Taylor
  • Re: pořád dokola

No to je pravda nedohadujte se kdo je lepší jestli Miley nebo Demi nebo taylpr nebo Selena všichni sou nejky a všichni sou nejlepší kámošky to vi newíte asi co??Jo Dobře Joelka97 pravda!!Pokud ju nemáte rádi nestrkejte to sem jasnééé???...Já se jich klidně můžu zeptat a i sestřenici demi jo???Mám??? *8* *15*
  • joelka97

pořád dokola

lidi proč pomlouvááte Miley? každej má rád někoho jinyho někdi miley,někdo Taylor někdo selenu! nechápu proč jí pomlouváte?!OK možná nemáte rádi HANNAH MONTANA ale Miley HANNAH MONTANA jenom hraje ve filmu! v normálnim životě je normální holka která je nej kámoška se selenou a s demi a soupeří proti sobě nějak? ne!sou prostě pořád BFF.......prostě každej má rád někoho jinýho a je to jeho/její věc nebo snad ne?
  • kakikurma

Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

ahojky.super muzu se zeptap kde a jak si snim pises dekuji *3*
  • Re: Re: Re: vime

kravina a to největší !!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit