-
Re: best best best
vanessa a miley je nejlepsi ale ashley neni taky spatna moc vanesse preje ze se zasnoubili se zacem -
best best best
vanesska je nejlepsi a budE *14* *3* *14* !!Ashleyna na nu vubec nema a nikdy nebude prosteee ashleyna je kravk* *16* -
Je NeJlEpŠí..
je nejj..uz se tesim na ten jeji film Bandslam.. -
nessa
jj presne verčo nessa je nejlepsi *14* *14* -
upe nej nej
Vanessa je fakt upe nej nej nej a je prostě sqělááááá! a kdo říká že ne je s prominutím debil!!! *16* *16* *16* -
Vany je bomba
Vanessa je skvela ,užasna ,krasna a dokonala spevačka,herečka a modelka.no Vanesska je bombova a naaaaj na celom svete, žiadna ina star nema lebo Vany je naj.jej CD su krasne a dokonale,V aj Identified su proste uža a naj a jej filmy su tiek kraasa a už sa neviem dočkat filmu BANDSLAM bude bomba ako všetko čo sa tyka našej BABY V *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vanesska
vanesska je nejlepsiiiiiiii *14* *14* *14* *3* -
Re: Re: Mě nejdou přidávat fotky
No,že obrázek byl nahrán na server a do několika dní se tam oběví ,ale už je to tak měsíc *9* -
Re: Re: ....................
jj videla jsem ho..je uzasny.. -
Re: ....................
uz jste videli jeji novy photoshoot??..je naprosto božííí.. -
Re: Re: Re: SUPER!!!
je rozdíl v tom, jestli je nejpopulárnější nebo nejpouštěnější... lidi nahoře ho prostě cpou všude, kde můžou... když to vezmeš logicky, hsm je natočený o hrozném problému, který vůbec neexistuje... jenže lidi už neumí chápat knihy, nepochopí složitý zápletky a neumí ani svojí mateřštinu... takže se natočí největší triviálnost hned v několika dílech aby několik malejch holek s otevřenou pusou koukalo na ten hrozněj problém nebo poslouchaly ty písničky "o něčem"... mě je Van vlastně líto, možná je slavná, ale určitě ne tím způsobem, na který by mohla být pyšná... a pokud jí někdo dá vážnou roli, bude to asi jako s paris hilton, protože obě mají tak stejně talentu... dají jí tak jednu roli, protože je teď trochu populární a jakmile přijde někdo nový, nikdo nebude vědět, kdo to je...vanessa je hezká a milá panenka, která nemá nic společného s opravdovým filmem.... vás nikdy nenapadlo, proč tyhle hvězdičky zmizí pokaždé, když se na scénu vrátí hudbeníci jako AC/DC, Bon Jovi, Celine Dion nebo třeba Linkin park.? Vanessa zkrátka není z těch, kteří si můžou dovolit na rok dva zmizet a počítat s tím, že po ní pak ještě někdy nějaký pes štěkne... a to si můžete mít Van rádi, jak chcete, popřít to nejde... mě osobně nevadí, jen jsem realista... -
Re: Re: Re: SUPER!!!
to, že někdo kupuje její cd neznamená, že má talent, ale třeba to, že je někdo hluchej *5* -
Re: Re: Re: Re: SUPER!!!
nerozčiluj se, já to taky nechápu, protože to, co dělá ona by zvládla každá zpěvačka... vždyť i v telce když někde vystupuje tak jsou mezi divákama samý holky (což samo o sobě není pro interpreta dobrý) a ještě ke všemu ve věku 6-15... prostě správnej umělec dokáže oslovit lidi klidně od 10 do 60 let... však ony si puberťačky zase najdou jinou hezkou tvářičku, která je na první pohled hrozně hloupoučká... *1* -
blog
ahoj mam na mem blogu par obrazku miley a venessy takze kdo je ma rad tak se tam muze mrknout www.bella-one.blog.cza piste mi komentiky pp -
Re: Mě nejdou přidávat fotky
a co se ti tam vzdycky objevi??,.. -
Mě nejdou přidávat fotky
Nejdou mi k vanesse přidávat žádný fotky nevíte proč ?? *7* -
Re: nesssa
jeeeee..mas pravdu -
Re: Van
ano je -
nesssa
nessynka je nejlepsiiii na svete *14* *14* -
Van
Ahoj lidičky,
Vanessa je fákt super a její písničky taky.Nejlkepší je pro mě Make you Mine. Moc ráda jí poslouchám. a mám jednu takovou otázku...Je fak Van zasnoubená se Zacem?? *7*