-
lovuju
VÍŤO MILUJU TĚ!!!A DOOPRAVDY!JSI NEJKRÁSNĚJŠÍ KLUK NA SVĚTĚ!! *14* -
-
Re: lovuju
A jinak v pohodě.? Jen se ptám protože mi to nějak není jasný.! *3* *5* *13*
-
-
mandrage
Víta je naprosto uzasnej takhle podle mě vipadá dokonalost ale holku nemá HLEDÁ SE ŽENA a píšoun to ve všech časákách. *14* *14* *14* *14* -
-
Re: mandrage
Pročítals Dívku nebo Bravíčko.? :) -
No víš když byli v březnu v inboxu na óčku Mandrage tak tam všichni potvrdili že jsou zadaní...a já radši budu věřit jim než drbům co se píše v časákách... -
Holku má. -
podle me je zase ve slove vypada tvry y... -
V časácích jsou vetšinou keci...a jestli tomu veris..tak jsi uplně vypatlaná...což asi budeš když napíšeš vypada s měkkým i... -
-
Re: Re: mandrage
Pokavaď se nepletu tak KECY jsou s tvrdým Y!
-
-
-
vita
víťa je moc hezkej ale anička má pravdu je to na nic on už může mít třeba rodinu např. 2 děti a moc hodnou manželku a bude moc šťastnej zapomeňte na něj *5* *7* *15* *13* -
-
Re: vita
To určitě proč bysme na něj měli zapomenout ty sama na něj zapomeň když to řikáš.Moje nej kamarádka bude jeho manželka. *1* *1* -
Re: vita
Přesně, děkuji, že jsi mi dala za pravdu *3* *4*
-
-
Nechci nic říkat ale zadaní jsou všici :)) a jen tak mezi námi děvčaty ta le girlfriend od vítka no nic moc :P no jo to je věc názoru :*
-
Kluci díky za Šrouby a matice ;)
-
Si boží
-
Dop--ele vy trapky ubohý*16* , každej si sem může psát co chce...neštvite se furt do nich- tak sem nelezte když vám to vadí takový lidi miluju co káždýho buzerujou *12* *12*
-
Víťulko všechno nejlepší k narozeninám =)
-
Narozky
Víťo,všechno nejlepší k narozeninám!!!*14* *14* *3* -
-
Re: Narozky
taky se přidávám ke gratulaci...vše nejlepšejší... *3*
-
-
Holkyy
Taky se mi líbí ale nejsem do něj zblázněná... Tak se holky klidněte trošku... Jinak má totálně krásnej hlas, to fakt že jo... *14* :D -
-
Re: Holkyy
hlas může mít hezký ale občas zpívá falešně a má výazový chybičky. Teď samozřejmě nemluvím o živákách tam je to o něčem jinym.. Já vim že mě tu teď sežerete že si dovoluju kritizovat vaší lásku *1*
-