-
www.selenagomezweblog.blog.cz
Základní, nejnovější a zajímavé informace ze světa zpěvačky a herečky Seleny Gomez.
http://www.selenagomezweblo g.blog.cz -
nejdou mi zobrait stránky
ahoj, tak jsem se sem po dlouhý době přihlásila a nějak mi to blbo a když jsem chtěla přidat příspěvek tak mě to pořád odhlašovalo *10* - to přežiju *3* ale že mi nejdou zobrazit webowky - odkazy to mě štve *16* máte stejný problém? *7* jinak selena je the beeest a ty nový fotky od stormgirl - awesome :D -
-
Re: nejdou mi zobrait stránky
Díky!! *14* *14* *1* *15*
-
-
:-(
Selena už týden nepřidala žádný video na YouTube. :-( Těším se na nový!!!! *3* *4* -
Selena/Justin
Hele, jakej máte vlastně názor na pár Selena+Justin? Myslíte, že se k sobě hoděj?
DIVOČÁKovi: Hlavně si nech poznámky, že Selena chodí s tebou!!! *1* *15* *3* *4* *4* *3* *14* *14* -
-
Re: Selena/Justin
TYHLE POZNÁMKY SI FAKT NECHÁM PRO SEBE. DO MÉHO SOUKROMÍ NIKOMU NIC NENÍ. *15* ALE VÁŽNĚ SI MYSLÍM,ŽE TEN JUSTIN SE K NÍ NEHODÍ. SELENA MÁ FAKT NA VÍC,NEŽ JE TAKOVEJ TROUBA. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Selena/Justin
Rozhodně má na víc, ale jestli je s Justinem šťastná, tak to stojí za to. (I když s tebou je spokojenější!!! *15* *3* *1* ) -
-
Re: Re: Re: Selena/Justin
PŘESNĚ TOHLE MI TAKY ŘÍKALA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Selena/Justin
Já jsem si to hned myslela. Proto někdy tvrdí, že s Justinem nechodí, a někdy že jo!! *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Selena/Justin
*15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Re: Selena/Justin
Oni spolu ale přeci nechodí,ne?
Ale jinak mi to nevadí, oba dva mám strašně ráda, celkem se k sobě hoděj no....Nádhernej pár!...hlavně si spolu myslim rozuměj a to je hlavní <3... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Selena/Justin
Kde si slyšela že spolu nechodí? *1* celkem jo, i když Justin je takovej drobnej *15* ale rozhodně nebudu jako Beliebers nebo jak si řikaj, a nebudu tu nadávat Justinovi, že chodí se Sel *9* Jednou ty eho fanoušci dokonce pro Sel prej něco hodily, na pusu, na fotkách vypadá jako že brečí *9* *9* nesnášim tyhle ''fanynky'' *9* Ale sem ráda že je Sel šťastná *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Selena/Justin
Choděj/nechoděj... Nevím. Každej má na to jinej názor a každej říká něco jinýho. Proto se vás ptám, co si o tom myslíte. (Jo, a koukněte na nový fotky Sel, který jsem přidala. Jsou božííí!!!) *15* *1* *3*
-
-
-
-
Karaoketexty.cz
Prosííííím, hlasujte pro Sell na karaoke texty....potřebujeme jí dostat na 1.místo!
Díky *3* (ale musíte si udělat profil, abyste mohli hlasovat, p.s.:hlasovat se dá každou hodinu!)
tady je odkaz: http://www.karaoketexty.cz/ -
-
Re: Karaoketexty.cz
Nejsem tam zaregistrovaná, ale pro Selenu to možná udělám... *14* *14* *4* -
-
Re: Re: Karaoketexty.cz
jj,prosíííím
Byla první, ale teď ji předehnali linkin park!
mooooc prosíííím
já mám asi 10 profilů a stejně je to málo....
Pro selenku <3! *3* -
-
Re: Re: Re: Karaoketexty.cz
Pro Selenu cokoliv!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Karaoketexty.cz
No vidíš...dobřeee a ještě se přidejte i vy další!!!
Díky
-
-
-
-
-
SELENKA!<3
ONA?-->Nejúžasnější člověk na světě!!!
Prostě NÁDHERNÁ, má vynikající hlas a překrásné písničky!
Já jí prostě žeru...upa NEJVÍÍÍÍC jí mám ráda! <3<3<3
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: SELENKA!<3
ANOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! *1* *15* *14* *14* *3* *4* -
-
Re: Re: SELENKA!<3
ANO. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Fotky
Tak jsem zase přidala nějaký fotky! Na všech vypadá úžasně!!! *14* *14* -
sell
sel je ta nejj zpevačka I LOVE SELENA GOMEZ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: sell
To já už vím tak tři roky!!!! *15* *1* *14* *14* *3* *4* *3*
-
-
..
Sel je krasnucke ,,defcatko,, :D ktore uzasne spieva a ako Alex je super. Skoda ze nataca poslednu seriu kuzelnikov :( -
-
Re: ..
Poslední řada už je dotočená *4* ale je to škoda, a se všim s tebou souhlasim *14* *14* -
-
Re: Re: ..
Těším se, až bude 4. série i Česky!!! *14* *14* *14* *14* *4* *3*
-
-
-
:D
Tak nějaký téma *1* *1* Jakej máte názor na Velikonoce? *15* Mě osobně moc nezajímaj *15* -
-
Re: :D
tě přijdu vypleskat *15* *15* -
-
Re: Re: :D
si věříš *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :D
JÁ UŽ VYMRSKAL SELENU. *14* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Divočáku, kroť to!!!!! Nechápu, proč mluvíte o Velikonocích, když Selena je mnohem zajímavější!!!!!! *14* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
Tak to je vše v naprostém pořádku!!! *1* *15* *3* -
ALE JÁ JSEM PŘECE NĚŽNÝ.NEBOJ,SELENA JE V POŘÁDKU. *1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Aby to krotil s tím vymrskáním, aby Seleně neublížil!!! *9* *1* *15* *5* -
já bych to ani jinak neřekl *15* *15* -
NO PRÁVĚ. TAKY JSEM TO MOHL ŘÍCT I JINAK. *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
stormgirl: co má Divočák krotit ??? akorát řekl že Selenu vymrskal... *15* -
jo počky já si říkám proč je mi to nějaký divný..vy máte zvyk na velikonoce se polívat vodou viď ??? *15* *15* -
TO ANI NEVÍŠ,JAK MOC SE UŽ KROTÍM. *1* *1* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*9* -
ja neznasam velkonocny pondelok, lebo som furt mokra. Dnes prisli piati spoluziaci a cela kupelka a chodba bola paradne mokra a samozrejme ja som bola este mokrejsia. Ale sranda bola
-
-
-
-
-