-
vanessa
má v sobě své kouzlo *3* -
:)
Sorry, now I have been here since Friday ... :( I really missed. But there are here :D *14* *14* I Love Vashley!! *14* *14* -
..
Holky já dostala kalendář s Vany 2011 áá *14* *14* -
-
Re: ..
Já chci taky kalendář s Vany... ♥
*14* *14* -
-
Re: Re: ..
Já bych ti ho dala protože mamka ho objednala 2x ale nevím jak ty chceš.. *4* -
-
Re: Re: Re: ..
kdybych mohla, tak bych si hi hned vzala...:D -
-
Re: Re: Re: Re: ..
*ho
-
-
-
-
Re: ..
Gratuluji ... *14* Já budu mít k Vánocům od kámošky kalendář s Avrilkou na rok 2011 ... ááá semm též šťastnáá ... *14* *4* *3* -
-
Re: Re: ..
Super.. *4* -
-
Re: Re: Re: ..
Yeahh ,... a máme to i s nálepkami ... *14* *4* Každý měsíc jedna nálepka ... wááá já se na něěj těšíma ... sem HAPPY ... *14* *3* Ale štve mě že kalendy s Ashley nemají ... nenašla jsem jee... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ach jo no.. *9*
-
-
-
-
-
.
http://www.vanessa-hudgens.org/phot os/albums/candid/2008OutsideTimeSqu areStudioJul1/5.jpg
Já dávam 100% *14* *14* *14* -
-
Re: .
Já dávám 150% ze 100% *1* (já vim mno,ale jsem crazy *3* ) -
-
Re: Re: .
*15* -
-
Re: Re: Re: .
Taky dávám 100% *14*
-
-
Re: Re: .
jj *1*
-
-
Re: .
já taky dávám...100....% *14* *14*
-
-
???
Můžu se zeptat, proč to tady funguje jako váč chat??? Nemá se tady náhodou probírat Vanessa? Tyto vaše vzkazy, kterým nikdo nerozumí, snad můžete probírat jinde, ne????? -
-
Re: ???
ne nemůžeme probírat nikde jinde pokud s tím máš problém tak sem nekoukej a nechod -
Re: ???
však se bavíme o Vanessce *14* ! -
-
Re: Re: ???
ty si tady *7* -
-
Re: Re: Re: ???
Já?Ano *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ???
budem chvíli kecat *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
jo *3* -
jsi tu ještě kajush mě se vypnul pc *7* -
jasný *4*
-
-
-
-
-
-
....
už si půjdu lehnout tak se zítra mějte hezky.. *4* *4*
I love Vanesskaaa *14* *14* -
-
Re: ....
Taky se měj hezky.. *4* Dobrou noc.. *3* *4* -
-
Re: Re: ....
ok jasně papiQ měj se taky *4* *14*
-
-
-
ne
ne nepřidám nejdřív nadáváš a pak se chceš přátelit *13* -
*rofl*
lollll :D praha, kolin nedohonim :D pamatuješ kájuš?? :D:D:D *15* *1* *1* lollllllllllllllll to je upe gutnýýý twe *1* *1* *1* *1* -
-
Re: *rofl*
*15* *15* *15* *15*
-
-
taky=)
a copak děláš?Já se dívám na Tv jsem na mém blogu už mám dess http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/ je ůplně boží *14* a zítra bude menu a jsem ještě tady *14* -
-
Re: taky=)
Já se dívám na Ulici a jsem taky tady.. *4* *4* -
-
Re: Re: taky=)
aha já se dívám na Factor Strachu...... *4* -
-
Re: Re: Re: taky=)
A co to vůbec je? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: taky=)
Přesně *9* ..mamka dojela a říkala že ten časák nemají v Bille že už je rozprodaný *9* tak si ho koupím ráno na stánku mám to pocestě do school *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: taky=)
Jj..Jasný.. *4* *4* -
no to je podobný jako tělocvik akorát jen hrajeme hry...xD=)a já už tam nebyla 2krát tak na to kašlu mamka souhlasí tak co...nebudu s takovýma .....tam tak co je to nudnýý..radši budu na komplu nebo venku nebo se psem a td.
*1* -
To je jako nějaký kroužek? *3* -
J yahoo prázkyyy *3* ..jů ty se máš já mám zítra do 3hodin a v pátek do 12hodin a pak jdu koupit mamce dárek....a v uterý už nebudu chodit pozdě protože teď už takhle dýl to nebude a já tam nebudu chodit do sprotovek končím neba mně to s takovýma kozama *9* tak teď v uterý dojdu kolem 3 jako ve ČT uff *14* -
To je škoda.. *9*
Njn..Škola, ale už bude červen a pak konečně prázdniny.. *4* Ale zítra je pohodový den ve škole a já v pátek už nejdu, pač jedeme k zubařce a jdu až v pondělí.. *3*
-
-
Re: Re: Re: Re: taky=)
No takové ukoly dělají je to na Prima Cool.....jej já tu blbou sousedku už zabiju poslouchá na pecky techno fůůj jako nechápu jí já jsem si zase dala na schvál na pecky telku pak jí nadám *8* *1*
-
-
-
-
-
áá
Ahoj jak je a co děláš a co si dělala celej den?
Já dobře,nic a já byla u tety *4* -
-
Re: áá
Skvělé se mám..jsem tu a blog..a byly jsme na procházce *14* *4* a co tetka dobré? -
-
Re: Re: áá
oki...teta dobrý už je jí líp *3* -
-
Re: Re: Re: áá
Uff jsem se lekla a co bratránek? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
nebyl doma *15* *15* *15* má holku prej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
on *15* *15* diť je to průserář *15* *15*