Přejít na výpis diskuzí

Vít Starý

OSOBNOST 25.12.2008 
306 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příště, až si budu chtít zvednout náladu, tak na 100% zabrousím sem.
    Opravdu k popukání číst některé příspěvky tady,ale holky - z toho vyrostete.
    Je to hudební skupina, a né celebrity z bulváru, tudíž nemyslíte, že by bylo načase začít tady třeba spíš rozebírat hudbu?
    Než se tady předhánět v tom kdo kluky "zná",kdo s kým chodí, nechodí...
    To je čistě jejich věc.
    A pro klid Vaší dětské duše - zadaní jsou všichni!
  • sebikelik

Kráása

Víťa to je moc hezkej kluk...ochotnej se vyfotit s každým...vzpomínám na něj moc ráda... *14* *14* *14* *14*
  • xxxkatuskaxxx

:)

Vojta je hezkej umí hezky zpívat..:) a je s nim hlavně sranda..:)♥
    • Re: :)

to vis z internetu nebo ho znas osobne?
    • Re: :)

vo jakym mluvíš vojtovi diť je to víťa *15* *15*
      • Re: Re: :)

*15* *15*
  • Je děsně krásnej a sladkej *4* *4* *4* *14*
  • Bože,to jako vážně chodí s tou namyšlenou,promiskuitní šlápotou ?! No myslím si že jim to stejnak spolu dlouho nevydrží a navíc je tak o půl hlavy vyšší než on :D No zkrátka krasavica jak se patří :DD
    • Andreu znám od narození, namyšlená šlápota rozhodně není. Sebevědomá to ano, ale taky příjemná, milá a zábavná. Zřejmě jsi jen zamindrákovaná slečna, která nejde za svým cílem a jen vypouští z pusy jedy, aby byla zajímavá. Zkus nemektat a něco pro sebe udělat, aby ses nemusela otírat o štěstí druhých!
      • Tak opravdu zamindrákovaná nejsem,za svým cílem si jdu dost pevně ! :) A otírat se o cizí štěstí taky nemusím :* Pouze jsem vyjádřila svůj názor to se tady jako nesmí nebo co ? :) Já nemůžu za to,že se takhle hold na veřejnosti reprezentovala !!! (jako **** která se plazila snad po všech a před Vítovou přítelkyní ho tam olizovat...)
        • Jo a ještě jedna věc tenhle názor tady zjevně neprohlašuju sama sama tak se přístě neobouvej jenom do mě :**
        • Jo a ještě jedna věc tenhle názor tady zjevně neprohlašuju sama sama tak se přístě neobouvej jenom do mě :**
    • Taky se divím, to už ta Terka byla hezčí než tahle obluda :D
      • OMG!!Nechápu proč chodí s takovou namyšlenou šlápotou.To i ta Tereza byla
        hezčí než tahle.No je to Víťova volba.
        • Taky si říkám , tohle je akorát namyšlená kráva, co se přes něj chce podle mě jenom zviditelnit...
  • wow

WOW,Víťovi bych hádala tak 15-16 let,ale ne 20.Je strašně podobej jednomu klukovi. *4*
    • Re: wow

Je opravdu mooc pěknej a vypadá hrozně mile *14*
  • ja jeho pisnicki proste miluju a chtel bi abi hral v české Skalici.26.května
    *14*
  • Vždycky když mi je smutno, tak si pustím siluety a tanči dokud můžeš.A ještě k tomu najedu na tyhle komenty, protože u těch se vždycky hrozně nasměju.Taková prča.ČÉČÉ
  • katulina-mcdonald

Už se zklidněte

Pro ty co ho ták strašně milujou =D : Ježiš však ho vůbec neznáte ... Já ho taky neznám a nepíšu tady jak moc ho miluju a takové další sračky ... Kdyby jste ho alespoň znali tak neřeknu,ale vy ho prostě neznáte ... Jste ho viděli poprvé naživo a hned jak je dokonaly a jak s něho slintáte a tak dále ... *15* Děláte tu ze sebe chytré jak ho znáte, ale přitom o ěm víte velké hovno ... Pravda .. Sice jak jsem ho viděla poprvé tak jo on je dokonalý atd. ale uvědomila jsem si ... Vy by jste se měli probrat ze snu a začít žít realitou , protože nikdo tady o vaše komenty '' Ouu miluji tě '' nestojí ... Všichni tady co jsou alespoň trošku klidu tak vám tu o to nestojí tak by jste se měli zklidnit ... Jasně jasně možná že ho zbožňujete ale o tom to není .. Kdyby jste s ním chodily tak by jste s ním nebyly kvůli tomu jaký doopravdy je ale jenom kvůli slávě a o to on nestojí ... Tak si uvědomte ... *8* *15*
    • Chcííííííííííííípniiiiiiiiiiiiiii *16* *16* *12* *12* *11* *11* *10* *10* *6* *6* *15* *15*
    • ty si uvědom co tady píšeš za sračky, ze sebe tady děláš chytrou ty!!! *6*
      To ho nemůžou platonicky milovat??? a jak ty náno můžeš vědět že sním budou jen kvůli slávě??? ony nejsou ty!!! tak drž hubu a zalez!!! si jako o sobě myslíš co?Ale víš co já nemám náladu ani čas se tady hádat s takovou pipkou...vy co je tady dokola buzerujete jste vždy nejchytřejší... ale to vážně nejste *16* *16* *10* ty vaše ubohé kecy vykládejte ptáčkům na střeše a né tady!
    • Už radši drž hubu jo???
    • Noaco je na tom že k němu cítí platonickou lásku???to má snad každej ke svýmu idolovi *6* *7*
    • McDonaldko zdrž se komentářů laskavě,jooo??nedělej ze sebe větší blbku než seš,si jako myslíš jak seš chytrá?????
  • Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* wow moc se mi líbý

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit