-
fotky :D
ze tří fotek se přidala jedna *9* no nic, du eště nějaký přidat *14* *14* *14* -
-
Re: fotky :D
to už si ze mě normálně dělaj pr...! *9* *9* *9* *8* Já přidala tolik fotek, a oni sem jenom 4 z nich *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: fotky :D
Mno, mě zatím nepřidali žádnou!!!!! *10* *16* *8*
-
-
Re: fotky :D
To znám, taky mě tím rozčilujou!!!! *16* *10* *8* *5*
-
-
stormgirl
dej si sem nějakou fotku na profil, ať to máš barevnější *15* *1* -
-
Re: stormgirl
Ok, něco si vyberu. *3*
-
-
Krátký/dlouhý?
Líbí se vám Selena víc s dlouhejma nebo krátkejma vlasama? (A neříkejte, že je vám to fuk, protože se vám líbí vždycky... Něco se vám musí líbit víc!!!!!!) A nebo polodlouhejma??? *3* *15* *1* *4* -
-
Re: Krátký/dlouhý?
To je celkem těžký *15* *15* Je fakt že je krásná se všema *15* *14* Já žeknu dlouhý, ale na stejno to mam i s krátkejma *15* *15* *14* *14* -
-
Re: Re: Krátký/dlouhý?
KRÁTKÝ A KUNDRNATÝ *14* -
-
Re: Re: Re: Krátký/dlouhý?
Jo, lokny jí sluší!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: Krátký/dlouhý?
PŘESNĚ TAK. KDYŽ MÁ KRÁSNÝ OBLIČEJ,TAK JÍ SLUŠÍ I KRÁTKÝ. ALE DELŠÍ JSOU LEPŠÍ. *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Krátký/dlouhý?
Tak to jsem v tom sama, mě se nejvíc líbí, když má krátký nebo polokrátký vlasy. Třeba takový, jaký nosí ve třetí sérii Kouzelníků. Ale, i když tím zpochybním to co jsem napsala, musím říct, že Selena je krásná s jakoukoli dýlkou vlasů. *1* *15* *4* *14* *14*
-
-
-
-
2.místo
zkusím trošičku pomoci a dát selenu na 2.místo!možná to pomůže *3* -
Vypadni!
Hele ty Seleno,já jsem tu nikdy nebyla a nevím jak to tu chodí ale vypadni!Ty nejsi Sel a nějaká holka která je unuděná vlastím životem! *8* -
-
Re: Vypadni!
Bezva. Konečně aspoň někdo!!! Já se o to taky pořád pokouším. Žel zatím marně. *9* *9* -
-
Re: Re: Vypadni!
JE TO ASI NĚJAKEJ CVOK. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Vypadni!
Jé, pardon. To patřilo k tomu komentáři nad tím!!! *8* Mělo to být
Re: 2.místo
*1* *15* *3*
-
-
-
-
re
sel si tam !Stalo se něco *1* -
-
Re: re
Au AUUUUUUUUUUUUUUUUU *8* -
-
Re: Re: re
co je zavolejte někdo sanitku!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *8* -
-
Re: Re: Re: re
CO JE TOHLE ZA PAKÁRNU? *8* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: re
Pakárna. Ano. Zcela výstižné slovo pro tuto "diskusi"... *1* *1* *15*
-
-
Re: Re: Re: re
selenka18 - věk: 8 let *15* *15* *15*
tak už je mi to jasný... *15* *15* *15* hej padejte s týhle diskuse obě dvě... ty i tvoje selena která umí česky *15* *15* *15* *8* *8* *8* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: re
ty vole děte si hrát se selenou co umí česky jinam a nepište tu takový kraviny, ale aspoň rozhovory na nějaký úrovni *9* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Re: re
Au AUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
-
Re"selena
Čau sel! *1* -
-
Re: Re
ahojky zdravím všechny já jsem selena gomez!Znám se s touhle holkou !Ahojík Naty! *1* -
-
Re: Re: Re
čau vík už si dokončila to album sel? *3* -
-
Re: Re: Re: Re
TO SI ZE MĚ DĚLÁTE SRANDU VY KRAWKY TRAPNÝ!!!!! *1*
TYHLE LIDI PROSTĚ ZE SEBE NIKDY NEPČESTANOU DĚLAT IDIOTY!!
*1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re
ježiši kriste tohle nemá konce.... takový trapky toto... jasně už vidím jak Selena mluví česky... řekl bych že vám dvěma bude tak 9 let *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re
hele co vam je dotoho jak si tady nekdo hraje na sel a nebo na nekoho jinyho prece to je jejich vec a tady se maj psat komenty na selenu gomez a ne vase rozhovory neco vam reknu at ze sebe nekdo dela sel nebo ne vsichni ste trapny jak se o vsechny starate starejte se sami o sebe a bude to lepsi *1* -
JSOU TO MAGOŘI,KTEŘÍ SI MYSLÍ,ŽE JIM NA TO SKOČÍME. *15* NO DĚTI JSOU TO ASI TAKY. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Buď to jsou nějaké děti, které si myslí, že jim na to skočíme, nebo to jsou magoři, kteří si z nás dělají srandu...!!!!! *1* -
MÁŠ PRAVDU. NEBUDU JI ZATĚŽOVAT S TAKOVOU HLOUPOSTÍ. *15* *15* MÁME NA PRÁCI LEPŠÍ VĚCI,NEŽ SI POVÍDAT O NĚKOM,KDO VĚŘÍ,ŽE JE SELENA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
*15* *15* *15* *15* to ani nemusíš Divočáku *15* *15* *15* *15* -
TO SELENĚ ŘEKNU,ŽE SE TADY ZA NI NĚKDO VYDÁVÁ. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
-
Fotky
Tak jo, jdu zkusit přidat nějaký fotky!!! *3* *4* -
Selena
Chudák Selena. Je to smutný, že je až třetí!!! *9* -
-
Re: Selena
Musíme ji vyhoupnout zpátky na 2.místo já tu dominiku ani neznám!!! *13* -
-
Re: Re: Selena
JE TO NĚJAKÁ PIPKA. NIC VÍC NENÍ TŘEBA VĚDĚT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
♥
Selena je nejlepšííí ♥
a nechápu prooč je až na 3.místě!! *16*
Žádná kravka myslivcová običejná češka na ní určitě nemááá!! *16*
Mno,je to jedoo.stejně je Sel pro mě nejlepší!! a je mi jedno na jakým místě je!
pro mě je na prvním *14*