-
Re: tak co
Mně to nevadí jaké má...je to její názor..ale myslím že teď má krátké..ale víc jí sluší dlouhé.. *14* -
tak co
ma selena dlouhe nebo kratke vlasy?v novem klipu je ma dlouhe ale v kouzelníkách krátke?nezajímá vas to? *7* -
Re: Re: Néééé!!
superr.. *14* -
Re: Selenka....!!!!!!!!
Ano přesně Selenka a Vanesska jsou ty nejnej nej a ještě Ashleynka Tisdale *14* -
Re: Selenka Gomez je ssuper,good,atd...
Máš 100%pravdu *14* -
Re: Re: love selena gomez
já jí též miluji *14* *14* -
Re: Re: Re: Ten kdo jí má rád...
jj *14* -
Re: Re: Ten kdo jí má rád...
jj souhlasim s Kajuskou4 *3* -
Re: Ten kdo jí má rád...
Super..video *14* -
Ten kdo jí má rád...
Kdo má rád Selenu ať se podívá na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=cHAx -K5Ify4 budete jí mít ještě radši!!! Ona je tak nádherná!!!!! *14* *14* (Jo, a už je zase na čtvrtém místě!!!) *14* *14* *15* -
Re: Re: Hitparáda
právě ta to má projetý....
....kdo vlastní moje srdce uh ah jééj oh baby... *15* *15* *15* -
Re: Hitparáda
to je blbost fakt na takový stránce nemá cenu hlasovat a mils to stejnak vyhraje *3* *14* *14* *14* -
Selenka....!!!!!!!!
Selenka je ten nejůžasnější člověk na světě...ona je tak hdoná a hezká a ohleduplná. Je to moje nejoblíbenější celebrtiy společně s Julii Roberts, Vanesou Hudgens a Sandrou Bulock. ona ej prostěnejlepší na světě...I LOVE SELENA... *14* -
Hitparáda
Ahoj..Hlasujte Pro Vaší Nej Celebritu.. Mooc Děkuju...: http://musicmania.cz/chart/374-Nej-Songy-1.html (vymazte si mezery) *3* -
Re: Néééé!!
Už je 4 *14* *14* *14* *14* -
Re: LEPŠÍ
Hezčí a lepší *15* -
LEPŠÍ
SELENA JE HEZČÍ NEŽ NĚJAKÁ MILEY CITRU . *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Néééé!!
Taky nechápu že je Buster 4 ona příště bude asi 1 . *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
Selenka Gomez je ssuper,good,atd...
Ahojky,Selenka je upa best já jsem snad její největší fanynka už asi tak 3-4roky.Mám 2 nejlepší kámošky a vždycky když o Selence začnu vyprávět(kde se narodila,kolik jíje,jaký je její motto,co má ráda za jídlo,co je za znamení,kolik má cm,jak se jmenuje celým jménem,kde všude hrála,její povolání a jaké má písničky)tak říkají ´Kristo,už zase nám ztoho brzo hrábne,, a nebo nech toho,, něco v tomto smyslu...Zrovna teď jí budu psát dopísek.Já bych se zbláznila kdyby byla v ČR na její koncert by jsem určitě šla!!! PROSTĚ J NEJLEPŠÍ A JÁ JSEM JEJÍ NEJVĚTŠÍ FANYNKA!?. *14* *14* *14* *1* *1* *1* *3* *3* *4* *5* *14* *14* -
Re: love selena gomez
No je to sice dobrej nápad koncert tady v ČR ale to se asi v blízký budoucnosti nestane. Selena bude tak na nejvejš ve Francii, Španělsku nebo možná Německu. Je to škoda no... *3*