-
Sorry, ale je to nutný..
Plsky jukněte na náš blog...: http://karoinkamelisska.blog.cz/ *4* Díky -
Re: SELENA
Přesně.. *14* -
SELENA
SELENA JE FAJN A OBLÍBENÁ,TAK TO SE BUDE DRŽET NAVRCHU. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Jóóó!!!!
Supr *14* -
Re: Re: Jóóó!!!!
Jen tak dál *15* -
Re: Jóóó!!!!
No jo, teď už je dokonce na DRUHÉM!!! *3* *15* -
Re: Jóóó!!!!
ok *3* -
Jóóó!!!!
SELENO JSI NA TŘETÍM MÍSTĚ!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Varování
Nech Kájush napokoji! *5* -
Re: Ona je nej
Mno...máme to stejný akorát já miluji Vanessku Hudgens ale Seli též *14* *14* -
Ona je nej
Ona je porstě nejlepší.. já jí miluju už tři roky, ona je můj velký vzor, je úžasná, jak s eoblíká, zpívá,hraje porstě všechno, miluju DOL je to úpa bets, ty oblečky, já to miluju, moc chci být jkao ona, je nej...I LOVE SELENKA -
Hlasování
Na této stránce můžete volit nejlepší film, herec, herečka, seriál, hudební skupiny atd je tam i Selena *3* *15*
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp (pište bez mezer) vyhlášení se uskuteční 5. Ledna tak hodně zdaru ve volení. *3* -
Re: Re: Re: Ramona and Beezus
Ne, na Slovensku to taky nebylo, já bydlím na slovensku *3* Příští rok? To je za dlouho, musím to ještě nějak vydržet... *9* *4* -
Já...proč bych byla na takové ****** když jí nenávidím diť nebyla jsem ta už skoro mědíc...já když jí nenávidím tak se radši na ní nebudu dívat ještě bych zgebla z ní.. *1* -
Re: Re: Re: Re: Varování
hele ty jsi byla celou tu dobu na diskuzi miley.Prej žej jsi to kontrolovala všude.
furt jsi byla na diskuzi miley,tak nepovídej že jsi to kontrolovala všude. -
Re: Re: Ramona and Beezus
V září to bylo, ale na Slovensku. V Česku to bude určitě až v příštím roce, ale mně to nevadí já jsem to viděl v angličtině a podle mně je to lepší. *1* -
Re: Ramona and Beezus
A kdy bude Ramona & Beezus z dabingem??? Už na to čekám hrozně dlouho... V kinách to mělo být už v září, ale nakonec to nedávali vůbec... *16* *10* *9* -
Re: Ramona and Beezus
Podívám *14* -
Ramona and Beezus
Jen vás chci upozornit že už se objevily titulky k filmu Ramona and Beezus sice jen slovenské ale aspon něco-www.titulky.com..Určitě se koukněte ten film je užasny:) -
přesně..jako nevím proč jsou správci když se o dizkuse nestarají..nechápu.. *13*