Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Místní odborníci by si měli zjistit co je auto-aim a jaký je rozdíl mezi auto-aim a aim-assist. Aim-assist v podstatě "vyrovnává" rozdíl mezi myší a ovladačem. Přesto má myš pořád výhodu protože i tak jste s ní přesnější. A ten kdo tvrdí opak si evidentně nezkusil obě strany barikády. Proto je cross-play PC-konzole u stříleček největší p***vina.

• victor

Pro měřitelné porovnání Autoaim zakázat . Ti kdo si myslí že jsou s Gamepadem bohové se pak mohou předvést . Stejně je s podivem , že ani dnes není analogový gamepad tak přesný jako klasická myš .

• Jack1947

Ne jen pár Ychtylů si rádo poměřuje, cilindry :D , je pravda že gamepad není a nikdy nebude tak přesný páč je hrozně omezený, s myší se dá udělat pořádný pohyb ale gamepad to nedá prostě. Ani kdyby se pogrcal v tom tkví hlavní problém!

• Inferius

Tak pokud hraci nejsou schopni hrat na konzoli bez auto-aim tak bud at se to nauci a nebo at to nehraji a nebo at si ke konzoli pripoji mys a klavesnici. Je to jednoduche a ne nefer. Auto-aim by proste nemel existovat v cross-play hrach. 

Rekl bych, ze pro vetsinu hracu je to bez auto-aimu nepoujzitelne hlavne proto, ze se to nikdy nemsueli ucit bez nej hrat.

• prediktor

Ať vymyslí gamepad do jedné ruky, člověk pak zvládne víc aktivit a ušetří čas.

• That's easy..Vezmeme bandu konzolistů, posadíme je k PC s gamepadem a necháme je soutěžit proti klasikům z PC(myš+klávesnice)....

• Inferius

No to by asi k nicemu moc nebylo, kdyz se auto-aim zapne i na PC pokud je pripojeny controller k PC tak auto-aim ma stejne.

• Jsem úplně nepochopil, v čem je vlastně problém.

Soutěžní hraní bude mít toto ošetřené. A zábavné hraní v multiplayeru je o zábavě ne?

Hrával jsem ET pro zábavu a dostával jsem na zadek od objektivně lepších hráčů, než jsem byl já. Možná někdy nějakej cheater byl, aneb headshoty přes půlku mapy byly podezřelé, ale co, hrál jsem to pro zábavu a zábava to byla.

Proč najednou řešit, že někdo má gamepad a nějakého asistenta - není to nakonec o tom, že si zahrajem spolu, na tom, co každému vyhovuje - to byl vždycky sen, co si já pamatuji.

Když to nevyhovuje, proč to hrajou?

• Jack1947

Myš nebo ne, největší pitomost je stejně CROSSPLAY, nechápu že nejde to mít ve většině her vyplé, ne opravdu nejsem zvědavý na neschopné konzolisty vs hráče na klávesnici v premade týmu 😬🤮

(Dá vypnout ale zdá se většina je s crossplayon ughh divná to doba) jj přesně opak například v posledním COD Bo CW to bylo citelné a kazilo to hru, neřikám že hráči jsou na konzoli o ničem ale většina je zoufalá a to tvrdím tak že jsou hodně hrozný i bez gamepadu... jenže takhle 😐

• LessPh

Kompetitivni urcite mys, causal gaming je u me ale vzdycky gamepad, je to vetsi pohodli;-)

• Hzjena

Co je to za otázku? Samozřejmě ve střílečkách byla, je a bude lepší myš....Proto půlka streamerů musí používat autoiam. Já bych taky musel, ale to bych se nejdřiv tu sračku jménem konzole koupit :D

• Edit: mimo mísu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit