Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam dotaz .... odpovidate vubec na nejake dotazy :) *15* *1* *2* *3* *4*....... jinak selena je bozi :D
    • ja teda odpovidam rada kdyz vim odpoved *1* *2* *3*
  • WOVP

hej lidi sem si stezovala na dily a najednou je neopakujou a davaj novy a novy:) *1* super jak dkyby me slyšely:D
    • ilonka94

Re: WOVP

kde sis stezovala
  • mj22

♥♥♥

Selinko,všechno nejlepší k narozeninám *14* *4*
  • pavlusqa

Ramona and Beezus

Jen vás chci upozornit že už se objevily titulky k filmu Ramona and Beezus sice jen slovenské ale aspon něco-www.titulky.com..Určitě se koukněte ten film je užasny:)
    • Re: Ramona and Beezus

A kdy bude Ramona & Beezus z dabingem??? Už na to čekám hrozně dlouho... V kinách to mělo být už v září, ale nakonec to nedávali vůbec... *16* *10* *9*
      • Re: Re: Ramona and Beezus

V září to bylo, ale na Slovensku. V Česku to bude určitě až v příštím roce, ale mně to nevadí já jsem to viděl v angličtině a podle mně je to lepší. *1*
        • Re: Re: Re: Ramona and Beezus

Ne, na Slovensku to taky nebylo, já bydlím na slovensku *3* Příští rok? To je za dlouho, musím to ještě nějak vydržet... *9* *4*
    • kajuska4

Re: Ramona and Beezus

Podívám *14*
  • pavlusqa

Selena a Justin

Tak lidi máme to nejspíš oficiální:D Selena a Justin jsou pár:)! Včera se společně objevily na před Oscarové party časopisu Vanity Fair a společně se procházeli po červeném koberci ruku v ruce:)..ostatní fotky ze zákulisí taky nejsou k zahození :D..podívejte se..http://selena-fan.org/gallery/t humbnails.php?album=1197
    • Re: Selena a Justin

Tos na to přišla brzo. Chodí spolu už od začátku ledna. Už tehdy byly dosvědčující fotky.
      • pavlusqa

Re: Re: Selena a Justin

jenže předtím to bylo neoficiální:)!
        • kristynajackson

Re: Re: Re: Selena a Justin

SELENA CHODÍ S JUSTINEM!!!!
          VIDĚLA JSEM JAK SE LÍBAJÍ ASI NA 5-TI FOTKÁCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          a objímají se a všechno prostě spolu chodí vy to nechcete přiznat protože asi na selenu žárlíte! prostě je to tak a Tečka! *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

Já na Slenu nežárlím, protože Justina Biebera upřímě nemám ráda...!!! Ale prostě spolu nechodí!! *13* Chudák Selena! A s tím videem a tak... To přece vůbec nic neznamená! Vždyť si jenom dali malou pusu, nic víc! *9* Jste posedlí! Chudák Selena!!!
            • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

TY JSI PROSTĚ NECHCEŠ PŘIPUSTIT ŽE SPOLU CHODÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DRŽÍ SE ZA RUCE! *8*
              Líbají se *8*
            • dirty.diana

Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

HELE SELENA S JUSTINEM CHODÍ!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

SELENA JE CHUDÁK PRÁVĚ PROTO,ŽE CHODÍ S BIEBREM. SE MNOU BY TO MĚLA LEPŠÍ. *14* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Přesně tak bych to řekla *3* *3* *4* vystihla jsi to *1*

ANO,TAK TO JE. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • Re: Selena a Justin

Ach jo! Kdy už si konečně dáte pokoj? Selena s Justinem NECHODÍ, a nikdy ani nebude! Je pro ní jako mladší bratr, koukněte se na tohle video:
      http://www.youtube.com/watc h?v=KfFMoRWvc-Q Proč byste vlastně tak chtěli, aby spolu chodili? Vůbec to nechápu... *9* *7* *16* *8* *10* *9* *9* *13* *5*
      • pavlusqa

Re: Re: Selena a Justin

:D:D:D Já to vím že to říkala:D..ale tak pokud nejsi hloupá tak podle fotek jak se drží za ruce a líbají se tak asi těžko budou jako bratr a sestra:)..Sel to říkala dřív kvuli tomu aby měli soukromí a nepletli se do toho Justinovi fanynky:)..mě nemusíš poučovat..:D
        • Re: Re: Re: Selena a Justin

No, jak vidím, tak asi musím! Oni spolu nechodí, propána! Vždyť ona je skoro o dva roky starší, a vyšší než on. Kdyby spolu chodili, a jenom to chtěli utajit, tak by přece spolu tak veřejně nekamarádili, neměla by jeho fotku na svým ipodu, nenechávali by se spolu všude fotit a tak. Není hloupá! *13* *16* *10* *9* *9* *5* *9* *8*
          • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Selena a Justin

nebudu tě přesvědčovat už:)..jen se podívej na tohle video ...http://www.oceanup.com/2011/02/2 8/justin-bieber-selena-gomez-kissin g-video
        • pavlusqa

Re: Re: Re: Selena a Justin

http://community.livejournal.com/an ythingdisney/4628945.html..:)
  • CD

Ahojík lidi, jaká všechna alba má selena já vím o 3, ale myslím, že jich je víc, ale nevím jak se všechny jmenujou. Děkuji
    • _vikiska_

Re: CD

Má opravdu tři :) První - Kiss and Tell, to jí vyšlo už v roce 2009. Druhé, A Year Without Rain, to jí vyšlo v roce 2010 a teď v červnu 2011 jí vyšlo When The Sun Goes Down :) Ale nazpívala i písničky, které jsou na různých sountracích :)
      • Re: Re: CD

Děkeji a ještě dotaz Who says bylo také vydáno jako album, nebo ne.
        • verik93

Re: Re: Re: CD

Nene Who says je písnička z alba When the sun goes down :))♥
  • i love selena gomez? *1* *1* *1* *1*
  • another cinderella story

mary mary mary mary mary mary mary mary mary mary nary.....ten film je uzasnej *14* *14*
  • vanessa21

Sel je lepší než Miley

pro mne je Sel leší *14* *14* *14* *14* *14*
    ale Miley mám taky ráda *4* *4* ale chápu váš názor *4*
    • selenavan

Re: Sel je lepší než Miley

miley je dobrá ale selena z vanesso suuu úplne naj *14* *14* *14*
      • Re: Re: Sel je lepší než Miley

souhlas,vanesska je taký moc super a se sel jsou uplne bestový!!!!!!
  • britney-selena

POKLES

SELENA NÁM KLESLA. *9* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • selenka.1

Re: POKLES

Ach jo.. *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit