-
WENTWORTH MILLER
*14* *14* *14* WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER,WENTWORTH MILLER *14* *14* *14* -
blbka
fakt to nemá cenu lulu,seš blbá až to hvízda *13* -
-
Re: blbka
o tvý inteligenci se radsi nebudu vyjadrovat!!!!!TOBE JAKO DEBILOVI SE POMOC NEDA FAKT NÉÉ *13*
-
-
Super
No tak ty další díly budou fakt hustý.Ta anketa je těžká,mě se libil téměř všude.Ale asi nejlepší byla ta scéna jak se začali líbat v tom vlaku.To bylo podle mě nejkrásnější.Ale teď v televizi skončí 2.řada,nevíte kdy bude další?Koukala sem se do programu,ale tam už Prison Break nepíšou *9* Byla by to škoda přestat to na čas vysílat.Mě by se po něm stýskalo... -
-
Re: Super
Mno já sem jako koukala jednou na volejte novu a tam řikali že na třetí řadu nemaj ještě licenci...takže si myslim že asi chvili pauza bude! Ale já žádnou pauzu nechci jako *13* ...asi umřu bez toho seriálu fakt! -
Re: Super
Je to škoda..,ale zítra tedy ve středu na tv joj(což je slovenský kanál,televize)začíná nebo psíš opakuje první a druhá řada a to po dvou dílech!třetí by myslím měli odstartovat v září.:)
-
-
O.K.nápad
Jsem ráda,že to chcete alespoň zkusit *4* *4* *4*
Tak že v neděli začínáme"všechny"fančinky co chcete podpořit vzestup Wenta,klickat!!!Pokud někoho ještě znáte pošlete to dál...třeba jako malou lest i nefančinkám prostě řekněte"hele mrkni se na tuhle stránku,prostě jen tak"Pokud někteří z vás budou moct pokračujte v klickání do čtvrtka a pamatujte čím víc tím líp.
Když to nepomůže aspoň zjistíme jak žebříček vedou,budu zapisovat čísla v závorkách poctivě každý večer.
Hodně štěstííí *3* *3* *3* a díky! -
pozdrav z Anglie
Čautě koťata!Je téměř nemožné vám odsuť napsat,jeli jsme až za Marcy na návštěvu,má notebook a český stránky,jinak to vůbec najít nejde *9* Jinak super!!!Chodim do školičky na kurzy aj,ale vůbec mi to tam neleze *9* ale seznámila jsem se se Španělem Federikem,dorozumíváme se anglicky,dost mizerně,spíš rukama nohama *1* ,ale už jsme byly na rande zatancovat si salsu a pozval mě do Španělska na rodinnou oslavu *3* Počasí je tu bída,dost chladno,tak trochu podzim-jaro.Patrick přes dopoledne dělá v malí restauraci číšníka i s kámošem a jde jim to,jinak se mu stýská po českých holkách *9* *14* Tak už budu končit,hlavně písejte ať je co číst a neutichne to tu.Moc pozdravů Všem R+P *3* -
-
Re: pozdrav z Anglie
wau...ahojíky posílám pozdrav do Anglie! Sme rádi že sis dala až takovou práci stim abys nám sem napísala *3* Jinak sem ráda že se vám tam líbí..tady neni počasí o moc lepší dneska teda vysvitlo trošku sluníčko ale jinak je to tu taky spíš jak na podzim *9* .Tu ájinu časem vypiluješ a bude to jen a jen lepší uvidíš?!Jedeš do toho španělska na rodinnou oslavu nebo ne??? Pozdravuj Páťu a at pořádně obsluhuje hosty *1* pá pá -
-
Re: Re: pozdrav z Anglie
Už jsem taky tady,byla jsem u sestřenky a zítra znovu na brigádu *9* To je super,že npsali,mám radost *15* Teda aby se nám Ráďa vrátila,aby si ji ten španěl nenechal *5* *7* *9* *3* *1* *14* *13* Taky bych se nechala Patrickem obsluhovat *14* jsem ráda,že jsou v poho *4* -
-
Re: Re: Re: pozdrav z Anglie
Já jsem ráda,že se ozvali!Tedy Patrick a Ráďa!!.....nejdřív-španěl jo??...ty nemravnice jedna:D...né,užij si tu rodinnou oslavu ejstli tam pojedeš!Pozdarvuju všechny včetně Marcy!:)
-
-
-
-
3.místo
lidi,to fakt nneí..možný!!!!musíme něco udělat.. -
narozky
A kolik vlastně Wentíkovi bude??? -
Narozky
bude mu 36let...uz je velkej chlap *14* *14* *14* -
teda
Řeknu vám tady jsou ale zajímavý kluci co?Jeden bude pilot a druhý učitel.
Kdo teda tady zůstane když většina jede na dovču? -
-
Re: teda
Koukáš co,co je tady za chytrý kluky......... *3* Jeden tě vezme na pořádnou cestu a druhý tě něco naučí....... *3* -
-
Re: Re: teda
:Djo,tk aspon tu ebudu sama,kdyžtak.. -
-
Re: Re: Re: teda
Žádný strachy Kristo....... *3* budem ti tu dělat společnost jak to půjde,jelikož chodim na brigádu tak tu nebudu furt,ale když jsem vlezu tak ti rád napíšu......... *3*
-
-
-
Re: teda
No pokuď nikam nepojedu tk zůstávám,ale zase bych tu psala asi sama co?:D -
-
Sama tu nebudeš neboj.... *3* my tě nenecháme..... *3* -
Rozhodně ne,klidně zůstaň já a Patrick tu určitě budeme já každý den a Pat jak to půjde... *4* Jen tu někdo aspoň někdy buďte *9*prosííím *4* Amanda už tu taky nebyla hrozně dlouho,ach jo,budem tu jak siroty,ale zůstanu tu,věrná Wentovi... *5*
-
-
-
super
Mám vás všechny ráda,vy co jedete na prázdninky tak si to užijte a vraťte se v pohodě a zdraví... *3* *3* *3* Jste moje koťata *4*