Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi jasné, že změny v žebříčku Fortnite vyvolaly spoustu emocí. Hráči mají právo být nespokojení, když se najednou změní něco, na co jsou zvyklí. Pokud hledáte alternativní způsoby zábavy, doporučuji vyzkoušet jiné herní platformy. Nedávno jsem narazil na zajímavou recenzi, která by se vám mohla hodit. Sám jsem tuto platformu vyzkoušel a díky bonus 7 € jsem si hraní opravdu užil. Je to dobrá recenze od předního odborníka o rozdílech mezi různými značkami kasin v České republice a licencemi, které mají. Může to být příjemná změna, pokud hledáte něco nového a zábavného!

• Nedávné změny v hodnocení hry Fortnite vyvolaly mezi hráči značný rozruch. Diskuse se rozhořely zejména na fórech a sociálních sítích, kde hráči vyjadřují svou nespokojenost. Paralelně, pokud hledáte alternativní způsoby zábavy, můžete zvážit návštěvu této platformy, která nabízí rozmanité herní možnosti

• Není to tak dávno, co jsem se rozhodl pro rekonstrukci střechy na mém domě, protože s ní nikdo nic neudělal asi dvacet let a obecně nadešel čas. Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, kterou střechu si vyrobit, konzultoval jsem to s mnoha lidmi a nakonec jsem se rozhodl, že plechová střešní krytina je pro mě nejvhodnější varianta. Šel jsem do obchodu https://roofer.cz/metal-tile/ a koupil jsem u nich vše potřebné najednou. Velmi mě potěšil výběr materiálů.

• Derp_1337

"celé nastavení je ale zjevně od základu špatné, protože například skin
    Mewsicles, tedy jakási svalnatá kočka, je k mání jen v obsahu pro ty
    nejstarší uživatele, kdežto skin Michaele Myerse, tedy zabijáka z
    filmové série Halloween, si mohou bez problémů nosit i ty nejmenší děti."

Jiný kraj, jiný mrav. To je prostě Amerika. Tam se děcka můžou dívat na to, jak se ve filmu střílí a zabíjejí lidé. 

Ale nedejbože, že by tam byl třeba záběr na dámský zadek v tangách, sodoma gomora!!

• Jack1947

Přitom Twič je z juééseeej to nevymyslíš 😆🤣😹

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit