Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyděla jsem její fotky bez make upu a vypadá skoro stejně jako s ním.
  • Hrozně hezky zpívá.Zajímalo by mě jaká je.Jestli je kamarádská nebo zkažená,jako většina celebrit.
  • hrála si vmnoha filmech že jo? *3*
  • thanky ou!!(děkoju za vaše hlasi a názory)

selena *5* *5*
  • thedevil377
    Ja mam selenu rada a myslim že ji muže mit rad kdo chce a at je mu kolik chce..Selena je vzor pro mladsi i starsi protoze i kdyz uz v noci sou nejake ty mejdany na ktere jde..vzdy je oblecena vhodne a není sprostá a myslím že nikdo nikdy někde nepsal že by se snad opila nebo že by kouřila a to je výborné..Je mila ke vsem což byla i Miely Cyrus le ta nadelala tolik skandalu-mam ji rada a toto je uprimne..Myslim ze neni hezke psat ze Sel je blbá jen proto že chodi z Justinem Bieberem protoze on je urcite taky fajn a ja obdivuju ze Sel ani nevadi ze je o dva roky mladsi *14* Ten kdo selenu ma opravdu rad-ten ji pochopi *4*
  • thedevil377
    uuuuuuu *14* ja sem z česka ale slovensko je vedle vlastne ja bydlim v hodonině-to je pet minut do holice a hodinu dío bratislavy takze supr *4* ja ju miluju a když dojede,tak at listek stoji cokoli-tak du!!!!!!!
  • souhlas *3*
  • deminka.selenka
    Mooc jíí miluju !!!! ♥♥♥♥♥♥ nejhezci spevacka a herecka !!! ♥♥♥♥
  • si víborna spevačka a inač viete že selena má príst na slovensko? to je super.
  • Ty jsi ale p..a!!! *16*
  • To říkám té co tam napsala že je Justin biber blbej!!
  • Jsi fakt blbka,a navíc justin biber je dobrej a ty jsi uplná p...!! *1*
  • Ne není justin bieber jenej..ty to tu píšeš jenom protože ty nejsi ta se kterou by chodil..;)
  • si fakt viborna.
  • je detska lele v dobrem mam ji moc rada a libi se mi jak pekne zpiva a je moc mekna vypada jako panenka :DD nechapu jak muze chodit s takovym tupcem justin bieber je nejhroznejsi zpevak na svete nechapu jak takove pekne devce muze chodit z takovym hnusakem :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • hello. my name is valika. si fakt viborna.
  • přesně tak, vždyť naopak proto, že jí milujou hlavně děti je dobře, že se chová slušně a nedělá žádný skandály. vždyť u Miley Cyrus to všechny akorát naštvalo. tak buďme rádi, že je pro děti SKUTEČNÝM vzorem... *14* *3*
  • Selenator
    Ano, je mi 14 a co jako? Sel je aspoň dobrej vzor i pro menší děti a nemění se, narozdíl od jinejch celebrit. To, že jí je 19 neznamená, že nemůže bejt hodná a milá i ke svejm mladšim fanouškum.
  • stormgirl
    Jistě, všem je tu přes 20... to tak! Nevím, proč si myslíte, že když je někomu 14. tak se mu můžete posmívat, že je ještě dítě, ale ve 20. už si na tebe nikdo dovolovat nemůže!?! Je úplně jedno, kolik je vám let. Selenu můžete mít rádi a obdivovat jí v jakémkoliv věku. A jestli si myslíte, že je nějaký rozdíl v tom, jestli jí máte rádi ve 14ti nebo ve 20ti, tak není!! Mě je třeba 15, a vůbec se za to nestydím!!
  • Vážně?????? Chodit na párty je u někoho znak dospělosti jo? Já na ně taky nechodím, jelikoš je netoleruju *3* a je mi přes 20 a nevidím na tom nic špatného

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit