-
Ramona and Beezus!
Objevil se trailer a nějaké fotky ze Seleniného nového filmu Ramona and Beezus! Určitě se podívejte, je to nejlepší! *14* http://selenagomez-all.blog.cz/1003/ramona-and-beezus-trailer -
-
Re: Ramona and Beezus!
Ten trailer je fakt moc pěkný..i ty fotky :-) -
-
Re: Re: Ramona and Beezus!
Jj souhlas. *14* Už se moc těším *14*
-
-
-
Nejsem si vědoma, že by zpívala!!!!
-
-
Tak to jsi asi Hloupá když má už čtyři alba to čtvrté by mělo vyjít tento rok *1* *3* *14* *14* *2* *2* *1*
-
-
Hele, já vím, že mě možná hnedka "vyfakujete", ale chci se na něco zeptat. Ráda bych věděla, kolik je vám tak let. Podle toho totiž tipuju, že je vám všem tak maximálně 14 let. Já nevím, ale Selena mi příjde taková až moc dětská. Neříkám, že má pít alkohol apod., ale, vždyť je jí už skoro 20 let...
-
-
Ano, je mi 14 a co jako? Sel je aspoň dobrej vzor i pro menší děti a nemění se, narozdíl od jinejch celebrit. To, že jí je 19 neznamená, že nemůže bejt hodná a milá i ke svejm mladšim fanouškum.
-
-
Ty jsi ale p..a!!! *16*
-
přesně tak, vždyť naopak proto, že jí milujou hlavně děti je dobře, že se chová slušně a nedělá žádný skandály. vždyť u Miley Cyrus to všechny akorát naštvalo. tak buďme rádi, že je pro děti SKUTEČNÝM vzorem... *14* *3*
-
-
Cože *16* náhodou je roztomilá, ale to ty asi nechápeš, to bys totiž nesměl mít v hlavě jen samé seno a slámu, doufám že nemáš žádná býložravá zvířata, mohla by cítit tu slámu v tvém mozku a sežrat tě *1* jinak píšu sice jako 14 ale je mi 21, to kdyby byl náhodou nějaký problém s věkem, kolik je tobě když už jsme u toho, že máš problém když je někdo normální
-
-
Jistě, všem je tu přes 20... to tak! Nevím, proč si myslíte, že když je někomu 14. tak se mu můžete posmívat, že je ještě dítě, ale ve 20. už si na tebe nikdo dovolovat nemůže!?! Je úplně jedno, kolik je vám let. Selenu můžete mít rádi a obdivovat jí v jakémkoliv věku. A jestli si myslíte, že je nějaký rozdíl v tom, jestli jí máte rádi ve 14ti nebo ve 20ti, tak není!! Mě je třeba 15, a vůbec se za to nestydím!!
-
-
Tak jako dětská mi teda nepříjde. Obléká se jako dospělá(trochu odvážnější oblečení), chodí na párty, její new CD je přece dospělejší než ty 2 předchozí, dokonce jsem četla, že by ji chtěli v časopisu Playboy, ale na 99% by žádně fotky do Playboya nenafotila. To by na tom musela být špatně jako Lindsay L.
-
-
Vážně?????? Chodit na párty je u někoho znak dospělosti jo? Já na ně taky nechodím, jelikoš je netoleruju *3* a je mi přes 20 a nevidím na tom nic špatného
-
-
-
Pá Miley :D
Takze asi tak já už jdu spát brou ae pokud by te zajimalo zhe je Sel populrnejsí v americe tak jukni sem http://selena-online.blog.cz/0902/j -14-why-is-selena-so-popular pp *14* -
Autogram
Ahoj mám autogramy Sel a jeden sem se rozhodla prodat tak jestli máte zájem mrkněte se na www.littlebuffy.blog.cz -
Ahoj
Ahoj, já jsem tu nová takže kdo by ste chtěl předejte si mě do přátel jinak SELENKA JE NÉJ!!!! *14* *14* Ahoj. *3* -
-
Re: Ahoj
ahoj já si tě přidám, mám ještě 1 profil - Macik.77 *4* -
-
Re: Re: Ahoj
jo, dobře dík *4*
-
-
Re: Ahoj
ahojky, každej byl jednou novej *3* takže já si tě přidám *3* -
-
Re: Re: Ahoj
jo dík..líbí se mi ještě Vanessa Anne Hudgens, ale Selenka je NEJJJJ!!! *14* *14* *14*
-
-
-
Všechno nejlepší k tvému významnému dnu. 20.narozeniny, z toho nám už spoustu let děláš radost jak seriály tak písničkami nebo filmy. Všechno nejlepší!!! *4*
-
selena a koně
víte že ona týrá koně měli by ji zato dat pokutu psali nabarvila je na růžovo jen kvůli videoklipu ja bych se radši vyprdla na na ten videoklip :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( -
-
Re: selena a koně
Ty jsi fakt jeblá hej ! Ona by něco takovýho neudělala, ona zvířátka miluje ♥
kdo taky řekl, že toho koně nabarvila ona? to nikdo neřekl...:) takže pohov :) -
-
Re: Re: selena a koně
Ona je nenabarvila... (Směšná představa, jak Selena natírá koně růžovou barvou!!!!) :-D -
-
Re: Re: Re: selena a koně
stormgirl: vidím že tu máte stejně vymaštěný lidi, který nic nechápou a umí jen pomlouvat a nadávat na sel (nebo miley) :D -
-
Re: Re: Re: Re: selena a koně
Přesně tak. Nemají co jinýho na práci, tak pruděj na diskusích... :-S
-
-
-
-
Re: selena a koně
Ježiš .. Ona nikoho netýrá! Všichni jí nadávaj jenom proto, že je slavná! Kdybych nabarvila koně já, tak si toho nikdo nevšimne. Ke všemu - ty koně do toho videa nedali. A Sel je nechtěla mít nabarvený ale až graficky upravený, takže za to pořád nenadávejte Sel ..
-
-
JEŠTE JEDNOU
tak tady to máš ješte jednou http://selena-online.blog.cz/0902/j -14-why-is-selena-so-popular#koment are
jj a jdu spát pač mam chripku a necu se tady stebou hadat si fakt nejaka divna takze pp -
???Selena???
Neviem co si mam mysliet o tychto "star"*1* ........Myslim ze v showbiznise su ovela lepsi ludia co viac dokazali ako tieto "Disney stars"......Ja osobne nemam moc rad ani Selenu ani Miley a chcem reagovat na prispevok od simone.namelles:Ano neviem ako mohli nieco take ako je HM vymysliet ved ta Miley tam robi len ksichty a hra sa na velku hviezdu a Hannah Montana je svojim sposobom vymyslena postava vazne nechapem naco ma koncerty ked je to len nazov filmovej postavy... *7* *7* *7* A Miley mala uz aj par mensich skandalov myslim ze by ju mali stiahnut z televizie *9* *9* Miley bola aj v HSM2 ale nechapem naco ju tam davali ved tam mohol ist niekto iny *16* *16* napriklad kopa lepsich tanecnikov *1* *1* je trapna a to je moj nazor *4* odpovede na prispevky mi mozte zasielat aj spravou alebo na e-mail ktory som u uz zverejnil prednedavnom *1* *1* *1* -
-
Re: ???Selena???
presne tiež si myslím... HM je len o Miley ktorá skúša robiť xichty ale pritom jej to vôbec nejde a len tam hovorí:"no né! já jsem hannah montana! popová senzace!" no pokial je montana popová senzácia thak ja som Corey Taylor *15* a tiež si myslím, že je viac stars ktoré dokázali viac ako tieto "disney hviezdičky" a pritom majú najviac fans... treba Tarja Turunen, Simone Simons, Anette Olzon, Joey Jordinson, Corey Taylor, Mick Thompson a mnoho ďalších sú aký skvelí a koľko majú fanúšikov... nechápem tento svet *15* a po tých škandáloch mali miley poslať dpč a dať selenu ako hlavné úlohy... cyruska naj speváčka s naj fans... asi sa mi porúchal zrak keď som to kukala -
-
Re: Re: ???Selena???
Miley je len rozmaznane decko a HM prepadak roka 2008 a WoWP je 100000000000x lepsi serial a Miley je trapna wed nevie ani slova vlastnych piesni *16* *16*
SELENA IS BEST *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ???Selena???
hej presne, keby nemala slávneho fotríka, tak je stále decko z Tennessee... ale zobrala si do hlavy že žije v Malibu a že ju ľudia v HM [za peniaze]berú za najkrajšiu spievajúcu bohyňu... omg *15*
-
-
-