Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Varování

Prostě kdyby se nadávalo na Miley diskuzi tak je to hned pryč, ale někde jinde tam to může být 2-3 dny a je to úplně všem jedno!!
  • kajuska4

Re: i koles!

yes exactly... *14* ..
  • i koles!

cupner hukl noc selena jer case trili gover
    i koles!sy witch me?silli suns!selena is super! *3*
  • kajuska4

Re: ..

Jj..nikdo na nás nemá.. *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Varování

Ano přesně máš pravdu..tam ti nám nadávali ještě víc i přes vzkazy že jsem prej pí** a já nic smazala jsem to.. *9*
  • Re: Re: Re: Re: Varování

a taky jste jim smazal správcovtsí jkao Kajusce. Já mám pocit, že tomu, kdo tady nadával ne..
  • kajuska4

Ok..dobře..ještě kdyby bylo volné tak moje kamarádka by byla správce a smázne to tu dříve..ale je to plné..škoda mno..a stejnak ti co jsou Sel správci to tu nemažou..měli by jste je smazat *3*
  • hudy

A jak jsi na to přišel(a)? Řekla jsem to samozřejmě všude a všem, kde psali něco nevhodného!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny

jo anjetšě tady(šptaná kvalita videa):
    http://www.youtube.com/wat ch?v=YYWako53c38&feature=related
  • ..

jo presne holky..nikdo nam nebude nadavat...ani nikomu jinymu..mate na 100 % pravdu. *13*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Zpěv Seleny

tady je(bez mezer) trochu horší kvalita, je to z pořadu Good Morning America

http://www.youtube.com/w atch?v=aLRHTcYkotU&feature=related
  • Re: Re: Re: Re: Varování

a řekl jste tohle i těm, od Mileyny. Ti taky nadávají a to ti jaksi nevadí...
  • hudy

Re: Re: Re: Varování

Tak přesně tohle se tu praktikovat nebude!! A nejenom proto, že vám to stejně smažu! *13*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Varování

Přesně máš 100% pravdu.. *5*
  • Re: Re: Varování

Jestliže někdo bude nádávat na konkrétní osobu nebo na fanoušky téhle diskuze tak nezůstanu v koutě a budu mu nadávat taky. *13* Od toho je pravidlo oko za oko zub za zub !!!!!!!!!!!!!!
  • kajuska4

Re: Varování

Hm..ale jestli budete mazat profil tak všem řeknu že tohle je *****stránka!A ať chodí spíše na FB než sem když si začali tak co mám dělat asi všem to řeknu ať si smáznou profily a to snad nechcete! *16* *9*
  • hudy

Varování

Tak jsem vám to tu zase smazala a upozorňuju, že pokud se to bude opakovat, nechám vám smáznout i profily! Máte štěstí, že aspoň jeden z vás měl rozum, proto to prozatím ještě neudělám...a nemyslete se, že plácám do větru, kajuska4 vám to potvrdí, že? Nebo ti bylo málo, že jsem ti nechala sebrat "jenom" správce? Slibovala jsi, že už nadávat nebudeš a co vidím?! *13*
  • kajuska4

Re: Re: tak co

Ehm...v kŕátkých vypadá starší... *3* a v dlouhých jako Selenka práva *1* *14*
  • Re: tak co

Mě příjde, že Seleně sluší víc když má krátké vlasy! *14*
  • Re: Re: tak co

V kouzelníkách má krátký a v reálném životě dlouhé *3*
    ps: delší jí sluší víc *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit