-
všechno nej
Takže Sel,přeju Ti všechno nejlepšíííí...užij si to!!! *3* *4* -
i koles!
cupner hukl noc selena jer case trili gover
i koles!sy witch me?silli suns!selena is super! *3* -
-
Re: i koles!
yes exactly... *14* ..
-
-
Happy Birthday Sell :) *3* I love you
-
hele holky ta leonetta co se svamy hadala to sem nepsala jáá Ok newím proč si dava stejny jmeno ta karolina gregorova nebo jak jse to jmenuje
Jo omlouvam se vam že sem byla zlá ale viste si začalíí do mě ja protí Cea a violetaleon nic neměla ja napsala jenom svuj nazor oní a ne ovas a ja svamy nechcí ahdat přes osobností protože nejsuu ditě !!!!!!!! Okkey!! -
-
né ty nejsi dítě jenom je ti 3-17let!!!! To znamená že jsi dítě!!
-
-
Všechno Nejlepší Sel! *14*
-
Můj názor
Podle mě Selena není zas tak špatná jak tady někdo píše, ale moc dobře hrát neumí.Zpívá pěkně, ale jak se snaží bejt ve WOWP vtipná, tak to je až moc trapný.Navíc ten smích je do toho dost trapně pouštěnej, takže to působí uměle.Miley je v HM teda lepší, ale proti Sel nic nemám, je pěkná a má na to být ještě lepší herečka a zpěvačka, stačí zabrat *5* -
-
Re: Můj názor
já bych zase řekla že hrát umí ae zpívat moc ne *3* ...ae nic proti ní nemam *3* -
Občas mě WOWP rozesměje jen ta hudba je moc nahlas :P ale podle mě je Sel stejně dobrá jako Mil *14* -
Jo naprosto stebou souhlasím *3* Ae zkus se podívat na Moderní popelku 2 tam hraje vyborne *3* -
-
Re: Re: Můj názor
to se musim mrknout, bohužel jsem to ještě neviděla *9*
-
-
-
Selena
Selena v livechatu řekla, že v Evropě vyjde Kiss and Tell 29. března. Taky si ho koupíte? *4* -
-
Re: Selena
No jasný *3* Selenu mám hrozně moc ráda a nebudu váhat!!! *14* *3* -
-
Re: Re: Selena
Nápodobně. *14*
-
-
-
Narozeniny
Happy Birthday..!! *14* -
Vysoká