-
jakou barvu má nejradši?
Moc by mě zajímalo c má ráda za barvu. Selena je můj vzor a nwm o ní moc věcí a těžko se to hledá a myslim si že nejsem sama koho to zajímá. Nebo se snad mýlim? -
-
Re: jakou barvu má nejradši?
má ráda zelenou -
Re: jakou barvu má nejradši?
Zelenou. Tady to říká! Koukni se na tohle video, dozvíš se tam pár zajímavých věcí o Sel, co má ráda, a tak. *3* -
-
Re: Re: jakou barvu má nejradši?
http://www.youtube.com/watch?v=4Px7 6lWM4CU
-
-
-
Co tohle je za zpěváky
Ta selena ma s tím bíbrem pořádnej záserr
to bíbrovo kvákání se nedá poslouchat ta selena to je zase takový sele který přímo chrochtá
Slyšel jsem jednu historku že si prej sele ukradlo mobila lady gaga -
-
Re: Co tohle je za zpěváky
jezis zalez.nikoho tvoje pitomé názory nezajímájí a jestli chces pomlouvat tak nekde jinde ne mezi Seleniýma fanouskama!dyt stacilo jenom rict ze se ti nelibi nemusis hned nadavat!!! -
Jsi můj člověk, máš naprostou pravdu! Ale dneska je bohužel v módě tyhle shity považovat za celebrity... Já nenávidím jí i Biebra! Oba jsou trapný jak topení na Sahaře :D :D :D -
-
Re: Re: Co tohle je za zpěváky
Ááááá hele...kdopak to zase leze mezi dětičky? Ty jsi fakt průhledná až to není možný...si jako myslíš že věříme že jsi ten předchozí koment s tím 'sele a bíbr' nenapsala ty? - ještě jak je tam opět zmíněná ta tvoje Gaga vole? Jasně že sis to napsala, aby sis to pak mohla okomentovat a byla si tu zase za Xenu vole!! Aby si se z toho NEPOGAGALA !!Už mě sereš jak sem furt lezeš, i když tvrdíš jak je tohle dětinská celebrita! ty jsi fakt jak by řekl američan 'sick retard' ty nejsi možná!! Já nevím kdo je tady víc trapnej....ty jsi zase trapná jak KLIMATIZACE NA SIBIŘI! -
Ty si taková pí*a hej!!! Co sem furt komentuješ???? !! Hraješ si že je ti 22, pak seš zase nějakej Johnny a myslíš si že jsi borka když tady na Selenku nadáváš???????? TO TY JSI JEDEN VELKEJ SHIT A TY TVÝ UBOHÝ CELEBS TAKY , PI*DO =DDD hej fanoušci Sel, tahle holka mě už dost jebe jako :DDDD xDDD TY JSI TRAPNÁ JAK PONOŽKY V SANDÁLÍCH .... Pro to nic jinýho neexistuje :D omg ta holka má v hlavě velký prázdno... :D Neurážej tady Selenku tvl protože nám změnila styl, pohled na svět a některým i život a ne jako tobě Gaga ipod :)) -
Provokatére, Johnny či Janet: DEJ UŽ SAFRA POKOJ! Stejně všichni víme, že jsi pořád ten samej blbec! Až se zaregistruješ, tak pak teprve ti uvěříme, že je vás, co jí nenávidíte víc! Ale já vím, že ty se na to nezmůžeš! Ty se umíš tak akorát podepisovat za někoho jinýho... že se nestydíš!!! :-S
Selena je skvělá, a s Justinem chodit může, když chce! Nějaká trapka co umí akorát nadávat to nijak neovlivní!!! Náhodou jim to spolu sluší, a Seleně to přeju, když je šťastná!!! :-*
-
-
Hej tak to si posral ty debile nebo debilko ani nevím kdo jsi...se nejdřív zaregistruj a pak mel !! Neser nás tady a vypadni odtud, nikdo není na ty tvoje kecy zvědavej demente....Jo a proč by Selena kradla tý děvce Gaga mobil? nevíš jako? si myslíš, že selena na svůj nemá nebo co? Tak to jsi fakt uplně debilní tvl !! Selena má svůj a o hodně lepší než nějaká Gaga...má jich hromadu a ještě je bude krást...ach jooo....proč ty dementi už konečně nevymřou? Ještě něco takovýho řekněš o Selence a budeš mít co dělat se mnou!Zdar! -
VYPADNI,TRAPÁKU.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Hmm, napřed se nauč psát, a pak teprve kritizuj!!!! :-S
-
-
Jestli se ti to nelíbí, tak to neposlouchej a nekoukejse na ni, tady nikdo neni zvědavý na ty tvoje blbýýýý keci je to ubohý a trapný takže adios :P -
-
Adios?!Spíš adios šest kartágenců
-
-
-
Prose Selena je super spevacka... *14* ale my chalani mame smolu *16* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *6* *6* *6* *6* *2* *2* *2* *15* *15* *15* preto ze chodi s justinom bieberom *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Stačil by i jeden smajlík.. ;)
-
-
Vlasy
Vlasy je to nejhezčí co má *1* *1* *1* *1* Jinak v ní nevidím zas takovej zázrak *15* -
OFFICIAL CZECH SITE
Ahoj,všechny váš chci pozvat na oficiální české stránky Seleny Gomez.. Adresa je www.selenagomez.blog.cz ... Díky všem:) -
Super
Je to super hvězda a líbí se mi na ni její styl. Selena je dobrá zpěvačka je fakt hustá. A její písničky jsou fakt skělý. *3* *3* *1* -
We Own The Night
http://youtu.be/5svRaMhBpRE tohle je první video z turné! :) Můžete si poslechnout Love you like a love song nebo část spotlight <3 a taky tam Sel na chvílku tančí :) Je to úžasný, určitě se koukněte! :)) -
-
Re: We Own The Night
to je tak ošklivá holka ta selena nechápu jak s ní může ten bieber chodit já bych se jí nedotknul ani koštětem!!! fuj -
-
Re: Re: We Own The Night
Drž hubu!! ty jsi tu jedinej ošklivej...ani tu nemáš radši fotku...páč tahle stránka nedovolí nahrát ten tvůj ksicht!! a neurážej tady tu nejkrásnější holku na světě (včetně Demi) ♥ takže peace a zdar! -
Hele tohle o ní neříkej jesli máš nějaký poznamky nech si je pro sebe nikoho tu nezajmají a to Biebra miluješ nebi co že je to podle tebe chudák a navíc není ale má se !!!!!!! -
Je tam úžasná, a ke všemu taky po prví na koncertu tančí <33 Johnny: Stejně jseš pořád ten samej ubožák pod více jménama ;) -
-
Re: Re: Re: We Own The Night
Přesně tak, jsi v tom sama, tak musíš dělat, že je vás víc, abys nebyla za trapku. Ale ať se budeš jmenovat jakkoliv, my tě poznáme! Jsi pořád ta stejná blbá Janet! :-S Že tě to baví...
-
-
-
Hej tak to je fakt uplně hustý video ♥ Já jí tak miluju ♥ Ona při písničce Spotlight jak je oblíkláá...božééé já se zblázníím ona je tak krásnááá ♥ ☺ moc jí to slušííí pupíčkovi ♥ :) -
Bezva! Miluju jííííííííííííííííí ííííííí!
-
-
..................
Hm....kdyz myslite..!!! nechci e hadat jenom rikam ze spolu ete chodej...Vim to pac muj tatka zije v americe a ja tam byla ted na jarnakach a jak tam maj ty casaky Tiger a Bob tk tam sem cetla ze spolu porad chodej..a urco sem si to prelozila dobre.... *4* -
-
Re: ..................
a ty veríš casopisum?ja teda rozhodne ne protože tam pisou samy kecy co nejsou vubec pravdivy..v dnesni dobe nevis nic jiste..jedine se ho zeptat..:D *14* -
-
Re: Re: ..................
Já slyšela rozhovor Jennifer Stone( dobré kamarádky Seleny) a ta říkala že NIKDY s Nickem nechodila *4*
-
-
-
Selena vs. Demi
Kdo myslíte že je lepší? Selena Gomez nebo Demi Lovato? *7* *7* Já si osobně myslím že Sel je lepší *3* -
-
Re: Selena vs. Demi
ROZHODNě SElena!! demi je hnusná *8* *8* *8* jak ty dvě člověk vubec může porovnávat!! je jasný že SEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Selena vs. Demi
panebože taková kravina! Ach jo! Kdy se už přestane porovnávat hvězdy? Sel i Demi jsou krásný a skvělý herečky a zpěvačky...jednou bylo tady Miley vs. Selena a ted Selena vs. Demi? Nechápu k čemu vám to je! -
-
Re: Re: Re: Selena vs. Demi
souhlasím, oni mezi sebou taky nesoupeří - jsou nejlepší kámošky
-
-
-
-
17?
ještě jí není 17!podvod *13* -
-
Re: 17?
Cože? *7* Ale je jí 17. *13*