Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahojky selino jsi nej lepši spěvačka na světě a hraješ v a zase jedna popelka miluji ten film chtěla bich byt jako ty
    • Seleno!! zpěvačka!!bych!!
      tvé chyby *8* *8* *1* *1*
  • Selena je super je to můj největší vzor, vůbec to není nějaká namyšlená celebrita je prostě SUPER *3* *3* *3*
  • Monte Carlo

Natáčela Sel někdy film Monte Carlo, protože jsem to někde slyšela, ale nemůžu ho nikde najít, tak kdyžtak dík :-)
    • _vikiska_

Re: Monte Carlo

Ano, Selena ho natáčela až do poloviny července a premiéru má mít až v roce 2011. :)
      • Re: Re: Monte Carlo

Neviete ci je este najlepsou kamaratkou demi? Ze selena hrdo potvrdila ze Taylor Swift je naj kamooskou.
      • Re: Re: Monte Carlo

Až v roce 2011? Tak to je docela za dlouho, ale počkám si doufám že bude stát za to a jinak dík *1*
        • _vikiska_

Re: Re: Re: Monte Carlo

To ano, bohužel, ale podle mě to podle fotek a obsazení bude super:) Ale mám jednu skvělou zprávu - už 23.9. bude v ČR premiéra Seleniného filmu Ramona and Beezus, který má skvělé recenze!
          • sel.gomez

Re: Re: Re: Re: Monte Carlo

v kine neni nikde psano ze to bude a jestli nekde jo pls posli mi odkaz. dekuju *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo

už se moc těšim na Ramonu a Beezus, ale asi si to pustim v angličtině s titulkama, to je lepší, protože tam jsou jejich hlasy
              už se těěěěěěěěěěěěěěšim :D
            • _vikiska_

Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo

Já jsem psala do jednoho kina a psali, že to určitě mají v plánu ;) Není to tam ještě napsáno, protože je to až za dlouho.
  • selena gomez

je dobrá *3*
    • mrs.bajunecqa

Re: selena gomez

Ona je nejlepší! *14* *14*
  • _vikiska_

Naturally

Bohužel žádný klip Naturally na Youtube nevydrží dlouho, protože je to protiprávní. Vždy to smažou. Oficiálně se to dává na Youtube v pátek (v Americe), což znamená asi v noci z pátku na sobotu u nás v ČR :) Pokud to někdo z vás neviděl, tady se může podívat na asi půlminutovou ukázku :)

http://selenagomez-all.blog.c z/0912/twitter-9-12-2009
    • selenka.1

Re: Naturally

ahojky já jsem si to nahrála do mobilu abych to ukázala kámošce..takže tu ukázku mám v mobilu *15* *15* Jako ta ukázka byla krásná ale mohlo to bejt lepší.. *3*
  • Blogíísek!!

Ahoj lidi prosím koukněte se na můj blog: seeleenkaaagaagaa.blog.cz
    Přidejt e nějakej komentář pls
    Dííííky *1* *3*
    • Re: Blogíísek!!

http://seeleenkaaagaagaa.blog.cz
  • PLAKÁT

V POPCORNU JE PLAKÁT SE SELENKOU. *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
    • sel.96

Re: PLAKÁT

včera sem si ho koupila *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • stormgirl

Re: Re: PLAKÁT

Supeeeeeeeeeeer!!! *14* *14* *15* *1* *3* *4* *3*
  • Napsala jsem jenom co jsi mislim!
    • ViolettaLeon
      Ok neřešíme!!!Ale víš proč na to vždy reaguju??!!! Protože já se řídím tímto: Když neumíš říct něco hezkého tak radši neříkej nic!!! A furt si to myslíš??
  • Sel je 8 v řebříčku ... *9* jak se to jen stalo ... a mimochodem Sel je nejlepší herečka a zpěvačka tak jí nechte! *1*
    • ne, to se jenom na jeden den zbláznila tahle stránka, a ukazovalo to že TOP osobnosti jsou ty, co měli v ten den narozeniny. teď už je zas Selena normálně na prvním. *3*
  • medousssek

selena

selena je supeeerr. hlavně ve filmu kouzelníci z wawerly!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit