-
Ramona and Beezus
Ahojky, prosím vám nevíte jestli už se dá stáhnout ten film Ramona and Beezus s cz dabingem,, jestli jo tak prosím pisnite kde nebo pošlete odkaz... díky *4* *3* -
Re: Re: vime
Jééééééééé to je báječný protože on je fešák *14* -
Re: vime
A ODKUD TO VÍŠ? BYLO BY DOBRÝ,KDYBY TO SELENĚ S NĚKÝM UŽ KLAPALO. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
vime
vite co je za novinku ?? Selena chodi s Matthiasem Schweighoferem -
Re: kluci
S Matthiasem Schweighoferem -
Re: Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
Twe víš že si už s tím trapná...že bydlíš v USA haha to možná jo tam může bydlet kdokoliv ale že mám stars čísla a voláš si s něma každej den a že si s něma BFF to těžko..taky můžu říct že moje teta je v USA (tož to je prawda)a chodí s Vaness ven na kafé..twe přemýšlej nejsi trochu nemocná..twe *15* běž na vyšetření!! *15* -
Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
Krista ty sa ukľudni ty iné blbosti trepeš ... Inak red všetkými vizaráš tak trápne že to ež pekne neni *3* -
Re: KUK
přesně!! :D *15* -
KUK
TAKY NECHÁPU,ŽE TO UŽ NEVZDÁ,KDYŽ VIDÍ,ŽE JÍ STEJNĚ NEVĚŘÍME. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
kecy,kecy a zase kecy! =P NAJIVKOO!! =D -
Re: Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší
no ale to neznamená že se budou hádat kvuli disney girls chápeš -
Hale Já si nevymejšlím!!!Jo a Navíc To číslo je nějak do jiného zahraničí a navíc na to číslo jsme volaly a byla nedostupná že prej volá!!!Jo a volaly jsme Jonas Brothers a myslím si že nám to zvedli a navíc nám to říkalo že se to pošle Jonasům a oni nám zavolaj zpět!!!!!Takže toho nechte jo a navíc pro AAP:Někdy začíná ale začíná to v Americe na 818!!!!Víš!!Jo a navíc mi selena zavolá až tu bude!! *8* *8* -
Re: jen se furt dohadujete kdo je lepší
KAŽDÝ JE BLÁZEN DO NĚKOHO. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
jen se furt dohadujete kdo je lepší
můj názor) já si myslím že to co tu píšete o miley a demi tak by to selenu naštvalo prtž oni 3 jsou kámošky a každej je v něčem dobrej a oni jsi nemaj co vyčítat prtž všichni 3 jsou ůžasný já mám ráda všechny 3 a spoustů dlaších celebryt a né že se zabouchnu jen do jedný to by musela být blázen -
Re: Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
TAK TO JE TEDA PRDEL. *15* *15* . MĚ BY TO ANI NESTÁLO ZA TO,ABYCH TO ZKOUŠEL,PROTOŽE MI BYLO HNED JASNÝ,ŽE JE TO BLBOST. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
btw...zkoušela jsem to a hlavně že mi to řeklo že volané číslo neexistuje! *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
no jo to je zase to samý jako když jsi nám dávala kontakt na Mileyin skype co??? hlavně že byl falešnej..a čísla v Americe začínaj na 413...už to vidim dopředu jednou si sem přijde hbdelfin a zase tě seřve jak malýho haranta...=D a ty se pak budeš omlouvat, že jsi nepoznala že je to fake atd.... -
Re: Re: pro Fanoušky Seleny Gomez
Tak mi klidně nevěřte já jí klidně zavolám na mobil!!!Jestli chcete tady vám dávám její telefonní číslo!!Je to (214)3069590!!!!Jo tak jí zavolejte ale bude vám to stát hodně!!! *8* -
a zase naše známá mileycyrus2111 žejo?? holka sakra kdy ty už si dáš pokoj? aspoň že jsi uznala, že to ujdajný s čim sis psala nebyla Miley Cyrus ale nějakej FAKE! *15* *15* *15* -
Podle mě Sel neplánuje koncert v ČR a už vůbec ne nějaký výlet jak píšeš.. *7* ¨Je to blbost, ale jestli tedy máš kontakt na takovýhle hvězdy tak se s námi poděl..Ale myslím, že sis to vymyslela!! *13* Ale toto si laskavě nech pro sebe nebo pro kamarády do školy, my si myslíme že žvaníš blbosti!