Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: LEŽ

dobře.. *15*
  • LEŽ

TAKY JÍ NEVĚŘÍM,ALE MÁME SE PRÝ NECHAT PŘEKVAPIT. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • I LOVE SEL

I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL I LOVE SEL *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: pro Fanoušky Seleny Gomez

Co to plácáš to je pěkná kravina !!!
    1) pochybuju, že zrovna ty z celýho světa si dopisuješ ze Selenou nebo jejímy příbuznými
    2) Selena v blízký budoucnosti do ČR nepřijede, možná do Německa nebo Francie
    3) Nepiš sem takový kraviny, když to není pravda *10* *13*
  • mileycyrus2111

pro Fanoušky Seleny Gomez

Ahoj Fanoušci Seleny Gomez Mám Pro vás Mega suprovou zprávu!!Teď si píšu s Jejím Bratrancem Braisonem Newsonem a Ptala jsem se ho jestli On a Selena Gomez mají v plánu navštívit Čr a On napsal "maybe some day"
    Takže držte mi palce a snad přijedou!!Jo mají přijet Jonas Brothers a Miley Cyrus a možná Demi Lovato!!Ale Jonasové určitě!!Takže držte mi palce jdu překecávat!!! *15* *15* *3* *8*
  • Sel

Ahoj,nevíte ulici,kde Selena bydlí? vím jenom že v Los Angeles
  • Re: Selenka

NO TO JO. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Selenka

musis rict ze selena je den ode dne lepsi...je lepsi nez Miley,Taylor a Demi...
  • Re: Re: SELENA

ŠKODA. KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR. MILEY JE HROZNÁ,TO JE PRAVDA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • kajuska4

Re: SELENA

Srry že jsem se vymazala s fanklubu..ale už Selenu nemám ráda..ale neznamená to že mám ráda Mileynu to upa nenávidím!Protože nemám ráda Disney Girl! *9*
  • SELENA

SELENO,VYSTRČ MILEY CYRUS ZE ZLATÉHO TRŮNU. *9* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ICarly!

*15*
  • Re: Re: Re: ICarly!

jo já ju taky nesnášim *1*
  • kajuska4

Re: T-Music chart

jéé *14*
  • T-Music chart

Sel je v T-music chart jako novinka s A Year Without rain i když je to trochu opožděný
  • kajuska4

Re: SELENA

Ááá..super.. *14*
  • kajuska4

Re: Re: ICarly!

Jn..já růžovou nesnáším ale jj dcl má pěkný blog *14* *1*
  • Re: ICarly!

de to ale z té růžové mě bolí oči
  • SELENA

TO JE FAJN,ŽE SE SELENA DRŽÍ POŘÁD NA DRUHÉM MÍSTĚ. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • ICarly!

*15*http://karoinkamelisska.blog.cz/ *15*

Lidi koukněte na to! Je to boží! Já tam byla a je to strašná prča! ;) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit