Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

kráva

Selenky, ona písala aj na Nessynkinu diskusi *8* Mám ju vymazať alebo ju nechám? Aby Selinka bola výš a výš tak ju tu nechám *15*
    • Re: kráva

aby selenka bola níž a níž =D =P
      • Re: Re: kráva

No tak díky že nm pomáháš... *15* *15* *15* *15* *15*
  • Je to miláček

Já osobně jsem fanouškem Miley,ale musím říct,že Selena je o něco lepší...Nemyslím to nějak špatně,ale chci tím říct,že Miley má ten hlas,až moc sypavej nebo...Víte jak to myslim ne?Selena ho má fakt nejky a na fotkách je jako miláček. *1*
    • 22kristyl

Re: Je to miláček

Pravda :0)
    • kikiss11

Re: Je to miláček

Jj přesně. *14* *14*
  • TAK DOST JA JSEM TADY ZPĚVAČKA ti violettaleon jsi nejblbějši ze všech osobnostech ti sji blbaaaaaaaa nech mě bit joooo JA! jsem zpěvačka JA! jsem herečka JA! jsem modelka a co ti ti jsi jen uboha holka z vesnice .a ty CEA ti jsi blba si tak blba jako violettaleon si až tak blba jako ona ne jsi ještě blbějši CEA jsi magor *11* *11* *11* *11* *11* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • ViolettaLeon
      Ale já žádná osobnost nejsem tak nemůžu být nejhorší ze všech osobností!!! *1* a nebydlím na vesnici pokud ti příde Praha jako vesnice!!! A myslim si že Beyoncé by nezajímala nějaká Selena Gomez (to není nic proti Sel)!! A blbá nejsem dělala jsem přijímačky na víceleté gymnázium a byla jsem 1. tak si nedovoluj!! *5*
  • Selena je super je to super holka a ať si o ní myslí kdo chce co chce Selena je úžasná a přeju jí ať jí to vydrží co nejdýl. *14*
    Největší faninka a se komentářem od Selly naprosto souhlasím!!! *3* *3* *3* *3*
  • Selena je suuuuuper ale Justin je tak troch mišuge ale snad se spraví a Selen si s ním bude štastnaaaaaa ale nejde o nas že se třeba někomu nelíbí Selena a JUstin jj ale jde o to aby byli ti dva štastnii. A když se někomu nelíbí Justin tak newbudete na ně nadávat ale řeknete si dobré nemam HO NEBO JÍ RÁDA ale přeju jim to :D a nee žádné nadávky např. JUstin je tyky.. a nebo Selena je totalně.. neee to ne ja si řeknu doobrí nemam ráda Justina nebo Selenu a teča! :D *5* *5* *5* *1*
    • stormgirl
      Možná se radši nauč první psát, a pak teprve mluv ostatním do toho, co mají psát oni!!
      Mišuge? Vážně??? *15* *3*
  • saminka09

Super

Selena je moooc pekna a je super!!! *4*
  • goood

je to sqvělá herečka....a má krásný vlasy.taky by ste chtely mit vlasy jako ona??? *1* *14*
  • selinkaanessynkacmucq

Ahojte Selenky

Ahojík Selenky *14* *14* *14* *14* *14*

I LOVE SELI *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • selenka.1

Re: Ahojte Selenky

we very love Sel *14* *14*
    • v.a.n.e.s.s.a.

heyyy!! ♥Selena♥ is the best in the whole world and who does not agree to the terms at their favorite celebrity and not offend Selena. I personally do not tend to offend others. but do not know about you but the obvious problem you done it.
    • kikiss11

Ahojky.

JJ I LOVE SEL!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • _vikiska_

Ahojky, I love Selly too :)) *14*
  • syndynka

s taylorem

Ahojky nevíte náhodou jestli selena je s Taylorem Lautnerem?
    • _vikiska_

Re: s taylorem

To nemůže nikdo z nás vědět s jistotou, ale podle mě určitě ne. Protože už dlouho spolu nebyli někde venku, nejsou žádné nové společné fotky.. nic. Takže podle mě ne.
  • vše nej

Happy Brithday

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit