-
Selena's Fans
Jo a jinak budu ráda, když se zapíšete do Seleniného fanclubu na mém blogu, snažím se jí udělat co největší blogový fanclub :o))
http://selenagomez-all.blog.cz/ 0908/selena-s-fans -
-
Re: Selena's Fans
Jo mě taky tvůj blog je skvělej!! *14* *4* -
-
Re: Re: Selena's Fans
Jů, děkuju moc :o* Já se na něm fakt snažím. *14* Ikdyž je hodně lidí, co si ode mě kopírují a někteží i bez zdroje a to je takové sprosté... Zvlášť když si jeden blog každý den kopíruje můj adventní kalendář, který jsem si vytvořila se Sel jen pro můj blog. *9* -
-
Re: Re: Re: Selena's Fans
Jo já sice blog nemám..no ale určitě to musí naštvat, Ten adventní kalendář je moc krásnej..už jenom čekám až se objeví všechny obrázky *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Selena's Fans
To jo no, je to hrozné, člověk se snaží a dojde někdo, kdo to zkopíruje a má to během minuty .. :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Selena's Fans
Omluvili se ti ?
-
-
-
-
-
Re: Selena's Fans
TAK UŽ MĚ MÁŠ V TOM FANKLUBU. *3* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Selena's Fans
Děkuju moc :) -
-
Re: Re: Re: Selena's Fans
NENÍ ZAČ. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
Všechno nejlepší! *14*
-
selena je moc krasna
-
-
gomes
-
-
Píše se to Gomez :D
-
-
-
Selena Gomez je moje oblibena postava *14*
-
*1*
-
To říkám té co tam napsala že je Justin biber blbej!!
-
jéééj boorka:-*
Moje borka..muck..muck..muck..fakt skvěláá herečka..žeru jí:-* -
rozchod s Bieberem?
Selena se pravděpodobně rozešla s Justinem Bieberem, na facebooku změnila stav na nezadaný/á -
-
Re: rozchod s Bieberem?
SELENA JE ZADANÁ. MÁ MĚ. *15* *1* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: rozchod s Bieberem?
Šťastná holka... *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
SNAŽÍM SE,ABY BYLA SE MNOU MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ,ABY MI NEUTEKLA ZA BIEBREM. *15* ALE ONA VÍ,ŽE BIEBER JE PAKO. UŽ MI TO ŘÍKALA MOCKRÁT,TAKŽE BIEBER NENÍ PRO MĚ MOC VELKÁ KONKURENCE. *15* SPÍŠ ŽÁDNÁ. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
http://www.youtube.com/watch?v=G0lp g4xjt-Q Já vím, proto mám ráda tohle video! -
http://www.youtube.com/watch?v=G0lp g4xjt-Q Já vím, proto má ráda tohle video!
-
-
-
-
Ona tam měla předtím zadaná? (Já na facebook nechodím, proto to nevím.) Protože ona přece dlouho tvrdila, že s ním nechodí... Tak já nevím, jak to vlastně je... *9* *9* -
Selena má jako facebook stránku, a né profil takže: *15* *15* *15* -
-
Re: Re: rozchod s Bieberem?
má i profil -
-
Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
nemá *15* jestli věříš jednomu z těch fakeů tak to seš asi hodně důvěřivej *15* I kdyby ho měla, tak si tam přidá tak svojí rodinu, protože pro fanoušky má tu stránku *15* *15* -
-
když nevěříš, tak nevěř. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
Tvuj problém že ani nevíš co má Selena kde za profily *15* Určitě ti věřim, že by si přidala do přátel zrovna tebe i kdyby ho měla *15* *15*
-
-
-
-
-
-
ty máš HOLKU?????????????????????? *11*
-
tpč mám dost :D jo ty si slavna někde ve snuu trapas jak něco ahah padam smíchu stebe beyonce nb ivano bagova ahahahahhaha mám dost trapas prostě !!!!!!!!!!!!!
-
-
Ona se omluvila tak už ji nech na pokoji!!
-